Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Sayın Albani mükemmel bir açıklama olmuş.Saygılar.
  • Ben tonmaister arkadaşı haklı buluyorum. Ama ben albani arkadaşımızın söylediklerini dikkate almıyorum hepsi bu. Eğer birinin yorumlarını doğru bulmuyorsanız, dikkate almazsınız olur biter. Burada hepimiz kendimizden sorumluyuz. Biri albani'nin yazdıklarından etkilenip doğru ya da yanlış bir tercih yaptıysa, bu onu ilgilendirir. Forum özgür bir ortam, herkes istediğini yazar, neyi dikkate alacağımızı seçmek ise bizim tercihimizdir.
    Özetle albani ustanın tavsiyelerini doğru bulmuyorum ama bu bana, onun yazdıklarına müdahele etme hakkını vermez.
  • Merhaba ;

Kısa bi süre içerisinde evlenicem ve hala tv alamadım

Nişanlımda bende PC ve PS3 te çok fazla oyun oynuyoruz bunun için nasıl bi tv almam gerek?

Plazma düşünüyorum Panasonic'in yeni çıkanlarından ama Pc bağlantısında oyunlarda sorun olurmu

Digiturk+ kullanıcam ayrıca bütçemde 3300TL -3500TL arasında yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkür ederim....

SAYIN ALBANİ VE DİĞER BİLGİSİNE GÜVENDİĞİMİZ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM YAKLAŞIK 2 AYDIR ALAMADIM TV Yİ

NİŞANLIMDAN AYRILACAM YAHU LÜTFEN BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM...

DEDİĞİM GİBİ PS3 HARİCİNDE PC DEDE FAZLA ZAMAN OYUN OYNUYORUM BUNA GÖRE DE DEĞERLENDİRME YAPMANIZI RİCA EDİYORUM

MARKA MODEL BAZINDA BANA SIRALARSANIZ DUALARIM SİZİNLE OLUR ARKADAŞLAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan83fb -- 23 Nisan 2011; 10:48:56 >
    2015 Peugeot 2008 E-Hdi Auto6R Allure CamTavan Techno Gri Anakart:Asus Croshair Hero VII X470 ///Kasa :Thermaltake View 71TG Rgb Edition /// İşlemci:Amd Ryzen 7 2700X ///İşlemci Soğutucu: Thermaltake Floe Riing 360mm Rgb Sıvı soğutma///Ekran Kartı:Asus Rog Strix Gtx 1080Tİ OC edition /// Hdd: Samsung 960 Pro 250gb M2 SSD 2 Tb Seagate Barracuda 7200rpm Corsair 240 Gb SSD Seagate 1 Tb 7200rpm Hdd///Ram: Gskill FlareX ddr4 3200mhz Cl14 dual kit///Klavye:Logitech G910 Orion Spectrum ////Mouse: Logitech G 502 spectrum /// Kulaklık:Logitech G633 Arthemis Spectrum PowerThermaltake ToughPower Grand Series Full modüler 850W rgb Psu/// monitörASus PG278QR 27'' 1ms 165hz Gsync Monitör/// Telefon Samsung S10 128gb /// Konsol Xbox360S 250 Gb kinect Xkey 500gb Hdd...///LaptopAcer V3-772g Notebook Core İ5 4200 12Gb DDR3 Ram 1 TB HDD 2 GB Nvidia GTX850 DDR5 17.3'' HD ekran Win 8.1SoğutucuZalman NC3000

• quote:

Orijinalden alıntı: pikapika

Ben tonmaister arkadaşı haklı buluyorum. Ama ben albani arkadaşımızın söylediklerini dikkate almıyorum hepsi bu. Eğer birinin yorumlarını doğru bulmuyorsanız, dikkate almazsınız olur biter. Burada hepimiz kendimizden sorumluyuz. Biri albani'nin yazdıklarından etkilenip doğru ya da yanlış bir tercih yaptıysa, bu onu ilgilendirir. Forum özgür bir ortam, herkes istediğini yazar, neyi dikkate alacağımızı seçmek ise bizim tercihimizdir.
    Özetle albani ustanın tavsiyelerini doğru bulmuyorum ama bu bana, onun yazdıklarına müdahele etme hakkını vermez.

Sayın pikapika,
    Albani ustanın tavsiyelerini doğru bulmayabilirsiniz gayet doğaldır. Siz kimlerin tavsiyelerini doğru
    buluyorsunuz bunu öğrenmek istiyorum.
    Albani ustanın tavsiyelerini doğru bulmayan "satıcıların" tavsiyelerini doğru bulur normalde.
    Birde hangi marka ve model tv kullandığınızı öğrenebilirmiyim? sakıncası yoksa.
    Selamlar.

• @tonmaister

Albani'ye yazdıklarında seni haksız buluyorum. Albani pio ve diğerleri der, ancak her marka ile ilgili tavsiyelerini iletir. Çoğu yerde plazma olarak Pany önerdiğini biliyorum. Pio olsa pio önerir, ancak pio yoksa pany der.

Plazmada kalite olarak lider Pio'dur, Pany ikinci sırada gelir . Sen kabul etsen de, etmesen de. (satış rakamları olarak değil, kalite olarak. Pio pahalı olduğu için az satılması normal. Senin mantığına göre LG daha çok sattığı için Pany'den daha iyi olabilir )

Albani "pio ve diğerleri" demesinde yerden göğe kadar haklıdır, senin görebileceğin en büyük göstergesi de sadece bu forumda kayıtlı bulunan 286 PIO Plazma kullanıcısından sadece 2 tanesinin şikayeti olmuştur! (panelini 2005'te almış olup 6 yıldır kullananlar dahil!!) Yani hata oranı %1 bile değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificentturk -- 23 Nisan 2011; 11:55:59 >

• valla madem konu pioner vs panny olayına kaymaya başlamış ozaman bi kelamda ben edeyim.

bu konuya ilk yazmaya başladığım günler baktık bir pio muhabbeti gidiyor. sonuçta bu işten çok fazla anlayan birisi de değilim. bildiklerimin %70-80 ini burada albani ve diğer arkadaşların yazdıklarından oluşuyor, ki hala da öyle. dedik bu kadar övüldüğüne göre vardır bi hikmeti.

girdik googe babaya sorduk varmı pio diye. tv hiç bi yerde yok..tuttuk bu meretin distiribitörü kimdir diye baktık. digicom muş. aradık digicomu, bi hanfendiye bağladılar, açık açık dedim "hanımefendi benim durumum böyleyken böyle, duyduk işittik ki bu plazma işinin profu pioymuş, pio alsakmı diye araştırıyoruz ama ortada pio tv yok nereden bulabiliriz?"

kadının açık açık söylediği şeyi yazıyorum kelimesi kelimesine... yalanım varsa ..... (noktalı yerleri isteyen istediği gibi doldursun, nasılsa ben kendimden eminim)

"pionner plazma üretiminden çekildiği için artık bizde tv getirmiyoruz, ha iyice araştırırsanız kıyıda köşede kalmış ürünler bulabilirsiniz ama almanızı tavsiye etmiyoruz çünkü çok çok büyük ihtimalle teşhir ürünü ve ne durumda olduğu belli değil. panasonic alabilirsiniz, onların plazmaları da gayet iyi"

şimdi distribütör bile böyle dedikten sonra ben neden bulunmayan bir pio peşinden koşayım, alırım pannymi seyrederim paşa paşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 23 Nisan 2011; 12:00:36 >

• Aynı anlam farklı şekilde ifade ediliyor işte : şayet mümkünse pio, ikinci alternatif pany.

Distribütörün teşhir pio.yu önermemesi de gayet normal, sıradan bir alıcının gözden kaçırabileceği şeyler olabilir çünkü. Zaten teşhir ve 2.el alırken iyice incelenip alınması gerekir -dikkat edilmesi gereken hususlar vardır, burada tekrar etmeye gerek yok-

Saygılarımla.

bu arada mağazalarda gördüğüm görüntülerine bayıldığım samsung lcd lerdan ki c650 dir kendisi,albani ustanın uyarılarına rağmen
    babamlara aldım.alınca üstadın ne kadar doğru söylediğini anladım ama iş işten geçti,az daha kendimede alacaktım.şimdi bekliyorum
    acele etmiyorum,alabileceğim en iyi pdp yi alabilmek adına.sanırım oda PANNY olacak,tabi PİO yeşil sahalara dönmezse.bu sene
    dönseler iyi olur tabi,yıl sonuna doğru olayı bitirmek niyetindeyim zira...

üstad yeni 30 serisi yorumlarını heyecanla bekliyorum
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• Sevgili Tamer

Beni iyi tanırsın
    Ben öyle hemen gaza gelmem,hele hele panel işinde hiç gelmem

Tabiki tek istisnası Pio PDP dir

Hatta bilen bilir,özellikle TF de Pio nun LCD leri çıktığı zaman;millet balıklama atlarken bunların üstüne(fiyatta kazık idi bu arada!)
    Ben onları "uyarıp";yaw almayın bunu ve bu panel çakma Pio LCD demiştim(çünkü panel Sharp ın İspanya tesislerinde montajlanıp bir defalık
    sadece Avrupa için çıkmıştı) kısaca birebir ve o zamanların biraz sorunlu bir serisiydi,yani bildiğim Sharp idi panel ama millet normalde
    Pio PDP nin gazı yediği için bu LCD yi öyle zannediyordu ve ben vazifemi yaparak uyarmıştım,gerçi yinde başarılı bir paneldi ama Pio
    ile alakası olmayan ve Motionhandling sorunu ve ColourMang.sorunları v.s sıkıntıları vardır,hatta Menüsü bile Sharp
    Ülen bari Menüyü değiştirinde,millet çakmasın değilmi(genelde Sharp Avrupada bilinmediği için bu uyanklarda çaktılar Pio markasını,alın size
    Pio LCD dediler)

++
    Pio sahaya dönüyor "çok yakında"!! (ama LCD olarak ve konuyu Pio başlığından devam ettiriyorum)

++
    Pany 2011 Model V/G3x serileri bu sene biraz daha iyi(SW olarak öyle olduğunu anlıyorum!) Modül deki değişimi bilmiyorum,herifler
    nedense bunları sır gibi saklarlar,artık RUS ları bekliyoruz,bunu çözsünler diye yakında da çözerler,ben asıl buna bakıyorum,Filter
    v.s durumu nedir bunuda bilmiyorum!

Klasik Flickering/Shimmering(titreme ve ileri-geri titreme yatması v.s)sorunları devam ediyor,ama en önemlisi "Floating-black" dediğimiz
    uneven-screen uniformity düzenini bozan(ekran homojenitesi ile siyahların kırılması v.s efektleri)2010 Modellerde ve daha eski serilerde
    vardır(genel olarak böyledir ama birebir herkesin panelinde olmaz zaten çoğu insanda bunları görmüyor yada anlamıyor bile)

Siyah seviyesi ve siyahların çalılması normal olarak zaten oldukça iyi ama 2009 Modellerdeki siyah seviye yükselmesi sorunu,2010 modellerde
    kalmadı gibi hale gelmişti yada en azında elde böyle somut bir veride yok(bu iyi!!)

2011 deki panellerde genel olarak sorun yok(kullanıcı yorumları,diğer markalardaki gibi kavgalı değil-dışardan bahsediyorum!!)buda iyi bir durum

Açıkçası ben 2011 Pany lerden çok umutluyum ve başarılı olacağınıda biliyorum;neticede bugün PDP de başka alternatifte yoktur,olan Samy ve LGE nin
    PDP leri ise bana göre Pany ye rakip olamaz ve özellikle LGE de ciddi sorunlar "hala" devam ediyor,Samy ler ise F/P olarak tercih edilebilir!!
    ancak ne LGE nede Samy PDP ler,Pany için ciddi bir alternatif değildir,ama bu sene özellikle SAmy PDP leride takip etmek istiyorum ve fiyat tuttururlarsa,
    en azından PDP aryanlar için güzel bir tercih olur veya olabilir!

Ama ben PDP işinde bugün için tek alternatifim Pany lerdir

++
    CAN

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Orijinalden alıntı: serhan83fb

Merhaba ;

Kısa bi süre içerisinde evlenicem ve hala tv alamadım

Nişanlımda bende PC ve PS3 te çok fazla oyun oynuyoruz bunun için nasıl bi tv almam gerek?

Plazma düşünüyorum Panasonic'in yeni çıkanlarından ama Pc bağlantısında oyunlarda sorun olurmu

Digiturk+ kullanıcam ayrıca bütçemde 3300TL -3500TL arasında yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkür ederim....

SAYIN ALBANİ VE DİĞER BİLGİSİNE GÜVENDİĞİMİZ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM YAKLAŞIK 2 AYDIR ALAMADIM TV Yİ

NİŞANLIMDAN AYRILACAM YAHU LÜTFEN BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM...

DEDİĞİM GİBİ PS3 HARİCİNDE PC DEDE FAZLA ZAMAN OYUN OYNUYORUM BUNA GÖRE DE DEĞERLENDİRME YAPMANIZI RİCA EDİYORUM

MARKA MODEL BAZINDA BANA SIRALARSANIZ DUALARIM SİZİNLE OLUR ARKADAŞLAR....

2 arkadaşıma g20 aldık ps3 le pes in keyfini çıkarıyoruz .bende px80 ps3 ve pc bağlıdır okeydir.
    ama pcden sadece film izlerim ..

bu gün gazete ekinde GT20 1999 Tl mediamarkta kaçırmayın derim..

http://forum.donanimhaber.com/m_48455520/tm.htm

----------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 23 Nisan 2011; 15:23:38 >

• Damat adayı arkadaş,senin eMail ni cevapladım yoksa o sen değilmiydin,bu ara amma Evlenen var yaw Evlenme mevsimi açıldı
    Bütün Evlenenlerde bana geliyor!

Bir başka arkadaş ise "Acil Kan Aranıyor" gibi bana eMail atmış,yaw kardeşim nedir bu telaşın anlamadım gitti!

++
    Bu arada artık bitmek üzere olan 2010 Model Pany leri kapın gitsin,fiyatları iyice dip yaptı,özellikle V2x ler hala kaldıysa
    ilk tercih buna yönelin,VT2x lerin son fiyatlarını bilemiyorum!

++

Kardemir kardeş;sana eMail attım,senin konunu buraya taşımayayım,bazıları olayı farklı anlıyor çünkü! sen buraya yaz demişsin ama yazmayacağım,
    takılırsan ya Pio dan dön bana yada yeni Forumdan bana ulaş(www.displayreport.net)
    UK den TV getirme! ama bahsettiğin Monitör OK dir getir bunu+
    Sharp olmaz! sen sadece yeni 9x serilerini takip et(şayet gelirse,şuanda USA da çıktı ama yorumları henüz beni tatmin etmedi!)
    Bahsettiğin Pany V2x için benim onayım elbette OK dir,zaten 2010 da direk tavsiye ettiğimde budur!

Son olarak sorduğun Pany PDP Display-unit OK dir+ama bana Seri/Model no.sunu bildirmeden sakın alma!!!!!
    "Singage" type olursa sana kesinlikle yaramaz;zaten verdiğin fiyata baktığım zaman o oluğunu anladım! çünkü o fiyata
    Display unit vermezler,olsa olsa Sngage dir o panel,araştır ve bana bildir,Display ise o zaman havada kap getir!

Bu Display leri genelde Avrupada bilmezler hatta hiç bilmezler! USA/Canada içindir bunlar ama UK de bu konuda prof.kullanıcılar
    olduğu için onlar iyi bilirler! tam benim istediğim tipte Display dir bunlar ve Pany bu konuda çok çok iyidir

Ancak bu heriflerin Pany/TR ayağı,çok acemi ve işten de adam gibi anlamadıkları için;"Market türü" çalışma yapıyor Türkiye de
    Ben hala 2 senedir Hi-End Baclit Pany LCD leri bekliyorum,adamlar ısrarla bunları ithal etmiyor yaw
    Geçen sene onlarla olan bazı eMaillerimi buradan paylaşmıştım;ve pes demiştim,bu nasıl bir ekipse;hatta getirin şu kadar adet ben 1 haftada bunları
    sattırırım dedim,ama tınlamadılar bile!!(TNB ye bunu yaptırmıştım SV ler için!!)
    Bu sene yine arayacağım bana yine aynı hikayeleri anlatacaklar ve işin garibi herifler daha panelleri bile tanımıyorlar daha
    Adamlar Marketçilik yapıyorlar!!
    İnat içinde Teko dan adam almadılar ve kendi ekiplerini kurdular!!
    Tıpkı senin bahsettiğin LGE/TR olayı gibi ve bunlar dahada acemi ve ciddi sıkıntılı herifler,Orhan da bıraktı bunları gari

++

Berhan kardeş;3D efektinde izleme açısı sıfır veya çok yakın olmalıdır,sen şimdi bizim Kemal gibi yandan uzanarak izleyeceğim deme sakın
    veririm odunu sanada
    Geçenlerde beni aradı gece yarısında;abi görüntü yok diyor;ülen yatmış panelin yan tarafına görüntü arıyor

+
    Başka evlenen varmı acaba

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 23 Nisan 2011; 19:05:52 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• İlgilenen varsa, sadece yarına özel (24 Nisan için) Beylikdüzü mediamarkt'ta 42GT20 (3D 2010 model) 1999 TL den satışa sunulacak. Stok adedi 50.

Bu fiyatlara da bir daha inmez sanıyorum...

2011 modelleri beklemekten sıkılan varsa değerlendirebilir.

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • arkadaslar bende bugün itibariyle panasonic g20e almış bulunmaktayım. plazmam pazartesi günü gelecek en iyi verim almam için önerilerinizi yazarsanız cok makbule gecer, bir de yayın olarak en kaliteli görüntüyü alabilmem için ne kullanmalıyım?(teledünya, digiturk, dsmart gibi)

Orijinalden alıntı: damasyus

quote:

Orijinalden alıntı: pikapika

Ben tonmaister arkadaşı haklı buluyorum. Ama ben albani arkadaşımızın söylediklerini dikkate almıyorum hepsi bu. Eğer birinin yorumlarını doğru bulmuyorsanız, dikkate almazsınız olur biter. Burada hepimiz kendimizden sorumluyuz. Biri albani'nin yazdıklarından etkilenip doğru ya da yanlış bir tercih yaptıysa, bu onu ilgilendirir. Forum özgür bir ortam, herkes istediğini yazar, neyi dikkate alacağımızı seçmek ise bizim tercihimizdir.

Sayın pikapika,
    Albani ustanın tavsiyelerini doğru bulmayabilirsiniz gayet doğaldır. Siz kimlerin tavsiyelerini doğru
    buluyorsunuz bunu öğrenmek istiyorum.
    Albani ustanın tavsiyelerini doğru bulmayan "satıcıların" tavsiyelerini doğru bulur normalde.
    Birde hangi marka ve model tv kullandığınızı öğrenebilirmiyim? sakıncası yoksa.
    Selamlar.

Selam damasyus.
    Benim yöntemim şu şekilde: Önce incelemelere bakarım. Ama incelemeyi yapan site ya da derginin tarafsızlığına emin olmam gerekir. Ardından bir marka ya da model belirlerim. Sonra o marka ya da model ile ilgili yabancı ve yerli forumları, kullanıcı yorumlarını incelerim. Bu sırada mutlaka mukayese edilecek modeller karşıma çıkar. Kimi zaman araştırıp almaya karar vermişken, bambaşka bir model alırım. Kimi zaman da araştırdığım modeli alırım. Aldığım ürün ne olursa olsun, genellikle çok uzun süre araştırırım. Belirli bir kullanıcının peşinden kesinlikle gitmem. Bütün bilgileri (testler, incelemeler, değerlendirmeler, farklı kullanıcılardan olumlu ve olumsuz yorumlar) birleştirir ve öyle karar veririm. Özellikle takip ettiğim bir kullanıcı yok. Herkesten herşeyi almaya bakıyorum.

Kullandığım TV Philips 42PFLXXX 50 HZ Full HD LCD. Evlenirken hediye geldiği için seçme şansım olmadı. Ama özellikle tazeleme hızı düşük olduğu için değiştirmeyi planlıyorum. Araştırmalarım sonucunda Panasonic GT30 ya da VT30 almayı planlıyorum. Eğer piyasada pioneer olsaydı, onu alırdım. Bu konuda Albani usta ile hemfikirim. Ama bu her yazdığına gözü kapalı kabul edeceğim anlamına gelmiyor. Doğru bulduklarımı değerlendiriyorum, bulmadıklarımı dikkate almıyorum.

Netice olarak yaz aylarında tatilden para kalırsa bir adet GT30 ya da VT30 almayı planlıyorum. Arka odam için de bir adet Acer H5360BD 3D projektör alma planım var. Bunlara karar verirken özellikle AVFORUMS, projectorcentral, flatpanelshd ve dh sitelerinden faydalandım.

Umarım merakınızı giderebilmişimdir.
    Saygılar

• bilmiyorum konunun yerimidir ancak bir çözüm bulamadığım konuyu sizlere danışmak istedim.
    Vatan bilgisayardan yeni modeli olan tx-l42e30 led tv aldım.

Beyaz kanal logoları, beyaz altyazı geçişi sırasında arka planda kalan renklere bağlı olarak piksellenme oluyor.
    Mesela fox tv nin fox ile tv arasında kalan bölümünde arkadaki renkler değiştikçe tuhaf tuhaf bulanıklıklar oluyor.
    MEsela kayan altyazılarda (reklamlarda hızlıca alttan geçen yazılar gibi olanlar) yazı saniyeden daha kısa bir süre içinde parlayıp tekrar matlaşıyor.
    Divx filmde de aynı şeyleri yapıyor, tvde otomatik düzeltme ayarları mı var bilmiyorum ama bu sorun çok can sıkıcı...

Bu şekilde sorun yaşayan varmı acaba?Ve önlemi varmıdır?

Tşk
    Serkan Mendi
  • Bahsettiğin şeyler hareket düzeltme teknolojisinin yan etkileri. Motion ayarı vardır TV'inde onu kapatırsan bu tip gariplikler ortadan kalkacaktır. Sinyali 50Hz'den 100Hz çıkarırken TVler bu yazılımla araya yapay kare eklerler senin gödrüğün o gariplikler işte araya eklenen o karelerdeki garipliklerdir. Senin TV'inde Motion ayarları vardır mutlaka onları değiştirerek denersen sana en uygun hale getirebilirsin. Şu anki tüm LCD/Plazma vs teknolojilerinde bu teknikler kullanılıyor.

1-sd yayın performansı nasıl (atlanta hd box almayı düşünüyorum)
    2-film performansı nasıl (wd medya oynatıcısı alabilirim yanına)
    3-ps3 performansı nasıl? input lag ghosting var mı?

teşekkürler.

bende dün ve bugun için geçerli olan teknosa kampanyasından 50G20E modelini 2479tl ye bir anlık gaz sonucu aldım Şükür kavuşturana

sırf deneme amaçlı olarak ve merakımdan dolayı ılk olarak sd performansını denedim...

Denerken, sd yayında hep merak ettiğim ve kimseden fikir alamadığım hd ready mi full hd mi daha başarılı sorusunun cevabını aldım.Nasıl mı?

Alt katta yeğenimde 42c2e modeli var.Biliyorsunuz 1024x768 çözünürlükte o tv....Yanyana koyamadım tabii tvleri ama 10dk aşağı in izle..10 dk yukarı çık izle

şeklinde elde ettiğim sonuç 3 mt mesafeden arada bi fark göremedim.Hatta g20 bayağı bayağı iyi ....g20e sd yayınları karelenmeden yumuşatarak upscale ediyor

Dolayısıyla görüntü çamurlaşmıyor....

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.