Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sn albani, 46gw30 icin hangi modda hangi degerleri kullanmaliyiz seklinde bir test calismaniz oldu mu?
  • engunaydın

aslında st33 e baya bi baktım internette bencede g30 ile rahatca karsılastırabilinir ancak benim su an icin 3 d ile isim yok

özellik olarak ikiside birbirine yakın gibi kagıt uzerine filitre olsun, ana özelleklerde yakın.. 3d li televizyonlar icinde pasif 3d leri gördükten sonra aktif 3d gözlüklü televizyon alınmaz bence ki bu gözlükler bendede ters etki yaptı

10 dk seyrettim saftım kaydı resmen o yuzden st33 e aram yok en önemli etken ise seyredecegim yayın %80 sd ve bütceme göre en iyi sonucu g30 la alacagıma inanıyorum

albani usta, bakalım,, bende bugün tatil yaptım gitmedim bi yerlere, yarın tekrar soracam ikibine bulabilirsem alıp gececegim .. harbiden kasıyor artık bu islerde kesin mutlu olmak gibi bi secenek yok illaki kafanda mı larla mi lerle dolasıyorsun

sn haraco
    televizyonunuz hayırlı olsun izlenimleriniz nelerdir sd performansı nasıldır küçük bir inceleme yaparsanız memnun oluruz
    televizyonu ilkzamanlarda kısık ayarlarda izlemeniz tavsiye ediliyor ilk 200 300 saat doluncaya kadar ve bu sureyi mümkün oldugunca kısa sürede yaparsanız amacına daha iiyi hizmet etmis oluyor

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Merhabalar Albani Ustam

Epeydir foruma bakamıyordum ancak bugün baktım ve kendine yeni bir panel baktığını ve fiyat kovaladığını gördüm.
    Pany PDP OK ama LG LED'e bakdığını görünce şaşırdım ve birden bu panel ortaya çıktığına göre bu panelin kesin arttıları olabileceğini düşündüm.

Bu yukarda bahsettiğin 42D25 Pany LCD senin Pany TR'ye kızıp getirmediği için eleştirdiğin panel değil mi ?

Şimdi bana tam hangi Marka ve modelleri kovaladığını yazarsan buradan senin için kovalar ve bulduğumda sana alo derim. OK

Kal sağlıcakla

Selam dostum

-bana eMail görüşelim! çoktandır görüşmedik

-Bahsettiğim D25 benim istediğim panel değildir,ben asıl 2011 Model DT30/35 lere bakıyorum,gerçi bunlar 3D destekli
    ama benim 3D ile işim yok,ancak Hi-End Pany LCD bunlardır ve test sonuçları ve kullanıcı yorumları v.s çok iyi(dışarda)

"Kazma" Pany/TR3 ise 3 senedir ısrarla Hi-End LCD leri değilde orta ve giriş LCD leri ithal ediyor
    2010 Model V2x LCD lerinde 32/37 leri getirmemişti;bu herifler bu işte çok ciddi "acemiler" en rahat satılacak mal haricinde
    hiç bir sopleksleri yok,her nasıl bir zihniyet ise!

-Diğer ilgilendiğim panelde yine benim için kötünün iyisi misali LGE nin LE8500 serisidir ve bu panel LGE nin en iyi panelidir
    laf aramızda(genelde bunu TR de kimse bilmez!!)geçmiş son 4-5 ayda bir çok kişiye bunu aldırdım ve 2010 Model olduğu
    için artık pek yok,olan bazı yerlerde ise absürt rakam çekiyorlar! ben 1,8/2 kağıt gibi bunu almayı düşünmüştüm 42" olanını!

-42D25 tek kalmış ellerinde ve lekeli/çizik ama fiyat 2.2 kağıt,bunuda hayatta satamazlar,bende 1 kağıda bunu belki kaparım
    demiştim,heriflerin bir yetkilisini yakalasam belki alabilirim

ülen hangi paneli arasam ya yok ya bitmiş gibi

-Ayrıca Pany 2011 Model 32E30E aradım,ama sonra araştırdım ve gördüğüm kadarıyla Pany/TR bunun da sadece 37 sini getirmiş,32 si yok
    tam sopalık bu herifler ya,herifler ısrarla seriyi tamamlıyamıyor
    Arıyorum kazmaları cevap olarak 32 si yok ama 37 si daha iyidir diye birde bir bok bilmeden ahkam kesiyorlar

Neyse benimki keyfe keder işler çokta önemli değil

Selamlar

CAN++

Edit;şu yeni Trafo ne oldu Step???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Temmuz 2011; 0:15:03 >

• OK Albani Ustam

Şimdi mesajları bir kontrol edeyim demiştim ve saat geç oldu,yarın e-mail atıcam sana.

Kal Sağlıcakla
  • panasonic TX-L42E3E LED Mİ, LG LV4500 LED Mİ ÇOK ACİL CEVAP, AYRICA PLAZMALARIN AŞIRI ISINMASINA GICIK OLDUĞUM İÇİN VE IŞIKLI ORTAMLARDA FAZLACA YANSIMA YAPTIKLARI İÇİN PLAZMADAN VAZGEÇTİM HER NE KADAR PLAZMANIN EN İYİSİ OLDUĞUNU BİLSEM DE.. BU ARADA GÖNLÜM L42E3E DEN YANA AMA HALEN KUŞKULUYUM...
  • Herkese selamlar,

bugün aranıza vatan'ın kdv indiriminden yararlanarak satın almış olduğum tx-p50vt30e ile katılmış bulunuyorum ve iyi bir seçim yapmış olduğumu umut ediyorum ki fazla detaylı bilgim yok plazmalar hakkında (yani üstadlara göre) bu açıdan sizlerden öncelikli olarak dikkat etmem veya uygulamam gereken bir konu var olup olmadığı konusunda yardım bekliyorum. bir de çeşitli forumlarda kalibrasyonla ilgili bazı şeyler okudum ancak kafam karıştı bu kalibrasyon olayını bizler mi yoksa servisler mi gerçekleştiriyor?

teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetouan -- 18 Temmuz 2011; 0:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

OK Albani Ustam

Şimdi mesajları bir kontrol edeyim demiştim ve saat geç oldu,yarın e-mail atıcam sana.

Kal Sağlıcakla

OK o zaman,bir ara bakarsın şu paneller(malum Antalyada elim çok kıstılı özellikle görerek almak konusunda)

1-Pany LCD 32E30E(bunu getirmiyorlar diye öğrendim ama bazı mağazalar Paralel getirtebilir,ancak buda tercih sebebim
    olmasada fiyat öğrenirim en azından!)

2-Pany LCD 37E30E(bunu Pany/TR ithal etti)dün Teknosa daki özel indirimde bu panel sanırım 1685 kağıt idi,ben D25 ile
    ilgilenince buna pek bakmamıştım ama buda olabilir ama tercihim 32 si!

3-LGE den 42LE8500(teşhirde olabilir)!

Teşekkürler

CAN+

• quote:

Orijinalden alıntı: tetouan

Herkese selamlar,

bugün aranıza vatan'ın kdv indiriminden yararlanarak satın almış olduğum tx-p50vt30e ile katılmış bulunuyorum ve iyi bir seçim yapmış olduğumu umut ediyorum ki fazla detaylı bilgim yok plazmalar hakkında (yani üstadlara göre) bu açıdan sizlerden öncelikli olarak dikkat etmem veya uygulamam gereken bir konu var olup olmadığı konusunda yardım bekliyorum. bir de çeşitli forumlarda kalibrasyonla ilgili bazı şeyler okudum ancak kafam karıştı bu kalibrasyon olayını bizler mi yoksa servisler mi gerçekleştiriyor?

teşekkürler,

Güzel ve doğru bir tercih yapmışsın,en azından ebat olarak!

Panelin hayırlı olsun

-Başlığı bir güzel geriye tarayarak okursan,çoğu şeyi bulursun

-"o çeşitli forumlar neresidir"??? her neyse "panel efsanelerine" fazla takılma,yada takılırsan buradan sorarsın

-Kalibrasyon diye bir şey var ama tam nedir nasıldır nerede olur v.s v.s bilgileri hep eksik verilir;daha doğru buda pek bilinmez!

Sorduğun ve bizim teknik olarak "prof.ISF calibration" dediğimiz olay ise,bunu unut,çünkü bu işlem dünyada sadece USA/Canada/UK de
    yapılmaktadır(tam profesyonel ISF den bahsediyorum ama CalMAN tarzı yarı-prof.ve benzeri işlemler hariçtir)

-Sen şimdilik paneli BIP için(rodaj)ilk 300-500KM kadar orta seviye ayarlarda kullanacaksın,umarım vividçi filan değilsindir
    yani Dynamic Mode tan FILM filan izlemeye kalkanlardan değilsindir

Cinema mode ve Normal mode ile yola devam ediyorsun

++

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

engunaydın

aslında st33 e baya bi baktım internette bencede g30 ile rahatca karsılastırabilinir ancak benim su an icin 3 d ile isim yok

özellik olarak ikiside birbirine yakın gibi kagıt uzerine filitre olsun, ana özelleklerde yakın.. 3d li televizyonlar icinde pasif 3d leri gördükten sonra aktif 3d gözlüklü televizyon alınmaz bence ki bu gözlükler bendede ters etki yaptı

10 dk seyrettim saftım kaydı resmen o yuzden st33 e aram yok en önemli etken ise seyredecegim yayın %80 sd ve bütceme göre en iyi sonucu g30 la alacagıma inanıyorum

albani usta, bakalım,, bende bugün tatil yaptım gitmedim bi yerlere, yarın tekrar soracam ikibine bulabilirsem alıp gececegim .. harbiden kasıyor artık bu islerde kesin mutlu olmak gibi bi secenek yok illaki kafanda mı larla mi lerle dolasıyorsun

sn haraco
    televizyonunuz hayırlı olsun izlenimleriniz nelerdir sd performansı nasıldır küçük bir inceleme yaparsanız memnun oluruz
    televizyonu ilkzamanlarda kısık ayarlarda izlemeniz tavsiye ediliyor ilk 200 300 saat doluncaya kadar ve bu sureyi mümkün oldugunca kısa sürede yaparsanız amacına daha iiyi hizmet etmis oluyor

iyi forumlar

Haklısınız gözlük konusunda. LG sevmesem de kendimden gizli onun fpr modellerinin fiyatlarını da takip ediyorum. 1999'a Vatan'da sattılar daha önce st33'ü özellik olarak aynı olmakla kalmıyor ST33 pany web sitesinde daha ince ekran ebatı da vermişler. Uydu olayı zaten var. 3d kullanır mıyım bilmiyorum ama aynı paraya gelecekse arada da bariz fark yoksa 3d almak daha uygun. En azından 3d işleme için daha güçlü işlemci kullanıldığını sanırım Albani bir mesajında söylemişti. 3d'yi tavsiye etmezken bu olasılığın altını çizmişti. Yani izlemeyecekseniz bile fiyat aynıysa 3d olmasının bir zararı olmaz sanırım. Bu yüzden biraz daha araştırmanızı öneririm. Vakitsizlikten bu ay maalesef ben ara verdim, ay sonu daha da yoğun olacağım Vatan ay sonu kampanyasına gitmek de yani hayal benim için ancak Ağustos 2. haftasından itibaren mağaza gezmeye tam gaz devam.

• engunaydin

söylediklerinde haklısın aslında yazılarını hatırlıyorum bende st33 magazada incelemistin sanırım

bizim buralarda teshire plazma getirecekmisiniz deyince müsteriyi dövüyorlar o yüzden karsılastırma ihtimalım olsa bekli söylediğin gibi aklım kayabilirdi , yanlız söylede bir durum var

en azından ben böyleyim aldıgım cihazı sonuna kadar kullanmak isterim simdi onu alırsam duramam gözlük de alırım aslında bana g30 fazlasıyla yeterli ama sanırım TC ye getirmediler uydusuz olanı

haklısın fiyat aynı, özellikler daha ustun,, ama kalite seviyeleri ?? olmadı bi hafta sonu sırf karsılastırma yapmaya antalyaya gidecem ama bu süre zarfında bi kampanya yakalarsam gw30 u patlacam gidecek

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 18 Temmuz 2011; 12:12:16 >

• Selamlar ,

Cumartesi günü teknosa'dan 4784 liraya (300 tl lik hediye ceki ile : normalde 5084 tl ye veriyolardı) 50vt30 alarak panasonic'ciler arasına girdim. Bugün de bi terslik çıkmazsa teknik servis kuruluma gelecek.
    Bu plasmayı alırken buradaki arkadasların yorumlarından da oldukça faydalandım. Bu yüzden herkese teşekkürler.
    Söylediğim gibi TV yi bugün kuracak teknik servis. Kurulum esnasında dikkat etmem gereken , kullanım esnasında önerebileceğiniz konular var mı ?
    yine burada birçok arkadaşın bahsettiği , plasma yanığı vb. gibi dikkat edilmesi gereken şeyler konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poisonefe -- 18 Temmuz 2011; 15:53:25 >
  • quote:

engunaydin

söylediklerinde haklısın aslında yazılarını hatırlıyorum bende st33 magazada incelemistin sanırım

bizim buralarda teshire plazma getirecekmisiniz deyince müsteriyi dövüyorlar o yüzden karsılastırma ihtimalım olsa bekli söylediğin gibi aklım kayabilirdi , yanlız söylede bir durum var

en azından ben böyleyim aldıgım cihazı sonuna kadar kullanmak isterim simdi onu alırsam duramam gözlük de alırım aslında bana g30 fazlasıyla yeterli ama sanırım TC ye getirmediler uydusuz olanı

haklısın fiyat aynı, özellikler daha ustun,, ama kalite seviyeleri ?? olmadı bi hafta sonu sırf karsılastırma yapmaya antalyaya gidecem ama bu süre zarfında bi kampanya yakalarsam gw30 u patlacam gidecek

iyi forumlar

Gözlük kolay zaten. E-bay'de Türkiye'ye ücretsiz kargo ile çifti 90-100, 3 tanesi 140-150 dolar aralığında satılıyor. Gözlüğe 22'' TV parası ödemek Türkiye tüketicisine özgü bir kazık. E-bay'den 1'er 1'er sipariş vermek de daha mantıklı. Hem gümrükçüler satıyorsun muamelesi yapmaz hem de dandik bir şey gelirse sadece 50 dolar zarar olur.

St33'ü maalesef hala mağazada inceleyemedim ben de. Alanların yorumlarına bakıyorum memnunlar, G20 ile karşılaştırabilecek olan G20 kullanıcılarına soruyorum G20'den iyi olduğunu söylüyorlar. G20'den iyi ya da aynı ayarda görüntü vermesi bence yeterli... Ama incelemek de şart.

• merhaba arkadaşlar

46g20e 1999 tl
    46s20e 1549 tl
    46u20e 1479 tl

bu panellerden hangisini almak daha mantıklıdır? ayrıntılı açıklayabilirseniz ve bu panellere sahip kullanıcılar + ve - özellikleri yazabilirlerse çok makbule geçer. şimdiden hepinize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: tetouan

Herkese selamlar,

teşekkürler,

Güzel ve doğru bir tercih yapmışsın,en azından ebat olarak!

Panelin hayırlı olsun

-Başlığı bir güzel geriye tarayarak okursan,çoğu şeyi bulursun

-"o çeşitli forumlar neresidir"??? her neyse "panel efsanelerine" fazla takılma,yada takılırsan buradan sorarsın

-Kalibrasyon diye bir şey var ama tam nedir nasıldır nerede olur v.s v.s bilgileri hep eksik verilir;daha doğru buda pek bilinmez!

Sorduğun ve bizim teknik olarak "prof.ISF calibration" dediğimiz olay ise,bunu unut,çünkü bu işlem dünyada sadece USA/Canada/UK de
    yapılmaktadır(tam profesyonel ISF den bahsediyorum ama CalMAN tarzı yarı-prof.ve benzeri işlemler hariçtir)

-Sen şimdilik paneli BIP için(rodaj)ilk 300-500KM kadar orta seviye ayarlarda kullanacaksın,umarım vividçi filan değilsindir
    yani Dynamic Mode tan FILM filan izlemeye kalkanlardan değilsindir

Cinema mode ve Normal mode ile yola devam ediyorsun

++

Albani üstad çok teşekkür ederim ilgin için vividçi terimini yeni yeni duyuyor olsamda sanırım onlardan değilim naif bir plazma kullanıcısı olmaya özen göstereceğim normal moda devam

çeşitli forumlar olarak nitelendirdiğim avforum veya hdtvtests, sanırım senin bahsettiğin gibi UK de satılan vt30b modeli için bahsediyorlardı kalibrasyondan, sonuç olarak çok fazla takılmam gereken bir konu değil anladığım kadarıyla.

Bu arada bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir panasonic blueray player var mıdır?

• @.tetouan

Evet bahsettiğim prof.ISF UK de uygulanmaktadır(£ 300/350 civarı;ebatına göre değişir rakam)USA ya göre biraz daha pahalıdır!

VT30B UK modelidir("B" kodlu olanlar UK yayın sistemine göredir ve bunlarda Analog Tuner yoktur v.s)
    ++
    Pany BD leri bende çok beğeniyorum ve almak istiyorum ama TR de sanırım her modeli bulunmuyor! bazılarıda oldukça pahalı!
    ama tavsiye ederim bunların BD lerini ve sanırım bazı modelleride MKV desteklidir!

++
  • @ albani

üstat benim takip ettiğim iki model vardı (biri ev sinema sistemi biri sade player) Vatan'ın internet sistesine yeni eklenmiş, ancak stok görünmüyor sanırım yakında girer stoklara, biri BTT770 diğeri BDT210 fiyatlarınıda belirtmişler dediğin gibi biraz tuzlu ama özellikleri tatmin edici duruyor. stoğa girince gidip görmek lazım gibi pany marka olarak esir aldı plazmanın altına başka bir marka ile kombinasyon yapmak istemiyorum sanırım
  • Arkadaşlar peki panelin kendi menüsünden kablosuz bağlantı ile yapılan güncelleme de garantinin gitmesine neden oluyor mu?
  • aksam teknosaya gittim tekrar soriyim bakalım fiyat ne olmus diye.. internette gw30 2550 tl idi

magazada 2099 tl 50 tl turkcell indirimi ile 2049 12 taksit

patlattım gitti carsamba persembe gelecek hakkımızda hayırlısı
  • quote:

aksam teknosaya gittim tekrar soriyim bakalım fiyat ne olmus diye.. internette gw30 2550 tl idi

magazada 2099 tl 50 tl turkcell indirimi ile 2049 12 taksit

patlattım gitti carsamba persembe gelecek hakkımızda hayırlısı

Yorumları bekliyoruz o zaman. Bakalım g20 serisinde sık sık adı geçen Buzzing gibi bir problem olacak mı gibi sorular alan sayısı arttıkça yanıt bulacaktır.

Panasonic en son ay sonu indiriminde herhalde eski modellerin varlığından olsa gerek indirimli fiyatlar üzerinden indirime girmişti. Bu fiyattan bir de %20 yaparlarsa sizi biraz üzer ama diğer arkadaşlar ve benim için kaçırılmayacak süper fiyat olur. Bu fiyata st33 alma düşüncemi biliyorsunuz ama bu fiyattan bir de öyle bir indirim gelirse 3d veya yorum falan gözüm görmez ay sonu alırım köşedeki teknosadan 5 dakikada.

• engunaydin

haklısın fiyat olarak söylediğin gibi bende bu seviyelerin %10 %20 altını bekliyordum ama 2 ayı geciktir televizyonsuz olmuyor

televizyon gelip calıstırdıktan sonra ya unuturum parasını ne kadar verdiğimi

yada pismanlıkların en buyuklerinden birini yasarız

degerlendirme mutlaka ki yazarım ayrıca televizyonla ilgili sorulara da cevap vermeye calısacagım Foruma az yada cok her gün takılıyorum

düsünen arkadaslar icin az cok bi fikir olur

iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.