Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: magicwashere

quote:

Orijinalden alıntı: uyeanil

selam, usb'den hard diske kayıt denediniz mi hiç, denediyseniz hangi kaynaktan ve nasıl yaptınız?

malesef yapma ımkanım omadı...cunku varolan harddıskımı formatlamam ımkanım yok ve yenı bır tane de alamadım.
    fakat bıldıgım kadarı ıle FAT32 de format attıktan sonra kayıt yapabıllyorun. Kaynagın degıstı zazman (AV, hdmi vs) otomatık olarak kayıt donduruluyor. kaydettıgın goruntuyu farklı bır yerde ızleme olanagın yok. aynı marka farklı bır tv de olsa ızlenmıyor.
    bıldıgım kadarıyla bi ust sayfada (223) ustlerde bununla ılgılı yazılar var onları ınceleyebılırsın orada dvb-t kayıt yapabıldıgın belırtılmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyeanil -- 18 Ağustos 2010; 10:11:36 >

TV:Panasonic 50ST50 - AVR: HK 151 - -
    Western Digital live tv - Dell 5010 i5

• merhaba ben 3,4 gündür lcd araştırıyodum ancak dün bestbuya gidince plazma almaya karar verdim orda bi panasonic vardı 42u20 li bi modeldi
    şimdi benim merak ettiğim 2.000.000:1 ile 5.000.000:1 kontrast arasındaki fark gözle görünür mü
    ayrıca orda 400hz yazan bi cihaz için görevli arkadaş aslında bu 150hz ye tekabul ediyo falan dedi kafam karıştı tümden :S
    nedense mağazalarda bolca lcd var plazma seçenekleri daha az panasonic bayisine gitmeyi düşünüyorum ama havalar malum sıcak
    önerileriniz olursada sevinirim izleme mesafesi 4-5 metre sd yayın
    ve digitürk webtv ile maç izliycem ib den satın almayı düşünüyorum
    bütce:1800
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1622 -- 18 Ağustos 2010; 16:27:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaltunkeyik -- 18 Ağustos 2010; 17:49:04 >

Orijinalden alıntı: mnaltunkeyik

SN ALBANİ HOCAM TX-L42V20E led LCD İLE TX-P42V20E PLAZMA ARASINDAKİ FARK NEDİR İKİSİDE V2X SERİSİ. İKİSİ ARASINDA TERCİHİN HANGİSİ OLURDU

albani daha detaylı cevap verecektir. birisi elma birisi armut ikiside meyve gibi birşey oldu bu. birisi Lcd birisi Plazma. paneller farklılar,güç ve görüntü farklılıkları var vs.. uzar gider.. plazma ve lcd arasındaki farkları forumda çokça bulabilirsin.p42v20e yerine birazcık bütçeni zorlayarak p50v20e almanı şiddetle öneririm.
  • TX-L37V20E Edge-LED-LCD İÇİN LİNKE BAKARMISIN

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1622

merhaba ben 3,4 gündür lcd araştırıyodum ancak dün bestbuya gidince plazma almaya karar verdim orda bi panasonic vardı 42u20 li bi modeldi
    şimdi benim merak ettiğim 2.000.000:1 ile 5.000.000:1 kontrast arasındaki fark gözle görünür mü
    ayrıca orda 400hz yazan bi cihaz için görevli arkadaş aslında bu 150hz ye tekabul ediyo falan dedi kafam karıştı tümden :S
    nedense mağazalarda bolca lcd var plazma seçenekleri daha az panasonic bayisine gitmeyi düşünüyorum ama havalar malum sıcak
    saygılar

Kardeşim sana bunu hangi Satıcı söyledi diyeceğim ama,bir şey söylemeye gerek yok bu durumda,ancak bunu diyenlere vereceksin odunu

Ülen memlekette amma "panel efsaneleri" çoğaldı,kafayı yiyeceğim gari

Hele hele PDP ile ilgili neredeyse hiç bir şey doğru olarak bilinemiyor!!

Nereden çıkıyor bu CR değerleri yaw!!! yani "Milyonluk" Dynamic CR değerleri,yada Samy deki gibi Ultra/Mega hatta çok daha komik olan "sonsuz" Contrast
    Heriflerde ne utanma nede sıkılma kaldı gari;"sonsuz contrast" nasıl oluyor yaw,yada bu palavraya inanan insan varmı acep

400Hz nasıl oluyorda;150Hz e tekabül ediyor,tam kafayı oynatmak üzereyim şuanda bunları okurken

Pany deki 600Hz Sub-field-Drive sadece Cinema MODE ta aktif hale gelen ama ne olduğunu daha Pany nin bilemediği bir teknik kavram ama
    karşılığı yok!
    ++
    Bakalım daha ne "panel efsaneleri" duyacağız

+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Orijinalden alıntı: mnaltunkeyik

SN ALBANİ HOCAM TX-L42V20E led LCD İLE TX-P42V20E PLAZMA ARASINDAKİ FARK NEDİR İKİSİDE V2X SERİSİ. İKİSİ ARASINDA TERCİHİN HANGİSİ OLURDU. 37V2x PLAZMA TV Mİ

Kardeş şayet "PDP" almayı düşünüyorsan zaten 2010 Model Pany lerin alınası tek panelide V2x Serisidir(VT2x de aynı paneldir bu arada sadece 3D desteği vardır!)

Diğer Pany PDP Serisi,benim için idare eder cinsindendir+

2010 Model Pany lerde "V" Serisi olarak hem PDP hemde LCD vardır!

Senin bahsettiğin PDP V2x OK dir ama ebat yine benim için çok küçüktür! tavsiyem Seri V ve ebat min.50"

Diğer bahsettiğin panel ise V Serisi LCD dir!!42" ise benim hiç tutmadığım Pany nin LCD panelidir!

Benim de almak istediğim ve tuttuğum Pany LCD panelleri en başta 37V2x ile D25 ve D28 lerin 32" ve 37 leridir!bunlarda henüz ne Pany/TR den
    nede İB den gelmedi ve belkide gelmeyecektir,ben her iki firmayada getirin dedim,ama kabul görmedi,heriflerin iş bilmezliği yüzünden

Hatta ben geçenlerde 37V2x ile D25/28 için ayrı bir başlık açıp Teknik incelemesinide kendi yorumlarımla vermiştim!

http://forum.donanimhaber.com/m_41666461/tm.htm

+++
    Ayrıca 37V2x Serisi oldukça pahalıdır(ebatına göre!!!)

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Ağustos 2010; 23:54:08 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

merhaba ben 3,4 gündür lcd araştırıyodum ancak dün bestbuya gidince plazma almaya karar verdim orda bi panasonic vardı 42u20 li bi modeldi
    saygılar

Kardeşim sana bunu hangi Satıcı söyledi diyeceğim ama,bir şey söylemeye gerek yok bu durumda,ancak bunu diyenlere vereceksin odunu

Ülen memlekette amma "panel efsaneleri" çoğaldı,kafayı yiyeceğim gari

Hele hele PDP ile ilgili neredeyse hiç bir şey doğru olarak bilinemiyor!!

Nereden çıkıyor bu CR değerleri yaw!!! yani "Milyonluk" Dynamic CR değerleri,yada Samy deki gibi Ultra/Mega hatta çok daha komik olan "sonsuz" Contrast
    Heriflerde ne utanma nede sıkılma kaldı gari;"sonsuz contrast" nasıl oluyor yaw,yada bu palavraya inanan insan varmı acep

400Hz nasıl oluyorda;150Hz e tekabül ediyor,tam kafayı oynatmak üzereyim şuanda bunları okurken

Pany deki 600Hz Sub-field-Drive sadece Cinema MODE ta aktif hale gelen ama ne olduğunu daha Pany nin bilemediği bir teknik kavram ama
    karşılığı yok!
    ++
    Bakalım daha ne "panel efsaneleri" duyacağız

+

üstad daha fazla üstüne gitmedim valla zaten benimde pek hakimiyetim yok ama plazma görüntüsünü beyendim lcd almıycam o kesin
    ben dedim bu 400hz şu 600hz nasıl oluyo falan eleman dediki 400 hz yazdığına bakma panasonic farklı ölçümlerle 400 hesaplıyo aslında 150 civarına tekabül ediyo dedi
    bende aldığın yayına göre değişiyo flan diye düşündüm ama pek mantıklı gelmedi olmayan şeyi yazmaz koskoca panasonic :)
    buarada kimsenin bana önerebilceği ürün yok mu?

• Kardeş sen o Satıları itele gitsin!
    Üreticilerinde bilgilerinin çoğu ya "hileli" yada harbiden sallamadır,bu panel işinde palavra sallamak,adeta mecburidir,doğru bilgi
    bulmak biraz zordur özellikle ucu açık teknik değerlerde!

Bütçen müsait ise git 50V2x al ve paşa-paşa otur izle
    Bütçen müsait değilse,biraz bekle fiyatı düşşün!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Kardeş sen o Satıları itele gitsin!
    Üreticilerinde bilgilerinin çoğu ya "hileli" yada harbiden sallamadır,bu panel işinde palavra sallamak,adeta mecburidir,doğru bilgi
    bulmak biraz zordur özellikle ucu açık teknik değerlerde!

Bütçen müsait ise git 50V2x al ve paşa-paşa otur izle
    Bütçen müsait değilse,biraz bekle fiyatı düşşün!

++

bunun fiyatı beni aşar üstad ebat iyi aslında ama imkansız
    2009 model bişey önerebilirmisin?
    Toshiba 46SV685
  • -X45x;teşhir veya sıfır hala bulunurmu bilemem ama bunu arardım ilk olarak!
    -HX8/HX9 serisinden bir panel
    -SV685

++

• TEŞEKKÜR EDERİM SN ALBANİ HOCAM SONYY HX8 İLE HX9 SERİLERİNİN ARASINDAKİ FARKLAR NELERDİR. EN UYGUN FİYATLI NEREDEN BULABİLİRİM ACABA YARDIM EDERMİSİN. 37" VEYA 40" OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaltunkeyik -- 19 Ağustos 2010; 15:56:26 >
    Yazılsa da panasonic'e göre olan 5.000:1 samsung'da 10.000:1 öbüründe 3.000:1 yani bu özelliklerin bağımsız bir kuruluş tarafındanyapılması gereklidir. Tüketici böylece hangisinin iyi ya da kötü olduğunu dolayısıyla gerçekleri görür.

600 hz sub field drive özelliğini kullandığımda acayip bir yapay görüntü elde ettim. İnsan gözü bildiğim kadarıyla 120 hz'ye kadar hızı algılayabiliyor. 600 hz'yi açtığımda müthiş hızlı bir sahneyi yavaşlamış gibi görüyorum. Bir kere denedikten sonra hiç kullanmadım. 100 hz gayet yeterli.

Menüye yeni eklenen canlı renkler ve süper çözünürlük gibi seçenekleri hiç denemedim. Panasonic gibi plazmadan vazgeçmeyen bir üreticinin benim gibi doğal renkler dolayısıyla tercih ettiğm plazmaya canlı renkler gibi bir seçenek konulması hiç hoşuma gitmedi doğrusu.

Albani dediğin gibi satış için canlı renklere bir kayma söz konusu.
    Ama doğal renkler için plazmayı tercih edenlerin v gibi g gibi bir seriyi hak ettiğini düşünüyorum. Yoksa var mı böyle bir şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 19 Ağustos 2010; 17:29:24 >

• Merhabalar.
    Sony destekleyeceği 3d olayı için 1.3 HDmi bulunduran playstationlara bir güncelleme vasıtasıylla 3d özelliği ekleneceğini duyurdu.
    3d ama normal koşullarda blu-raylerde falan 3d sinyali verebilmesi için 1.4 hdmi diye birşey çıkardılar. Eğer bu 3d için 1.4 gerekiyorsa nasıl oluyorda 1.3 olan playstationlarda 3d görüntü alabileceğiz?
    Sony'nin bir kandırmacası ve sonucunda 3d tvlerini satabileceği bir ortam yaratmak mı bu olay?

http://forum.donanimhaber.com/m_42266218/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42266218
  • TX-PF46U20 ile TX-PF46S20 arasındaki farkları ve bu farklardan dolayı neler kaybetceğimi yazabilirmisiniz?
    forumda okuduğum kadarıyla panel farkı varmış ve girişleri birnin arkasında diğerinin yanındaymış hz farkı var birde tabi
    başka neler var kullananlar ne derler bu konuda
    saygılar

TX-PF46U20 ile TX-PF46S20 arasındaki farkları ve bu farklardan dolayı neler kaybetceğimi yazabilirmisiniz?
    forumda okuduğum kadarıyla panel farkı varmış ve girişleri birnin arkasında diğerinin yanındaymış hz farkı var birde tabi
    saygılar

bazı sitelerde neo-pdp diyorlar ama g13 panel her ikisi de forumda okumuştum arkadaşıma aldık ama gelmedi ürün hala . 1399 tl hizlial.com(hızlı al yavaş gelsin 3 gün oldu tık yok) benim bildiğim kadarıyla panel aynı panel hz farkı var sadece . yanılıyor muyum?
    s20 neo-pdp olsa bile ustanın dediği gibi neo(new) demek sadece pazarlama dili.

TX-PF46U20 ile TX-PF46S20 arasındaki farkları ve bu farklardan dolayı neler kaybetceğimi yazabilirmisiniz?
    saygılar

Aralarındaki en önemli fark, yansıma engelleyici filtre. U serisinde bu filtre yok, gündüz vakti perdeleri kapatmadan TV izlemeniz çok sıkıntılı olur. Geri kalan detaylara takılmayın.

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • ALBANİ ÜSTAD NEDEN BANLANDI???

Üzüldüm doğrusu, oysa bu foruma bayağı bir renk, bilgi katıyor, forumu forum yapan o üstadın yazılarını da okurdum, bir anlam veremedim.
    Eğer İB hakkında yazdıklarından ise ben de katılıyorum, doğrudur olmayan üğrünü varmış gibi lanse edip aradığınızda da onun muadili şu var diye başka bir ürünü satmaya kalkıyorlar ben bunu 2007 veya 2008 de bir laptop için aradığımda yaşamıştım.

Umarım cezayı yeniden değerlendirirsiniz de bizlerde kaldığımız yerden ütadın vbilgilerinden faydalanmaya devam ederiz.
    Bu forumu seviyorum ve olumlu eleştirinin bir ödül olduğunu kabul eder mahiyette değerlendirileceğimi diliyorum.

ALBANİ ÜSTADIM, x45x derken sonynin bu modelllerinin tam olarak açılı mı nedir, fiyatları ne aralıktaydı acaba???

(yazık şimdi cevap için 29 gün mü bekleyeceğiz :-((
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.