Şimdi Ara

Pandayı sildim ama çalışmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın laptopta hemen her laptopta olduğu gibi 3 aylık Norton yüklüydü ve kullanım süresi dolmuştu...

onu silip Nod32 yükledim.açılışta çalışmadı Eset Nod32..geri sildim...

Sonra Panda Av 2008 yükledim...O da pc her açıldığında hata verdi..exe hatalı falan diyor sürekli...
    Norton bazen tam silinmiyor o yüzdendir diye düşündüm...Pandayı denetim masasından kaldırdım....Ama programlar listesinden kalktı sadece.Antivirüs programı çalışmaya devam ediyor...YourUninstaller kurdum...Panda kurulu görünmüyor...O yüzden tekrar da kaldıramıyorum...

Norton yükledim...geri kaldırdım...Ama Panda halen gitmiyor...En ilginç yanı da programı görev yöneticisinden durdurmama rağmen Panda Av nin dosyalarını programfiles tan silemiyorum...

Şu anda yüklü görünmemesine rağmen Panda her açılışta hata veriyor ve dosyaları da silinmiyor...

NE YAPABİLİRİM arkadaşlar ?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• pandanın kurulum dosyasına çift tıkladıgında uninstal diye seçenek çıkıyormu. nette uninstaller arattığımda pandanın kendi uninstallleri içinde oldugunu belirtiyor.

Pandayı tekrar kurmaya çalıştığımda zaten kurulu diyor...Uninstall çıkmıyor yani ..

Güvenli kipte açıp dosyaları silmeye çalıştım ama güvenli kip açılmıyor...Orasını fazla kurcalamak istemiyorum pc arkadaşın diye..format da atamıyorum...

Bir yol panda program filestaki klasöre bakarım uninstaller içinde oluyor genelde ama...yoksa ne yapabilirim

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 1-kurulu pandanın bi üst sürümünü bulup kurarsın. onu kaldırırsın
    2-sistem geri yükleme yaparsın
    3-msconfig ten hizmetlerde ve başlangıçta panda ile ilgili hizmetleri iptal edersin

3 seçenekten istediğini seç beğen al.

Orjinalden alıntı: zebani

1-kurulu pandanın bi üst sürümünü bulup kurarsın. onu kaldırırsın
    2-sistem geri yükleme yaparsın
    3-msconfig ten hizmetlerde ve başlangıçta panda ile ilgili hizmetleri iptal edersin

3 seçenekten istediğini seç beğen al.

1 i deneyebilirim...teşekkürler...Panda 2008 kurdum...inş. daha üstü vardır

2 yi yapamam...ark ın pc diye ..

3 ü çok kurcaladım bişey çıkmadı...iğrenç program başlangıçtan kaldırıyorum ama tekrar açtığımda yine orda...
    Hatta YourUninstaller ın güzel bi uygulaması var o işi yapan...ordan ayarlamaya çalıştığımda da yeni bir tane progam çıkıyor başlangıçta çalışan..
    eskisi çalışmıyor ama bir tane daha Panda çıkıyor piyasaya

Saol kardeş...ben bi deniyim 1 i yine

• _____________________________
    Kimse burda sana yardım etmek zorunda değil, bunu bil ve buna göre saygı göster karşıdakine... sorununu çözmese bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

http://support.us.pandasecurity.com/retail/tools/uninst08.exe
    bak ne buldum :D

Saol kardeş
    bu iyi oldu...

Gerçi olaylar pc ile uğraşacak hal bırakmadı ama bi ara bakarım...

iyi geceler..

Allah Terörün ve bu Terörü destekleyenlerin belasını versin....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.