Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: barber34

quote:

Orijinalden alıntı: velociraptor

quote:

Orijinalden alıntı: running_away

quote:

arkadaşlar 42PV70F PLAZMA MEVCUT.masa üstü bilgisayarımı HDMI kablosu ile bu plazmaya bağladım ekran kartım NVIDIA 9800GTX+ ancak masa üstü olsun web sayfalarım olsun ekrana kenarlardan sığmıyor.örneğin XP nin başlat yazsının üst %10 luk bölümü görünüyor sağ alttaki antivirüse tıklamak için tahmini atış yapmam gerekiyor.web sayfasının çubuk üst kısmında dosya kısmı görünmüyor.çözmek için ben neler yaotım.
    1.çözünürlükleri değiştirdim olmadı 720 p ile bağlanıyor çöznrlüğü azaltsamda arttırsamda olmuyor.
    2.NVİDİA nın görüntü kurma sihirbazını kullandım dualwiev yapsam plazma açmıyor çoğalt diyorum ancak öyle oluoyr.single diyip tv yi seçiyorum olmuyor.
    3.plazmanın aspect oran 16:9 tüm ayarları ile oynadım yine olmuyoır.
    teknik yardıma yazdım cevap alamadım.siz ne önerirsiniz?
    teşekkür ederim.

windows tuşu + P tuşuna basarak görüntü modlarından genişlet demeyi deneyin. her ekran için ayrı çözünürlük ayarlayabilirsiniz.

runingaway teşekkürler.wnidows tuşu klavye sol alttaki windows flaması galiba dediğinizi yaptım bişey olmadı ayrı ayrı çözünürlük ayarlamasını bulamadım.başka öneriniz olur mu?

öncelikle ekran kartı son driverini yükleyim ve panelin 16:9 üstüresim tarama özelliğini kapalı lonum agetirin düzelecektir.

ben 3 seneyi aşkındır aynı modeli PC ile kullanıyorum.
    Bunun için Nvidia control panelinde yanılmıyorsam display altında "flat panel scaling ayalarından" küçülterek ekrana tam olarak oturmasını sağlayabilirsiniz.
    Bu arada TV yi mutlaka 16:9 formatında tutun.

not : en ideal çözünürlüğü 1280x720 de alırsınız. 1980x1020 açarsanız TV upscale yapabiliyor ama sonuçta panel 1024x768 pek iyi bir çözüm olmuyor bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 16 Ağustos 2010; 17:06:43 >
    HT : Denon AVR3400 / Mission M71 Set

• quote:

Orijinalden alıntı: magicwashere

quote:

Orijinalden alıntı: drecho

tv tavsiyeleri bolumune yazdim cevap veren olmadı. sanırım bu topik daha uygun.

teshir urunu panasonic v5020e bir plazma buldum. 5-6 haftadır gunde 12 saat teshir ediliyor. teshirden dolayı 4000'e verecekler. sizce bu fiyata bu urun alınırmı?. plazmanın kalitesi ortada. program menüsünden kaç saat çalıştığını bulabilirmiyim? settingini bilen varsa yardımcı olabilirmi?

sıfırı 4500 o modelin, arkadaşım 4200'e almıştı pazarlıkla... yani bana değmez gibi geliyor, bir de bakalım gerçekten 5-6 haftadır mı kullanılmış, kullanılırken plazmalar için ilk saatler için önemli olan şeylere dikkat edilmiş mi... saat için bu topicde ayrıntılı bilgiler var, ilk 200-250 saat hangi ayarlarda kullanılması gerektiği bilgisi de var...

4199TL mediamarkt sıfır fiyatı size referans olsun.

• 46'G20 ile aranıza katıldım arkadaşlar.

vatandan aldım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaltunkeyik -- 16 Ağustos 2010; 18:39:58 >

• Kardeş sen DH de yeni üye de değilsin ama İB yi tanımadığın belli oluyor

Onlar,geçen gün sanırım ben söyledim diye ve gel-gelcilik numarası için o paneli Sitelerine koydular!!aslında o panel getirmedi bu uyanıklar!
    Daha sonra fiyat için uyardım,şimdi rakamı olması gereken seviyelere getirmişler
    İlk önce 1450 gibi fiyat koymuşlardı ve palavra fiyattı tabiki,bu fiyata verseler ben 50 tane kendim alır ve KAR koyarak satardım!!

Kardeşim sen keyfine bak,böyle atraksiyonlar İB de çok fazladır!!!

+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhasteguin

46'G20 ile aranıza katıldım arkadaşlar.

vatandan aldım bu arada.

hayırlı olsun...

Orijinalden alıntı: casparza

quote:

Orijinalden alıntı: barber34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: running_away

quote:

arkadaşlar 42PV70F PLAZMA MEVCUT.masa üstü bilgisayarımı HDMI kablosu ile bu plazmaya bağladım ekran kartım NVIDIA 9800GTX+ ancak masa üstü olsun web sayfalarım olsun ekrana kenarlardan sığmıyor.örneğin XP nin başlat yazsının üst %10 luk bölümü görünüyor sağ alttaki antivirüse tıklamak için tahmini atış yapmam gerekiyor.web sayfasının çubuk üst kısmında dosya kısmı görünmüyor.çözmek için ben neler yaotım.
    1.çözünürlükleri değiştirdim olmadı 720 p ile bağlanıyor çöznrlüğü azaltsamda arttırsamda olmuyor.
    2.NVİDİA nın görüntü kurma sihirbazını kullandım dualwiev yapsam plazma açmıyor çoğalt diyorum ancak öyle oluoyr.single diyip tv yi seçiyorum olmuyor.
    3.plazmanın aspect oran 16:9 tüm ayarları ile oynadım yine olmuyoır.
    teknik yardıma yazdım cevap alamadım.siz ne önerirsiniz?
    teşekkür ederim.

windows tuşu + P tuşuna basarak görüntü modlarından genişlet demeyi deneyin. her ekran için ayrı çözünürlük ayarlayabilirsiniz.

runingaway teşekkürler.wnidows tuşu klavye sol alttaki windows flaması galiba dediğinizi yaptım bişey olmadı ayrı ayrı çözünürlük ayarlamasını bulamadım.başka öneriniz olur mu?

öncelikle ekran kartı son driverini yükleyim ve panelin 16:9 üstüresim tarama özelliğini kapalı lonum agetirin düzelecektir.

ben 3 seneyi aşkındır aynı modeli PC ile kullanıyorum.
    Bunun için Nvidia control panelinde yanılmıyorsam display altında "flat panel scaling ayalarından" küçülterek ekrana tam olarak oturmasını sağlayabilirsiniz.
    Bu arada TV yi mutlaka 16:9 formatında tutun.

not : en ideal çözünürlüğü 1280x720 de alırsınız. 1980x1020 açarsanız TV upscale yapabiliyor ama sonuçta panel 1024x768 pek iyi bir çözüm olmuyor bu.

casparza teşekkür ederim ama olmuyor ya nvidia desktop manager nvidia wiev tümüne baktım ben senin dediğin seçeneği bulamadım delireceğim birde evde yaralı bir halde yatıyorum tv ve bilgisayar tek vakit geçirme aracım.acaba benmi bulamıyorum tekrar sen ayarlarına bakıp yazarmısın?

• Arkadaşlar G20 kullananlar bu paneli önerirler mi?Gerek film , HD veya PS3 performansı olarak.Burn-in ya da image retention sorununu yaşayanlar oldu mu?Aynı zamanda sanırım baclight bleeding (ya da floating di sanırım) sorunu da olabiliyormuş.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.15 gündür TV araştırıyorum.Samsung C650 ile Panasonic G20 arasında kaldım.Gönlüm Panasonic ten yana ama gerçekten kara vermek çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 17 Ağustos 2010; 11:27:37 >

G serisi ve GW serisi arasındaki farklar nelerdir tam olarak? Tuner konusunda bir fark varmış anladığım kadarıyla ama başka farklar var mı? Benin en önemsediğim konu G serileri hakkında yılbaşından bu yana dönen 1000 ve 2000 saat kuulanım sonrası siyah seviylerinde düşmeler.

Albani Hocam, bu siyah seviyesi düşemeleri tartışmasından haberdarsınızdır sanırım. Sizin de güvendiğiniz Phil Hinton ve AV froums da da konu gündemde, ABD'de davalar açılmış durumda, bunun karşısında Panasonic tek cümlelik bir açıklama sunmuş; cihaz tasarlandığı şekilde performans gösteriyor mealinde. Oysa insanlar gözleriyle farkı rahatlıkla algılayabildiklerini bildiriyor. Normal bir kullanımla 1 yıl gibi bir zaman zarfında yaşanacak bir performans kaybı.

Acaba bu GW serileinde (sanırım ABD'de G25 olaarak adlandırılıyor) bir SW değişikliği ile bu konu ele alınmışmıdır.

Bu tartışmalardan (siyah seviyesi) haberdar olmadan önce G serisine tamamdım, ama bu mesele beni kiltledi. Bu yıl bir tane alıp seneye yenilemek beni maddi olarak kasar. Pio mühendisleri (ve tabi tüketici şikayetleri) katkısı arttıkça bunun da çözüleceğini sanıyorum.

Bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.

• Merhabalar

3000 TL. -taksitli olduğu takdirde- bütçem var.
    50 inch TV arıyorum.
    Panasonic 50G20 ve Samsung 55B620 arasında kaldım.
    Plazma LCd ya da LED takıntım yok. Güzel akıcı görüntü, seyir zevki, kaliteli görüntü arıyorum. Ek özellikler de çok umrum değil.
    İki televizyonu da görmediğimden maalesef seçim yapabilme şansım yok.
    HD MKV seyretmeyi seven birine hangi TV yi önerirsiniz?
    Alternatif olarak da tavsiyelerinize açığım.

PS.
    Albani Hocam özellikle yorumlarını bekliyorum. Umarım yardımcı olursun.

Edit:
    MKV oynatma dediğimde TV' nin oynatmasının bir önemi yok. WD Live ile seyrediyorum. Ayrıca tabii BluRay seyredicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buccha_di_Banana -- 17 Ağustos 2010; 15:27:49 >

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Arkadaşlar G20 kullananlar bu paneli önerirler mi?Gerek film , HD veya PS3 performansı olarak.Burn-in ya da image retention sorununu yaşayanlar oldu mu?Aynı zamanda sanırım baclight bleeding (ya da floating di sanırım) sorunu da olabiliyormuş.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.15 gündür TV araştırıyorum.Samsung C650 ile Panasonic G20 arasında kaldım.Gönlüm Panasonic ten yana ama gerçekten kara vermek çok zor.

Bende uzun bir araştırmadan sonra 42G20'de karar kıldım. SD, HD, PS3 ve Wii performansı dört dörtlük..

Albani hocanın başlık içindeki uyarılarını, önerilerini dikkate alırsan ve paneli dikkatli kullanırsan burn-in ve image retention sorunu yaşamazsın.

Ben 42 aldım ama 46 veya 50 almadığıma pişman oldum. Eğer imkanınız varsa 46 veya 50 alın.

• slmlar..
    sn BoSS_228
    yaklasık olarak 2 aydan beri txp 46g20e kullanıyorum. gerek goruntu gerekse de kullanım olarak gayet memnunum.
    Snein kullanımında oncelıklerın nelerdir? tvden film izleme konusunda mkv oynatmıyor avi ve wma dosyalarında herhangi bir sorun yok. Altyazıları buyultme veya kucultme secenegın yok bu sebeple media player olmadan izlerken altyazılar cok ufak gornuyor.
    Viera cast ozelligi cok kullanıslı youtube vs gibi sitelerden cok rahat videoları ızlıyorsun. Evindeki ağ sayesinde de bilgisayarın ile bağlantı sağlayıp gene video veya resim dosyalarınıı acıyor.

yeni nesil panellerde image retention olayı kolay kolay olmuyor ben simdiye kadar ekranda bı sorun yasamadım ama aynı goruntuyu oyle 5-10 saatte kullanmadım yani onla ilgili bir deneyimim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyeanil -- 17 Ağustos 2010; 15:05:22 >

TV:Panasonic 50ST50 - AVR: HK 151 - -
    Western Digital live tv - Dell 5010 i5
  • Yorumlarınız için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Arkadaşlar G20 kullananlar bu paneli önerirler mi?Gerek film , HD veya PS3 performansı olarak.Burn-in ya da image retention sorununu yaşayanlar oldu mu?Aynı zamanda sanırım baclight bleeding (ya da floating di sanırım) sorunu da olabiliyormuş.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.15 gündür TV araştırıyorum.Samsung C650 ile Panasonic G20 arasında kaldım.Gönlüm Panasonic ten yana ama gerçekten kara vermek çok zor.

ben de bu 2 model arasında kalmıştım, en iyi yol markette yanyana seyretmek...

Orijinalden alıntı: yamano

Merhabalar,

G serisi ve GW serisi arasındaki farklar nelerdir tam olarak? Tuner konusunda bir fark varmış anladığım kadarıyla ama başka farklar var mı? Benin en önemsediğim konu G serileri hakkında yılbaşından bu yana dönen 1000 ve 2000 saat kuulanım sonrası siyah seviylerinde düşmeler.

Albani Hocam, bu siyah seviyesi düşemeleri tartışmasından haberdarsınızdır sanırım. Sizin de güvendiğiniz Phil Hinton ve AV froums da da konu gündemde, ABD'de davalar açılmış durumda, bunun karşısında Panasonic tek cümlelik bir açıklama sunmuş; cihaz tasarlandığı şekilde performans gösteriyor mealinde. Oysa insanlar gözleriyle farkı rahatlıkla algılayabildiklerini bildiriyor. Normal bir kullanımla 1 yıl gibi bir zaman zarfında yaşanacak bir performans kaybı.

Acaba bu GW serileinde (sanırım ABD'de G25 olaarak adlandırılıyor) bir SW değişikliği ile bu konu ele alınmışmıdır.

Bu tartışmalardan (siyah seviyesi) haberdar olmadan önce G serisine tamamdım, ama bu mesele beni kiltledi. Bu yıl bir tane alıp seneye yenilemek beni maddi olarak kasar. Pio mühendisleri (ve tabi tüketici şikayetleri) katkısı arttıkça bunun da çözüleceğini sanıyorum.

Bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.

gw serisinde uydu alıcı mevcut, başka bir fark yok diye biliyorum, siyah seviyelerindeki azalma konusu daha önce de tartışılmıştı, önceki serilerde de olduğu söyleniyordu ancak oradaki ölçümlerde pany'nin 1500 saat sonra geldiği seviye, diğer 2 markanın sıfırlarından daha düşük ölçüldüğü söylenmişti, 1 sene sonra yenilemek zorunda olacağınız bir problem olduğunu zannetmiyorum ama konu teknik bir konu o yüzden söz bu konudaki yetkin dostlara düşer...

• quote:

Orijinalden alıntı: uyeanil

slmlar..
    sn BoSS_228
    yaklasık olarak 2 aydan beri txp 46g20e kullanıyorum. gerek goruntu gerekse de kullanım olarak gayet memnunum.
    Snein kullanımında oncelıklerın nelerdir? tvden film izleme konusunda mkv oynatmıyor avi ve wma dosyalarında herhangi bir sorun yok. Altyazıları buyultme veya kucultme secenegın yok bu sebeple media player olmadan izlerken altyazılar cok ufak gornuyor.
    Viera cast ozelligi cok kullanıslı youtube vs gibi sitelerden cok rahat videoları ızlıyorsun. Evindeki ağ sayesinde de bilgisayarın ile bağlantı sağlayıp gene video veya resim dosyalarınıı acıyor.

yeni nesil panellerde image retention olayı kolay kolay olmuyor ben simdiye kadar ekranda bı sorun yasamadım ama aynı goruntuyu oyle 5-10 saatte kullanmadım yani onla ilgili bir deneyimim yok.

selam, usb'den hard diske kayıt denediniz mi hiç, denediyseniz hangi kaynaktan ve nasıl yaptınız?

• quote:

casparza teşekkür ederim ama olmuyor ya nvidia desktop manager nvidia wiev tümüne baktım ben senin dediğin seçeneği bulamadım delireceğim birde evde yaralı bir halde yatıyorum tv ve bilgisayar tek vakit geçirme aracım.acaba benmi bulamıyorum tekrar sen ayarlarına bakıp yazarmısın?

selamlar,
    Artık nvidia kullanmadığım için net tarif edemiyorum.
    Ama internetten şu resime bakarsanız hatuırladığım kadarı ile ayarıu burdan yapıyorduk.
    http://img464.imageshack.us/img464/4746/8600gtsvistanz9.jpg

burda scale özelliğini seçtikten sonra, sanıyorum ayrı bir resim ekrana çıkartıyor kenarlarındaki çizgiler ile büyültüp/küçültüp ekrana tam olarak oturtuyorsunuz.
    control panel/display ayarlarında "advanced/gelişmiş" ayarları seçin muhtemelen bulacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 17 Ağustos 2010; 18:00:09 >

• İyi akşamlar

1-Daha öncede sanırım hemde bir kaç kere yazdım;çoğu Marka panellerde Seri ID si esastır ve bizde buna bakarız!
    Örneğin "G" ana Serinin ID sidir,bunun yanına gelen Harf/Rakam v.s "diğer" özellikler içindir!!!!!
    Biz teknik olarak penelin ana ID sine bakarız ve dolayısıyla sizin G/GW/GZ v.s diye sorduğunuz şeyler diğer özellikler
    sınıfındadır,kısaca "panel aynıdır" diyoruz!!
    Diğer özellikler beni ilgilendirmez,kaldıki ben bunlara karşıyım ama üreticiler "mal satabilmek" ve Samy nin açtığı
    yoldan devam ederek bu işleri yapıyorlar

2-Bahsedilen siyah seviyesi yükselmesi G1x serilerinde gündeme gelmişti ilk olarak USA da ancak olay sonra ciddi abartıldı!
    kaldıki herkesin panelinde de böyle değil,zaten bu seri biteli 1 sene oldu yani "geçmiş olsun"
    Hiç bir üretici Serisi bitmiş/geçmiş paneli için S/W filan çıkarmaz,hatta bu işlere bakmaz bile,zaten baksaydı,USA daki olay
    taze iken,böyle cevap vermezlerdi!!!
    Dolayısıyla bunları geçin,ayrıca 2009 Pany lerde V hariç çok iyi Siyah seviyede yoktuki!!
    Bu senede yine öyle sayılır ve V hariç Siyahlar ve özellikle en önemlisi olan siyahların çalışması çok iyi değildir(V hariç)
    Artık yeni nesil High-End TFT-LCD lerin Siyah&Siyah çalışmaları Pany den daha iyidir!!yada aynıdır v.s diyebiliriz!

3-Pio dan Transfer edilen Mühendis ekip,gördüğüm hala ortaya bir şey çıkaramadı,çünkü ellerinde Lisans yok anladığım kadarıyla
    ve Pio bunu Pany kiralamadı(yada satmadı)!!!
    Ancak ilerde elbette bir şeyler mutlaka olacaktır,burada asıl sorun günümüz panellerinin öyle üreticilerin salladığı gibi olmamasıdır!!
    Pany NEO PDP diyor ama hikaye tabiki,çünkü böyle "slogan" laflar olmadan paneller satılamaz Beyler,herkes biraz kafayı işletsin lütfen
    Bakın isim bile "NEO" yani Yunanca/Latince YENİ,iyide ortada yeni diye bir şey yok yaw
    Biz bu panellere "hala" klasik diyoruz!!!

Adam Pany PDP satıyor ve Satıcı müşteriye ...abi bunda LAG değeri sıfırdır..... diyor
    Gerçi bunu uyanık PDP cilerde genelde gündeme getirirler ama külliyen "palavradır" bu sıfır değeri
    Hatta aynı serinin örneğin 42 sinde LAG daha düşük iken 50 sinde yüksektir!!! 65 de ise en yüksektir!!
    Herifler Fizik ve Matematik kavramlarını bile altüst ediyorlar
    Kısaca çok Hızlı makine hala üretemiyorlar(Pio dahil!!)

4-Gelelim "malum" Retention meselesine(Burn-in/Screen/Image-retention)

A-Önce kesinlikle ŞANS faktörü sizden yana olacaktır!yoksa burada bazı kişilerde gördüğünüz üzere 1 haftada bile
    çıkabilir veya 15 günde çıkabilir(üstelik dikkat edildiği halde!!!)ben bir arkadaşa 1 ay kadar evvel DH den üyedir kendisi
    ama yazı yazmaz;50V2x aldırdım,onda ise tam 3 gün sonra oluştu retention!!!sadece o gün bir kanalda sanırım 2/3
    saat kalmış ve retention oluştu,daha sonrada birazı kayboldu ama bir kısmıda kalıcı hale geldi!
    Böyle üyeler bu başlıkta vardır!

B-PDP Modüller,ne birilerinin dediği nede Satıcıların dediği nede özellikle Üretecilerin dediği gibi "henüz" Burn-in
    sorununu çözememişlerdir;hata şahsen bana sorarsanız son 10 senede bu konuda bir gram ilerlemede yoktur
    Ama "panel efsaneleri" olarak bu sorun kalmamıştır yada ciddi azalmıştır diye ortalıkta dolanır;palavra tabiki aynen!

C-BIP süreci de Burn-in konusunda çok ciddi bir katkı sağlamaz hatta hiç sağlamaz!!!
    "Break-in-period" dediğimiz süreç daha çok renklerin doğru olarak üretilmesine ve tabiki Brightness/Contrast
    ayarlarının daha tepkisel/uyumlu çalışması ve tabiki Siyahlar üzerinden etkili olur yani BIP in amacı bunlar içindir!
    Burn-in için değildir!!

Daha öncede yazdım gerek son 12 senelik uzman ve kullanıcı yorumlarından ve testlerinden gereksede çıplak gözle
    fiili izlenimde BIP süreci,şayet çok güzel geçirilirse en iyi neticeyi Pio larda vermektedir
    Pany/LGE/Samy için durum farklıdır ve süreç sonunda örneğin Pio gibi netice alınamıyor,bazıları ise çok çok az farkettiğini
    söylerken bazıları daha iyi netice alıyor v.s gibi durumdur!

BIP in faydası,özellikle ilk 200 saat için kısık/düşük ayarlarda giderek;daha sonra 800/1000 saatlere kadar yine kısmen
    düşük gidilerek süreci tamamlamak+bu süreçte yine ekranda boş barlar fazla süreli bırakmamak(Cinematic video izlerken)
    kesinlikle ekranı 14;9/4;3 formatta kullanmamak!! gibi önlemler ile devam edilecektir!

PDP ler LCD ler gibi rahat kullanım vermezler ve sürekli dikkat ister!!LCD de aynen gaza basar gidersin
    PDP ler ise öyle değildir!!!
    Teşhir 5bin/10bin KM lik PDP de alınır ama teşhir 500 KM de bir PDP yeri geldimi alınmaz!(LCD lerde ise böyle değildir
    ve sakatı yoksa her KM de alınır/alınabilir)

Ben çok fazla teşhir PFP aldırdım üyelere!ama bunların neredeyse tamamı Pio idi
    en son bizim Police 5bin saatlik aldırmıştım

D-Yukarıda "Banana" sormuş;kardeş o bahsettiğin iki panel illa olacaksa ben sana G2x al derim!!!
    Madem MKV leri ext.cihaz ile izliyoırsun(bana göre en doğrudu budur)o zaman G2x sana uyar.
    Bu arada LCD olarak B62x yı ise sanırım eski model ve ucuz diyemi seçtin??
    55 LCD istiyorsan o zaman benimde kullandığım SV685 alabilirsin!(bütçeni aşabilir ama)

Ancak ben 2010 Model Pany lerden sadece V2x leri çok tutuyorum
    Bir süre sonra bunun fiyatı oldukça inecektir!

E-Yine tekrarlıyorum özellikle "FILM" ağırlığınız çok fazla ise(SD/HD) 50 ve üstü tercihiniz olsun
    42 den bana göre PDP olmaz!!! 46 bile ufaktır!

>>>Ancak bizde bu paneller "Bütçe" ve "Genel TV izleme" amaçlı alındığı için(bir yerde mecburen alınmaktadır!!)o zaman
    elbette alınabilir ama PDP ler özel panellerdir!!! LCD gibi değildir ve doğru FILM izleme içinde hala Projection Systems lerden
    sonra en iyi tercihtir

Selamlar+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Merhaba, ben de iki hafta önce panasonic 42gw20 aldım. Yurt dışına çıkacağımdan tv yi fazla inceleyemedim sadece çalışıyor mu diye açtım o kadar. Dönünce forumdan öğrendiklerimi uygulayacağım. Ama bir takım sorularım olacak. Bu başlıktaki bütün yazıları okudum ama inanın bir süre sonra insanın kafası sulanıyor. Ve artık okuduğunu anlamıyor.

1- Simdi bir program var iki ablamız duruyor yanda bir skala siyahı kontrası falan ayarlıyoruz. Bu işlemi şu meşhur 200 saatlik BIP sürecinden sonra yapacağız değil mi?
    2- İlk ayarlar için hepsi kısık kalsın denilmiş ama menüler farklı bazı tv de olan özellik diğerinde yok. (formda var ara demeyin çok aradım ama bulamadım) gw20 için hangilerini kısmam gerek kullanan veya bilen birisi varsa yardımlarını bekliyorum.
    3- BIP süresi uzun olmaz tv yi aç 8-9 gün sürekli çalışsın denilmiş. Ama Programı bulamadım nereden bulabilirim. Bu arada. Pc yi hdmı dan tv ye bağlayıp kesintisiz 9 gün çalıştırmam gerekiyor sanırım ama program yok. Nereden bulabilirim.
    4- Ekstradan yapmam gereken bir öneriniz var mı? Teşekkürler... İyi Günler..

• 1-PDP lerde 2 defa set yapılır!

A-İlk sette BIP süreci içinde olduğu için özellikle Brightness/Contrast/Colour değerlerini biraz düşereceksin ve sadece Standard ile Cineme Mode larını kullan!
    O bahsettiğin ablalar kim bilmiyorum ama onları boşver şimdi

B-İkinci sette ise bu yukarıda bahsettiğim ayarlar biraz daha arttırılacaktır! Teste göre veya çeşitli kriterlere göre v.s

C-Gerekirse 800/1000 saatlerde üçüncü sette yapılabilir gibi devam eder

2-Her panelde Menüler hemen hemen aynıdır!!! senin farklı dediğin nedir örneğin??

3-Sen uzun süreli o BIP sürecini kolay kolay yapamazsın,tavsiye etmiyorum bunu,o iş aslında prof. bir uygulamadır ve pratikte
    onu yapamazsın!! tavsiye etmiyorum!

4-Extra sı yok

BIP için ben bir kaç program vermiş olmam lazım!

++

BIP-Testbycan.rar
    http://r apidshare.com/files/377599997/BIP-Testbycan.rar.html

Upload:19.04.2010 13:21 CET
    Size:20 988 KB
    Status:Normal
    Downloads:149
    Last Download:15.08.2010 23:04 CET

+

BreakPeriodByCAN.rar
    http://r apidshare.com/files/309257271/BreakPeriodByCAN.rar.html

Upload:19.11.2009 18:08 CET
    Size:375 Bytes
    Downloads:97
    Last Download:11.08.2010 14:50 CET

+

BreakInPeriodAppl-byCAn.rar
    http://r apidshare.com/files/270191107/BreakInPeriodAppl-byCAn.rar.html

Upload:22.08.2009 16:17 CET
    Size:8 168 KB
    Downloads:88
    Last Download:16.07.2010 14:57 CET

+

BreakIn_Imagesbycan.rar
    http://r apidshare.com/files/230562712/BreakIn_Imagesbycan.rar.html

Upload:08.05.2009 14:30 CET
    Size:7 236 Bytes
    Downloads:56
    Last Download:02.08.2010 01:11 CET

+

Break-inbyCAN.rar
    http://r apidshare.com/files/193111297/Break-inbyCAN.rar.html

Upload:03.02.2009 00:27 CET
    Size:12 827 KB
    Downloads:122
    Last Download:03.07.2010 01:05 CET

+

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.