Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.764.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkg88tr

Herkese merhabalar, yaklasik 1 ay once PANASONIC LED 42D25E serisi televizyon aldim.Sizlere birkac sorum olacak umarim bilenleriniz cikar ve bana yardimci olabilirler..yaklasik 275 sayfa olmus genel bir goz gezdirdim fakat hepsinide okuyamadigim icin belkide vardir cevap simdiden affola..
    Sorularim sunlar, evimde teledunya nin hd kutusundan var, sanirim kayit yapamiyorum onun uzerinden.cunku kayit tusuna bastigimda bu ozellik mevcut degil yaziyor..bunun baska nedeni varsada nedir?ben hangi goruntu girislerinden kayit yapabiliyorum?
    Ikinci sorumda su, tv ye digiturk yada dsmart almak istiyorum bu televizyonun icinde kendi uydu alicisinin oldugunu biliyorum ben bu televizyona direk dsmart HD olani baglayabilirmiyim hic kutu falan almadan?direk tek kumanda kontroluyle islemleri yapmak istiyorum?
    Son olarakta, HDD den nasil film izleyebilirim HDD bagladim ama bulamadim nasil ulasacagimi?altyazida sorun yasaniyormu?
    Yardimlarinizi bekliyorum cunku bu televizyonu tam anlamiyla kullanmak istiyorum, internet falanda var sanirim bu konudada bilgisi olanlar varsa ve paylasirlarsa, cok memnun olurum,herkese iyi gunler..

Sorularınızın hepsini değil ama en azından bir kısmını cevaplamaya çalışayım.

Teledünya için kutu almanıza gerek yoktu, direk modül ile abonelik yaptırabilirdiniz. Böylelikle sadece tek bir kumanda ile, hem de TV nizin bütün özelliklerinden faydalanarak kullanabilirdiniz...

D-Smart'ta modül ile abonelik vermeye başladı. Teledünya için geçerli olan durum D-Smart için de geçerli. Çanaktan gelen yayını TV'nizin anten girişine takarak izleyebilirsiniz.

Digitürk için modül ile abonelik söz konusu değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

Herkese merhabalar, yaklasik 1 ay once PANASONIC LED 42D25E serisi televizyon aldim.Sizlere birkac sorum olacak umarim bilenleriniz cikar ve bana yardimci olabilirler..yaklasik 275 sayfa olmus genel bir goz gezdirdim fakat hepsinide okuyamadigim icin belkide vardir cevap simdiden affola..
    Sorularim sunlar, evimde teledunya nin hd kutusundan var, sanirim kayit yapamiyorum onun uzerinden.cunku kayit tusuna bastigimda bu ozellik mevcut degil yaziyor..bunun baska nedeni varsada nedir?ben hangi goruntu girislerinden kayit yapabiliyorum?
    Ikinci sorumda su, tv ye digiturk yada dsmart almak istiyorum bu televizyonun icinde kendi uydu alicisinin oldugunu biliyorum ben bu televizyona direk dsmart HD olani baglayabilirmiyim hic kutu falan almadan?direk tek kumanda kontroluyle islemleri yapmak istiyorum?
    Son olarakta, HDD den nasil film izleyebilirim HDD bagladim ama bulamadim nasil ulasacagimi?altyazida sorun yasaniyormu?
    Yardimlarinizi bekliyorum cunku bu televizyonu tam anlamiyla kullanmak istiyorum, internet falanda var sanirim bu konudada bilgisi olanlar varsa ve paylasirlarsa, cok memnun olurum,herkese iyi gunler..

Sorularınızın hepsini değil ama en azından bir kısmını cevaplamaya çalışayım.

Teledünya için kutu almanıza gerek yoktu, direk modül ile abonelik yaptırabilirdiniz. Böylelikle sadece tek bir kumanda ile, hem de TV nizin bütün özelliklerinden faydalanarak kullanabilirdiniz...

D-Smart'ta modül ile abonelik vermeye başladı. Teledünya için geçerli olan durum D-Smart için de geçerli. Çanaktan gelen yayını TV'nizin anten girişine takarak izleyebilirsiniz.

Digitürk için modül ile abonelik söz konusu değildir.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim..Peki ben bu modulu alirsam (Dsmart icin olan) HD yayini alabilirmiyim??Yani anladigim kadariyla gidip modullu uyelik ypatircam catiya anteni takitirip catidan gelen kabloyuda direk anten girisine takicam degilmi??Birde almis oldugum Dsmart kartinida yine CI modul girisine bir modul yardimiyla takicam heralde??umarim dogru yapabilmisimdir..Son olarak bu elimde bulunan teledunya icin modulude alip CI yuvasina kartla takarsam ve kabloluyu yayinin kablosunuda karasal yayin girisine takarsam izleme olanagim oluyor heralde?ozaman kutuyu kaldirabilirim sanirim..

• D-Smart için satın almış olduğunuz pakete bağlı HD izleme olayı. HD paket satın aldığınızda elbette izlersiniz, zira TV nizin uydu alıcısı DVB-S2 dir, yani HD uydu alıcısıdır.

Teledünya içinde konu aynı, modül+abonelik kartını CI yuvasına takacaksınız.

Ancak bu durumda sizin için sorun başlıyor, TV de 1 tane CI yuvası var, her 2 sisteme de abone olursanız tak çıkart yapmanız gerekecek...
  • Selam
    42v10 için SD karttan dvix izleyim dedim ama alt yazıları görmüyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Bilgisi olan var mı?
  • bu forumu da titizlikle inceledikten sonra Panasonic Plazma almaya karar verdim. 3D merakım var. (Dark Mania media player da aldım - henüz elime ulaşmadı) . Usb girişi olmasa da olur, internet -eternet bağlantısı olmasa da olur ama 3D kesinlikle olsun, desem bana hangi modeli önerirsiniz? açıkçası 3d konusunda kafam çok karıştı: " Bunun için FULL 3D Frame Sequential (Ardışık Kare) Teknolojisini kullanır" tamam tv bunu kullanıyor ama her 3D film bu şekilde pananın gözlüğüyle izlenebilecek mi? (ben 3d fotoğraf çekiyorum red-cyan gözlükle görülebilen - bu fotoları yine kendi gözlüğüyle izleyecek miyim?). sonuçta iyi bir bedel ödeyeceğim ve internet üzerinden almak durumundayım. bana yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaslar Panasonic 2011 serileri ne zaman cıkmaya baslayacak. bu aralar bir plazma almak istiyorum ailemin evine. beklemeye deger mi?

50G20 yi önerir misiniz? ilgili modelde bildiginiz avantajlı kampanyalar, hediyeler veren yerler var mı?
  • Uzzuuun bir bekleyişten sonra geçtiğimiz hafta Panasonic 50G20 me kavuştum arkadaşlar. Beklediğime değdi cidden. Fiyatı da çok iyi oldu. Media Markt kampanya yapmış ve o günlerde en ucuz Darty de görülen etiket 3.300 TL idi. Ben bu fiyata + 5 yıl garanti ilavesiyle aldım.

Hepinize sevgiler, saygılar...
  • Keşke darty ye gitseydin dostum, paladium darty mağazası internet fiyatı üzerinden 200 tl esneme yapıyor mağazada, oradaki görevli bana öyle fiyat vermişti,3100 tl ye bırakmıştı tv yi hemde 10 taksit.
  • arkadaşlar selam,

bu akşam teknosadan TX-P42G20E (2099TL) ya da TX-P42U20E (1299TL) almaya gideceğim. fiyattan dolayı aklım U serisinde. aradaki 800TL farkla PS3 almayı düşünüyorum.
    ancak arada inanılmaz fark var, ps3 sonra da alırsın almışken G serisi al diyen olur mu diye merak ediyorum. teknik olarak farklara hakimim ama benim gibi sürekli standart digiturk (çoğunlukla ligtv ve pltv) izleyecek ve ara sıra ps3 oynayacak birisi için o kadar farkedecek mi tam bilemiyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bende sizlere bir soru sprayım arkadaşlar, bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Bende p42v20e var, şu anda digitürk kara kutusuyla kullanıyorum, aboneliğim bitene kadar da (2ay sonra bitiyor) kara kutuyu kullanıcam. Binamızda merkesi sistem 6 tane çanak bulunuyor. Nerelere baktığını bilmiyorum ama bu çanakların.

Dün akşam tv nin kendi tuner'ini denemek istedim ve anten kablosunu kara kutudan çıkartıp tv ye taktım. Tam olarak ayar yapamadım, 5-6 tane uydu görüyor. türksat 42 E yazan dan ücretsiz kanal taraması yaptığımda bir tek trt leri buluyor trt Hd dahil birde skytürk buluyor başkada bir şey bulmuyor?

Tüm ulusal kanalları bulmak için ne yapmam gerekir acaba, bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokoro

arkadaşlar selam,

bu akşam teknosadan TX-P42G20E (2099TL) ya da TX-P42U20E (1299TL) almaya gideceğim. fiyattan dolayı aklım U serisinde. aradaki 800TL farkla PS3 almayı düşünüyorum.
    ancak arada inanılmaz fark var, ps3 sonra da alırsın almışken G serisi al diyen olur mu diye merak ediyorum. teknik olarak farklara hakimim ama benim gibi sürekli standart digiturk (çoğunlukla ligtv ve pltv) izleyecek ve ara sıra ps3 oynayacak birisi için o kadar farkedecek mi tam bilemiyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

G serisi ile U serisi arasında inanılmaz görüntü farkı var, g ve v serileri üst segment olarak geçiyor şu anda, bence aradaki farka değer,mağazada gidip kendi gözlerinizle görün anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

D-Smart için satın almış olduğunuz pakete bağlı HD izleme olayı. HD paket satın aldığınızda elbette izlersiniz, zira TV nizin uydu alıcısı DVB-S2 dir, yani HD uydu alıcısıdır.

Teledünya içinde konu aynı, modül+abonelik kartını CI yuvasına takacaksınız.

Ancak bu durumda sizin için sorun başlıyor, TV de 1 tane CI yuvası var, her 2 sisteme de abone olursanız tak çıkart yapmanız gerekecek...

deepkurt tesekkur ederim, evet o sorunu halledicez birini kutuyla kullanirim yeterki en azindan bi tanesini direk modul ile kumanda kontrolu ile yapabiliyim..zaten kucuk bir televizyon var teledunya kutuyuda onun icin almistim onda modul girisim yok..Dsmart HD alinca (sanirim bu HD durumu kart ile oluyor yada modul) sizlere tekrar bilgilerimi ve izlenimlerimi sunarim simdi fiyat arastirmasina baslayacagim piyasada..tekrardan tesekkurler iyi aksamlar..

• :) 100 TL fazlasına gelecekti o zaman?
    3.100 e gelirdi dediğin gibi. Ben 3.000 TL ye aldım + 300 TL de 5 yıl uzatma garantiye verdim.. :)
    Saygılar..

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Keşke darty ye gitseydin dostum, paladium darty mağazası internet fiyatı üzerinden 200 tl esneme yapıyor mağazada, oradaki görevli bana öyle fiyat vermişti,3100 tl ye bırakmıştı tv yi hemde 10 taksit.
  • Normal garantisi 2 yıl sanırım, sizde 5 yıl uzattınız, yani bu tv yi en az 7 sene kullanacağım diyorsunuz öylemi.Ben hiç sanmıyorum kimbilir neler çıkacak o zamana kadar.
  • ;) Aynen..
    2-3 senedir TV kullanmıyorum. Tüplü Sony 72 ekrandan projeksiyona geçtiğimden beri iyi bir TV alma hevesindeydim...
    Sadece film izliyorum. Bunun için de bunu aldım. Sony'yi 5-6 yıl kullanmıştım.
    Ayrıca her çıkan yeni teknolojiyi almak kim istemez ancak malum ekonomik durumlar.. Hem ayrıca ben şu evde 3D olayından hazetmiyorum.
    Biraz daha kassaydım Panasonic VT de alırdım ama hiç gereği olmayan; parası olanlara hitap eden bir ürün bence... Daha Blu-ray lar yaygınlaşmadı ve 3D film yok gibi birşey!...
    Bu işin sonu da yok malum ;) :p
    Saygılar...

quote:

Normal garantisi 2 yıl sanırım, sizde 5 yıl uzattınız, yani bu tv yi en az 7 sene kullanacağım diyorsunuz öylemi.Ben hiç sanmıyorum kimbilir neler çıkacak o zamana kadar.

• panasonic plasma kullananlar bir soru doğru cevap verirlerse sevinirim , kullandığınız plasma ekranlarda az da olsa iz sorunu oldumu ? veya oluyor kendiliğinden geçiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

;) Aynen..
    2-3 senedir TV kullanmıyorum. Tüplü Sony 72 ekrandan projeksiyona geçtiğimden beri iyi bir TV alma hevesindeydim...
    Ayrıca her çıkan yeni teknolojiyi almak kim istemez ancak malum ekonomik durumlar.. Hem ayrıca ben şu evde 3D olayından hazetmiyorum.
    Biraz daha kassaydım Panasonic VT de alırdım ama hiç gereği olmayan; parası olanlara hitap eden bir ürün bence... Daha Blu-ray lar yaygınlaşmadı ve 3D film yok gibi birşey!...
    Saygılar...

quote:

Normal garantisi 2 yıl sanırım, sizde 5 yıl uzattınız, yani bu tv yi en az 7 sene kullanacağım diyorsunuz öylemi.Ben hiç sanmıyorum kimbilir neler çıkacak o zamana kadar.

Öyle diyorsanız doğru olanı yapmışsınız, şu an için en alınacak panellerden biridir aldığınız, hayırlı olsun şimdiden, imzanızdaki onkyo ile bağlantı olayını nasıl yaptınız?

Bende bir avr alma aşamasındayım, onkyo modelleri hoşuma gidiyor, bir diğer konuda set halinde satılan bir model vardı onu düşünüyorum.

Bağlantılar şu şekilde mi olacak?

Uydu alıcı onkyo ya hdmi in olarak,
    Ses sistemi onkyo ya normal bağlantı,
    Ps3 yine onkyo ya hdmi in den,
    Tv yede onkyo dan hdmi out dan görüntü,
    peki bunların dışında dizüstünü hangi porttan bağlayacağız onkyo ya?

Avr deki hdmi in girişleri sadece üzerinde yazan cihazlarımı destekler?
    Yani game yazan hdmi porta dizüstü bağlanabilir mi?

Tv ile avr arasındaki uyum hakkında da bilgi verirmisiniz lütfen.

• 50C2 de böyle bir şey gözlemledim. Ancak G20 de göremedim.
    Enteresandır ki dün gece film izlerken elektrikler kesildi her yer zifiri karanlık olduğundan panele bi baktım, halüsünasyon gibi bir görüntü kalmıştı filmden.. :)
    Uzun bir süre de kaybolmadı :p
    Ama ben bunun negatif bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Teknolojisinden kaynaklı bir durum olabilir..
    Saygılar...

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

panasonic plasma kullananlar bir soru doğru cevap verirlerse sevinirim , kullandığınız plasma ekranlarda az da olsa iz sorunu oldumu ? veya oluyor kendiliğinden geçiyormu
  • Teşekkürler...

Bağlantı olayını şöyle yaptım:
    Onkyo HDMI 4 (game) > PS3
    HDMI 1 (DVD) > DVD Player (PC, dizüstü olarak da bağlayabilirsin)
    HDMI 2 (CBL/SAT) > Uydu alıcısı
    HDMI OUT'u da panele bağladım.

dizüstünün HDMI ı varsa bunu da ONKYO da kalan HDMI porta bağlayabilirsin. Yer kalmazsa panele...

Ayrıca TV panelin arkasındaki optik ses kablosunu da AVR'nin optik girişlerinden birine bağlamalısın.

İşin güzel tarafı HDMI, optik, ve coaxial bağlantılarını birbirleri arasında atayabiliyorsun (assign).

AVR ye bağlayacağın HDMI ları herhangi birine de bağlayabilirsin sorun olmaz, fakat bunlar genel kullanımı göz önünde bulundurarak isimlendirilmişlerdir. Muhtemelen örneğin DVD'ye geçiş yaptığında oradaki ayarlamaları getirecektir. DD, DTS ya ad PLX movie gibi...
    Mesela Game e geçtiğinde ses ayarları otomatik olarak game moduna alınıyor.

"Tv ile avr arasındaki uyum hakkında da bilgi verirmisiniz lütfen."
    Bunu anlamadım fakat cihazlar arası uyumu kastediyorsanız ilgili bir terslik olamaz bu tür cihazlarda..
    AVR ve hoparlörler diye sorsanız belki daha doğru olurdu ;)

Ayrıca benim ONKYO yu satma düşüncesindeyim, bir ara kesinleştireceğim, bilginize...

Saygılar...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

;) Aynen..
    Saygılar...

quote:

Öyle diyorsanız doğru olanı yapmışsınız, şu an için en alınacak panellerden biridir aldığınız, hayırlı olsun şimdiden, imzanızdaki onkyo ile bağlantı olayını nasıl yaptınız?

Bende bir avr alma aşamasındayım, onkyo modelleri hoşuma gidiyor, bir diğer konuda set halinde satılan bir model vardı onu düşünüyorum.

Bağlantılar şu şekilde mi olacak?

Uydu alıcı onkyo ya hdmi in olarak,
    Ses sistemi onkyo ya normal bağlantı,
    Ps3 yine onkyo ya hdmi in den,
    Tv yede onkyo dan hdmi out dan görüntü,
    peki bunların dışında dizüstünü hangi porttan bağlayacağız onkyo ya?

Avr deki hdmi in girişleri sadece üzerinde yazan cihazlarımı destekler?
    Yani game yazan hdmi porta dizüstü bağlanabilir mi?

Tv ile avr arasındaki uyum hakkında da bilgi verirmisiniz lütfen.

• Cevaplar için teşekkürler, sorularıma çok net cevaplar aldım.

Satma sebebiniz nedir? Sistemi update etmekmi yoksa üründen verim alamama mı?
  • 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.