Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVATAR 3D YE SAHİP ARKAŞLAR VAR MI? aÇILMAMIŞ OLANI SATIN ALMAK İSTERİM. LÜTFEN MSJ ATINIZ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Yazdım defalarca çeşitli başlıklarda LE85x diye

LX95x leri ise hiç tavsiye etmem!

++
    Tabi bunlar benim şahsi görüşümdür,kim neyi beğenirse onu alacaktır elbette+

peki LX95x leri niye tavsiye etmiyorsunuz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n96 -- 20 Temmuz 2011; 16:47:16 >
  • Öncelikle herkese selamlar bir kaç gündür lcd mi plazma mı derken az çok kararımı verdim şimdi sıra model tavsiyesine geldi :)

Sırasıyla; Plazma - Panasonic - Full HD ve 42'' karar verdim.

Bundan sonrası için;

- Kendi harici HD receiver'imı kullanacağım o yüzden dahili receiver'e ihtiyacım yok.
    - Full HD film izleyeceğim yani format MKV sanırım. U serisi için MKV desteği yok galiba. Peki dışarıdan harici player bağlasam bu modelle yine izleyemez miyim? Sistem için HD player alacağım çünkü. (Doğrusu Dreambox 800HD'yi HD player olarak kullanacağım.)
    - PS 3 kullanma durumum olabilir o yüzden lag vs. yaşamak istemiyorum.
    - Wireless vs. benim için çok önemli değil.
    - TV'den internet izleme, kullanma durumum olmaz.
    - TV'ye dışarıdan ortalama ses sistemi ekleyebilirim.

Gelelim model seçimine nette gördüğüm kadarıyla şu ürünler satılıyor;
    TX-P42U30E (Darty, Teknosa 1.300)
    TX-P42S30E (Vatan 1.400)
    TX-P42G20E (Vatan 1.550)
    TX-L42GW20 (Vatan 1.649)
    TX-P42GW20E (Vatan 1.700)

Bütçem maksimum 1.600 gibi ama niyetim 1.300-1.400 gibi harcama yapmak. Çok bariz fark yaratacaksa 1.600 civarına çıkabilirim anlayacağınız.

Ne önerirsiniz, alternatif olabilecek ürün, model varsa onları da düşünebilirim.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmania -- 20 Temmuz 2011; 20:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

engunaydin

söyleme böyle yaa kesinmi agustos basında kampanya olacagı bekleyelimmi 15 gün 1 ay daha

yauuu arkadas ne zor ismis beee yok abicim aksam ben bi ruyaya yatayım olmadı yarına patlatırım gider

buradaki teknoloji marketleri dolastım gold, teknolojiks, teknosa,, adamların hepsi 3 d ye dönmüs resmen standları ayrı,, gözlükler falan gelenleri hemen 3d bölümüne alıyorlar

bu fiyatlardanda asagı düsecek kesin ama ne zaman ??başamı dönsek acep bekleme moduna

iyi forumlar

Her ay sonu Vatan kampanya yapıyor aynı iki gün Teknosa'da Samsung'lar kampanyaya giriyor. Takip eden iki günde LG'ler, sonraki iki günde de Toshiba ve Panasonic'ler kolkola %20'ye giriyor. Ben 3 aydır takip ediyorum, 3 aydır bu durum böyle. Bu ay neden farklı olsun.

Ha bak şu olabilir, 2099 indirimli fiyattı fiyat 2299 oldu derler oradan %20 yaparlar orasını bilmem. Malum önce kaldırıp sonra indirmeyi severler :)

Yalnız bu %20 kampanyalarında sanırım %10 bonus vermiyorlardı. Eğer onu da verirlerse indirimde bu fiyattan olursa 2 tane bile almak ciddi düşünülebilir. Hem de hiç Vatan'da st33 kaç paraymış bakmaksızın...

O fiyat olmazsa ay sonu Vatanda da ST33 1999 olabilir yine. O kadar uzun oldu ki bu bekleme modu gidip vatanın world card şımarıklıklarına bakmadan nakit de alabilirim ama işte incelemedim tv'yi hala. Hem ay sonu yoğunum hem de alma ile inceleme işini aynı gün yapmayı sevmem. Önce incelemeliyim sonra aklıma takılan olursa forumda sormalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 20 Temmuz 2011; 20:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmania

Öncelikle herkese selamlar bir kaç gündür lcd mi plazma mı derken az çok kararımı verdim şimdi sıra model tavsiyesine geldi :)

Sırasıyla; Plazma - Panasonic - Full HD ve 42'' karar verdim.

Bundan sonrası için;

- Kendi harici HD receiver'imı kullanacağım o yüzden dahili receiver'e ihtiyacım yok.
    - Full HD film izleyeceğim yani format MKV sanırım. U serisi için MKV desteği yok galiba. Peki dışarıdan harici player bağlasam bu modelle yine izleyemez miyim? Sistem için HD player alacağım çünkü. (Doğrusu Dreambox 800HD'yi HD player olarak kullanacağım.)
    - PS 3 kullanma durumum olabilir o yüzden lag vs. yaşamak istemiyorum.
    - Wireless vs. benim için çok önemli değil.
    - TV'den internet izleme, kullanma durumum olmaz.
    - TV'ye dışarıdan ortalama ses sistemi ekleyebilirim.

Gelelim model seçimine nette gördüğüm kadarıyla şu ürünler satılıyor;
    TX-P42U30E (Darty, Teknosa 1.300)
    TX-P42S30E (Vatan 1.400)
    TX-P42G20E (Vatan 1.550)
    TX-L42GW20 (Vatan 1.649)
    TX-P42GW20E (Vatan 1.700)

Bütçem maksimum 1.600 gibi ama niyetim 1.300-1.400 gibi harcama yapmak. Çok bariz fark yaratacaksa 1.600 civarına çıkabilirim anlayacağınız.

Ne önerirsiniz, alternatif olabilecek ürün, model varsa onları da düşünebilirim.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Son 3 modelin teşhir olmayanını bulamazsın. S30 maalesef incelemedim ama tahmini olarak o da U30 gibi bir yansıma ya da daha hafif de olsa bir yansıma yapabilecektir. ST30'da incelemedim ama ST33 alanların yorumlarına güvenirseniz G20'den daha iyi bulduklarını söylüyorlar onu tercih edebilirsiniz ya da ST33'ü (Farkı uydulu olması). Yok G serisi diyorsanız bir üstteki mesajımı okuyun. Gw30 sırasına yazılın.

Ayrıca U serisinde değil yazdığınız diğer serilerde de mkv desteği yok. (S30'u araştırmadım bir tek onda belki olabilir ama onda da internet özellikleri kırpılmış olabilir araştırın). Üstte yazdığım diğer modellerin hepsinde MKV desteği vardır.

• @ engunaydin

Öncelikle cevabın için çok teşekkürler...

Alacağım cihazın doğrudan MKV oynatması gerekmiyor, hd player da alabilirim bu iş için. Bu cihazlar HD playerdaki MKV videoyu da mı göstermeyecek o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmania

@ engunaydin

Öncelikle cevabın için çok teşekkürler...

Alacağım cihazın doğrudan MKV oynatması gerekmiyor, hd player da alabilirim bu iş için. Bu cihazlar HD playerdaki MKV videoyu da mı göstermeyecek o zaman?

Player alırsan oynatacak tabi.
  • Arkadaşlar PANASONIC 42GW30 ürününde web tarayıcısı var mı? Mesela mynet'e girip oyun oynuya bilir miyiz? Veya gazete okuyabilir miyiz? Samsung ve LG deki smart tv den ne farkı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Arkadaşlar PANASONIC 42GW30 ürününde web tarayıcısı var mı? Mesela mynet'e girip oyun oynuya bilir miyiz? Veya gazete okuyabilir miyiz? Samsung ve LG deki smart tv den ne farkı var?

Websearchten İnternet'e girip oyun oynayabilmem için TV'de Flash olması gerek, şuan için tek bunu destekleyen tek marka Samsung zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Arkadaşlar PANASONIC 42GW30 ürününde web tarayıcısı var mı? Mesela mynet'e girip oyun oynuya bilir miyiz? Veya gazete okuyabilir miyiz? Samsung ve LG deki smart tv den ne farkı var?

Websearchten İnternet'e girip oyun oynayabilmem için TV'de Flash olması gerek, şuan için tek bunu destekleyen tek marka Samsung zaten..

Teşekkürler...
  • panasonicin iyi özellikli 106 ekran ya da daha büyük lcd si var mı ?? uygun fiyata..
  • Engunaydin

söylediklerinde haklısın bende yaklasık 3 aydır takip ediyorum büyük magazaları ve internet sitelerini her ay bi sekilde kampanya yapıyorlar
    teknosa da normal fiyat 2099 tl olarak görünüyor bonus ici bitti ancak internetten alırsan 200 tl hediye ceki veriyorlar aynı hesap sayılır yani ve 12 taksit
    darty de fiyatı indirmis 1899 tl olarak görünüyor buda 8 taksit
    benim anladıgım panasonic türkiye fiyatları düsürdü söyledikleri gibi piyasa kötü
    tekrar beklemeye gectim bende

carteleren

42e30e modeli icin güzel seyler okudum fiyat olarak 2000 seviyelerinde idi belki onlarda düsmüstür bilemiyorum bir incele istersen

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 21 Temmuz 2011; 8:18:43 >

• ST33E sabah baktım vatanda ucuzlamış sanırım (kampanya 2099 tl ) dedikleri gibi ay sonu yaklaşınca ucuzlatıyorlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

ST33E sabah baktım vatanda ucuzlamış sanırım (kampanya 2099 tl ) dedikleri gibi ay sonu yaklaşınca ucuzlatıyorlar galiba

Geçen ay sonu 1999 idi. Ve bütün ürünlerde indirim olur. Bu ay teknosada pany eğer o fiyattan indirime girecekse Vatan 1900 altını deneyebilir ST33'de.
  • arkadaşlar panasonic 42e30e aldım 1 ay kadar önce tv,yi kurdurdum geçenlerde.görüntü netliği renkler mükemmel.d-smart hd izliyorum,fakat film kanallarında zaman zaman görüntüde hareketli sahnelerde bulanıklıklar oluşuyor akışkanlık zayıf bazen görüntünün birbirine bile girdiği oluyor.servisi aradım bununla ilgili bana yayından olabileceğini söylediler çok saçma geldi.fikri olan varmı?
  • Servis en kısa ve en kaçamak cevabı vermiş vede olaya noktayı koymuş!!

-Bahsettiğin FILM kanallarıda herhalde D-Smart takilermi?? (aslında farketmez!)
    -yada daha spesifik olarak örneğin;FILM lerde D-Smart ta bu bahsettiğin bluring/ghosting/trailing v.s efektler oluyorda
    normal SD kanallarda FILM lerde durum nedir,farklımı yoksa bahsettiğin genel bir durummudur??

++
    "FILM" içerikleri şöyle izle(sen şuanda stream-format>>"1080i/50Hz"(veya 720p/50Hz) ile Film içeriklerini izliyorsun!

MENU>>>PICTURE>>Viewing Mode;"CINEMA" seç

P-NR;OFF
    3D Comb;OFF

Menu>>Picture>>Advanced Settings;"IFC";OFF yap

24p Smooth Film;OFF yap

Clear Cinema;ON yap

Resolution Enhancer; SD lerde>>OFF veya MID dene!!! HD lerde ise>>16;9 formatta OFF/MID dene!!

++
    Panelin CRT ye göre Latency değeri 50ms gibi!!! vede buda biraz hız konusunda yavaş olduğunu
    gösteriyor!!!
    45-50ms den itibaren bluring olur!
    Panelin Game Mode Lag değeride biraz yüksek 30-35ms gibi!!

Kısaca bunlar panelin zaten çok hızlı olmadığını gösteriyor!

+

• 267 sayfa okuyamadığım için özür dilerimAcaba içinizde PANASONİC TX-L32U2E kullanan var mı kronik bir sorunu var mı cihazın?
  • Turkiye de 42 inch panel tv ile 46 inch panel arasinda neredeyse 1.000 TL rakkam farki var. Suan Groningen deyim ve buradaki teknolojik marketleri geziyorum. Burada P 42G30 899 euro, P46G30 ise 1.099 euro. Arada sadece 200 euro var. Neden Turkiye de 42 inch panel ile 46 inch panel arasinda bu kadar fark var? Bu aradaki fark kimin cebine gidiyor acaba? Turkiye de de 42 ile 46 arasinda 300-500 TL arasi fark olsa sanirim kimse 42 inch panel almaz.
  • Albani üstad 2011 panasonic plazmalardaki FBR problemiyle ilgili görüşlerin neler ? Çok sık karşılaşılıyor.Sence 2010 modellere yönelmek gerekir mi ?

bilmeyenler burdan bakabilir

42gw20'mi yoksa 42 ST 33'mü önerirsin.Aslında 42 ST 33 olacaktım ama bu problem kafamı karıştırdı.

Detaylı yorumlarını bekliyorum üstad.Ve de sen olsan hangisini alırdın ın cevabını :)

• Sayın Albani

İki tane sorum olacaktı:

Birincisi üç boyutlu tv'ler ile ilgilenmiyorum diyorsunuz ama bir iki yazınızda VT30'lara OK verdiğinizi gördüm. Benim gibi üç boyutlu izlemek istemeyen kişiler için de iki boyutlu görüntüleri tatmin edicimidir?

2) Defalarca sorulmuş bir sorudur eminim. Bir iki tane kalmış olsa da sıfır kutu 2009 dan kalma ama kaliteli bir Z1'mi yoksa 2011 v serisimi? Siz alıyor olsanız hangisini alırdınız? (Aslında SV serisine karar vermiştim ve 46 teşhir alacaktım sırf ekran yanığı ve vızıldama sesi vs duymamak için ama onun da parlak ekranı ve maksimum 24 izleme derecesi beni vazgeçirdi)

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.