Şimdi Ara

PANASONIC LED-LCD(EDGE LED) 37V20+32/37D28-25 Serileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonic Baclit-LED 37V20 Serisi için bir Test çalışması hazırladım(AVF den alıntı yaparak;ANCAK kendi yorumlarım ve bazı teknik açıklamalarım ilavesiyle!!)

Normal olarak panel elimde olmadığı için daha detaylı ve kendi yorumlarımı daha fazla katacağım bilgileri doğal olarak veremiyorum!çünkü genelde verilen
    Test yorumları bir çok konudan özellikle teknik olarak eksiktir ve bunları açmak gerekiyor! yine bazı salt Test bigilerileride,o kriterlere göre doğru ama
    pratikte öyle olmadığı için bunlarıda ayrıca açmak icap ediyor!

Kalibrasyon konularına derinlimesine girmedim,kafanız karışmasın diye ki çoğunu zaten göremiyeceksiniz bile ancak bunları aslında sizin anlayacağınız
    biçimde yine açmak gerekiyor!

Panelin fiili çalışmasını yine bilmediğim için Test harici neler var bilemiyorum doğal olarak!!!

Ben sadece;bana göre yüzeysel sayılabilecek ama beni çok "tatmin eden" bir Testi incelemiş oldum,kaldıki bu panel benim alacağım 32"(veya 37") ler içinde
    "1 Numaralı adayım" idi ve açık söyliyeyim ""kağıt-üzeri"" Test bilgileri beni mahçup etmedi zira diğer adaylarımdan olan Phil Baclit-LED Testleri beni
    hayal-kırıklığına uğrattı(5x ve 7x Serileri) ve "şimdilik eledim bunları!(8x/9x Testlerini bekliyorum artık)
    3.adayım ise zaten hazırda bekleyen Tosh SL/VL idi(bunda sorun yok)

NOT; ANCAK bu Seri ne Pany/TR nede İB de yoktur,ne hikmetse,her iki grupta henüz ithal etmediler bu Seriyi!!ithal edip etmeyeceklerinide bilemiyorum açıkçası!

Pany/TR ye bir kaç eMail atarak bunu sordum ama ne tatmin edici cevap aldım nede bu durumu anladım! işide "süper bildikleri" için;bana komik ve saçma şeyler yazarak
    akıllarınca cevap verdiler!
    İB yede benzer bir talebimi ilettim ama bunlarda işin başka kısımlarında oldukları için,yada ne düşünüyorlar bilemediğim için,İB yide geçiyorum,ama umarım getirirler!

Şimdilik bu başlığı "ön-Bilgi" mahiyetinde veriyorum,kaldıki panel gelirse ve incelersem hem revizyon yapacağım hemde ilave bilgiler v.s vereceğim haliyle!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Panasonic Baclit-LED(White EDGE-LED) 2010 Model V20 Serisi

-Bu seneki Pany LCD ler içinde Amiral Gemisi kesinlikle 37V2x lerdir!
    Serinin diğer panelide 42V25 modeli ise LGD nin S_IPS modülünü kullandığı için,bu yukarıdaki 37 modelinden ayrılmaktadır!

-37 ebatlı V2x lerde IPS-Japan Modül kullanılmaktadır!

Teknik olarak bu iki model aynı tabanlı gibi görünsede oldukça farklıdır! IPS/Japan lar
    çok kaliteli ve gelişmiş Modül tipidir! ancak bugün için sadece 32" ve 37" ebatlıları vardır!

Not,Pany deki büyük çoğunluk 32"/37" ler IPS/Japan dır!
    26"/42" ler ise S_IPS LGD modülüdür!

++
    37V2x Serisi EDGE-LED arka-aydınlatma tekniği kullanmaktadır.
    IPS-Japan ın bir diğer tüm Modüllerden en belirgin artı özelliği ise "gerçek" çok geniş
    izleme açısı verebilmesidir! diğer tüm panellerde gördüğünüz 176/178 gibi "sallama"
    açı değerleri tabiki yanlıştır,o açılar sadece siz bu dereceye çıknca hala resim verebilmesidir!
    ancak tüm renkler solmuş ve bütün değerler gitmiş bir resim demektir!!
    IPS ler ise 70/80 derecelere kadar çok rahat çıkabilmektedir;halbuki diğer VA(Sharp ASV dahil)UV2A/TN gibi modüllerde "düşme" dediğimiz olay
    5/10 dereceden itibaren başlar ve 40/45derecelerde tamamen bozulmaya başlar!

Kısaca IPS-Japan(Alpha/Super) 80 dereceye kadar bozulmasız çıkabilir!
    Pixel-apply tekniği VA ve diğer Modüller gibi Vertical değil;Horizontal döşelidir!
    ++
    Pany nin PDP lerinde High-End seviyedeki V lerde olduğu gibi LCD V lerde de prof.1/2(ISFccc)pre-calibrated dediğimiz son derece doğru
    gelen(Default)bir setting vardır!Ancak siz yinede User Mode olarak bunları yeniden set edebilirsiniz!
    Bana göre panelin PDP V2x ler gibi en büyük bir artısıda budur!

Ayrıca Prof.1/2 ile gerçek prof.ISF de yapılabilen DayTime&NightTime set değerleride
    yapılabilmektedir!

Day&Night;kısaca anlatırsam,bu tip panel TV ler genelde ev ortamında veya ortam aydınlanmasının doğal olarak gün içinde 2 ana konum olarak
    ayırırsak;panelin ayarlarıda ortam ışık şiddetine göre gündüz-gece olarak iki set değeri bulunur ve ortam örneğintamamen karanlık/loş olduğunda
    NightTime moduna geçilir veya tam tersi gündüz ise DayTime moduna geçilir!

++

Panelde gelişmiş/özel bir Contrast zenginleştirme v.s atarı yok nedense!
    bunu Brightness ile ayarlamak gerekiyor!
    Bu sebebten doğru bir White&Black ayarı yapılamıyor(ancak korkulacak seviyede
    bir durum vermiyor panel burada!)
    Ayrıca CATS(ContrastAutomaticTrackingSystem)adını verdikleri bir;ortam aydınlanması şiddetine göre panelin,arka-aydınlatma sistemini değiştiriyor,
    ancak pratikte pek bir fayda sağlamıyor ve OFF yapıyoruz(ON da dalgalanmaya sebeb oluyor fonda!!)

++
    IFC(IntellegentFrameCreation)özelliği yine var,ama bu ISF hala Pany lerde stabil değildir ve bu sistemide ısrarla değiştirmiyorlar!
    24fps işlemesi doğru ve 96Hz de çalışıyor Processor.

++
    Movie mode(Cinema mode)panelin en doğru Default ve pre-set edilmiş değerler gerçekten çok iyi!
    Bright ve Contrast fazla ellenmeden dahi Movie mode çalışması doğru çalışmaktadır!
    Sharp(keskinlik)ayarını açmaya gerek yok+Enhancer OFF oluyor+Gamma ise 2,2
    doğru değer üretiyor!

Greyscale ayarı mükemmel,DeltaE seviyeleri yine oldukça düşük(2 civarı)Col.Temp.
    doğru değerde ve saturelik yok!sadece D65 seviyesi Blue ve Green de 2,2 in biraz üstünde.

RGBTracking te ise;Blue ve Green çok doğru değerde sayılır;sadece Red %5 gibi fazla sorun olmayacak seviyede biraz daha aşağıda,ama bunlar
    UM den uygun ayarlar ile yine giderilir(şayet renklerde bir olumsuzluk görüyorsanız!)

Gri tonlama doğru,renk gamı yine öyle,Luminance(ışık)seviyesi doğru,hatta bu değerler
    genel toplamda mükemmel diyebiliriz!!kısaca panelin renk sunumu çok iyi!

Test cihazından bakınca,aslında bazı kaymalar/sapmalar/saturelik v.s görünmektedir!
    ancak çıplak gözle sizin izlenemizde bunların çoğunu hatta tamamını göremeyeceksiniz!
    örneğin her 3 Primary renklerde(RGB)biraz saturelik vardır! 2 Secondary renklerde yine
    biraz saturelik vardır,ancak genel olarak baktığımız zaman panelin renk üretimi çok iyi!

Buna karşılık panelin CMS sistemi(ColourManagementSystem=renk yönetimi RGB+Secondary colours)çok iyi değil ve eksik işlevselli!!
    Gerçek 3D CMS değil bu menü!!! ve sadece Primary renkler(RGB)set edilebiliyor ama
    Secondary renkler set edilemiyor!!neyseki panelin default CMS değerleri oldukça iyi
    geldiğinden fazla bir müdahaleye gerek kalmıyor!

++
    Video İşleme;
    Genel olarak başarılı ve doğru değerler üretiyor;Benchmark testlerinde(PAL&NTSC HQV)
    ile Colour-Bar(SMPTE)değerleri yine oldukça iyi ve testi geçiyor>>576i&480i
    Detay-kaybı yapmıyor,flicker/shimmer(titreme tarzı efektler)yine yapmıyor!
    Merdiven efekti(Jaggies)testinde yine çok iyi! diagonal-interpolation testinde ise bir kaç
    bar jag yapabiliyor ki buda önemli değildir ve TFT-LCD paneller için "normaldir"!!!!
    kısaca "Smooth" dediğimiz pürüzsüzlük ve temiz akıcılık sağlanıyor,yine PAL&NTSC
    Brick-work detay testinden sorunsuz geçiyor!

ANCAK Pany LCD lerdeki klasik sorun olan;FILM içerikli sahnelerin detay çalışmasından
    fazla performanslı olamıyor!!!yüksek hızlı bazı sahnelerde imaj kilitlenmesi başarısız!
    Ritm testlerinden başarısız çıkıyor,halbuki panelin normal Latency/LAG değeri oldukça düşük olmasına rağmen burada sorun var
    (genelde Pany LCD lerde bu vardır!)
    NTSC 2;3/3;2 ve PAL 2;2 Cadance(aşağı çekme,algılama/tesbit etme yetisinin geç kalması v.s)
    ancak günümüzde bu sorun diğer Marka LCD panellerde de söz konusudur,bu testleri
    doğru ve başarılı geçen panel oldukça azdır ve genelde NTSC yi geçse bile PAL de sınıfta kalıyorlar!!

Buna karşılık panel normal video işlemede başarılı ve doğru akıyor!Blur/hafif yırtılmalar v.s yoktur!

+
    BluRay Testinde ise performansı çok iyi,1080i de-interlacing te doğru çalışıyor,video ve film içeriklerinde aynı başarıda akıyor!ölçeklendirme
    ve filtreleme başarılı,yine film içerikli video akıcılığı başarılı.24fps içeriklerde problemsiz! ancak 24p Smooth Film;OFF olacaktır(buda ilginç!!)

Ancak sonuç olarak panel bu kategoride son derece başarılı işlem yapabiliyor!
    tek sorun ise ritm-algılama ki buda genel bir sorundur LCD lerde!

++
    Görüntü Kalitesi;
    Başarılı ve hassas gri tonlama,renk gamutu ve gamma performansı mükemmel!
    de-interlacing ve ölçekleme yine mükemmel!panel son derece doğru renk resim üretebiliyor!
    SD kaitesi oldukça iyi ve başarılı(yayın kaynaklı görüntü sorunlar hariç tabiki!!)
    1080i sinyal yayınlarda görüntü işlemesi çok iyi,1080p de ise "24fps Smooth Film"
    OFF olacaktır!! ayrıca 16;9 Overscan özelliğide OFF olacaktır!

"IFC" içinde genelde OFF tavsiye ediyoruz çünkü bu sistem daha öncede yazdığım gibi
    tam işlevsel değildir! hatta hızlı içeriklerde bozulmaya yol açıyor(SPOR gibi!!)buna karşılık
    panel 50/100/24 işlemlerinde aynı başarıda ve fark yaratmadan çalışabiliyor!(buda güzel bir özellik)
    +
    Panelin daha önce IPS-Japan Modül kullandığını(sadece 32" ve 37" lerde!!!!)yazmıştım ve bunun getirdiği en önemli artılarından birisi "doğru renk üretimi"
    ile diğeride "geniş-izleme açısı" özellikleridir! Contrast düşmesi ancak çok geniş açılara çıkılınca olmaktadır,halbuki diğer panellerde(VA/ASV/UV2A/TN gibi)
    açı 15/20 lere bile çıkılınca düşme başlıyor!

Buna karşılık panel EDGE-LED Baclit olduğu için yine CCFL de olduğu gibi Backlight
    bleeding ve screen-uniformity sıkıntıları vardır ve Clouding tabiki!

Siyahlar ise IPS lerde maalesef çok iyi değildir ve bu konuda henüz bir gelişmede olmamıştır! ancak buna karşılık 2010 Modellerde,eski modellere göre
    biraz daha iyi siyah ve siyah çalışmasıda vardır!
    ++

Oyun Perfomansı;
    Standard mode LAG değeri 40ms ve bu değer oldukça iyidir!
    Game mode LAG ise 10ms dir ve buda mükemmel bir değerdir bir LCD ye göre!

-NOT;ANCAK bu değerler farklı ölçüm tekniklerinde,değişik çıkabilir(daha yüksek-daha düşük gibi!!)

Benim şahsen dışardan izlediğim kadarıyla;bazı Pany LCD lerde ya stabilite bozukluğu yada bazı Serilerde(hatta ebatına göre bile değişiklik gösterebiliyor)
    farklı LAG değerinde çalışıyor Pany paneller!!!
    ++

Sonuç;
    2010 Model Pany LCD ler gerçekten çok başarılı(42" ebatlı LGD Modül kullanan Serilerde dahil!)

Yine benim çok yakın takip ettiğim Pany LCD ler 2006/2007 den sonra,aynen yatmışlardı ve 2008/2009 Modelleri en başarısız paneller olarak gelip-geçtiler!
    belliki bu sene Pany "Dersini" iyi çalışmış

Performans artışı bariz ortada!özellikle Test değerleri çok iyi hatta çoğu kriterde mükemmel!
    True Cinema Mode değerleri çok iyi!
    ISFccc ayarlarınıda yapabilirseniz(ama bunu prof manada siz yapamayacaksınız!)panel gerçekten mükemmel hale gelebiliyor!

+++++
    Bazı artıları;
    -True Cinema mode çok doğru pre-set ayarla geliyor!
    -Mükemmel Grey-scale perfornansı(kalibrasyon sonrası)
    -Mükemmel "Renklerin-doğruluğu"(kalibrasyon sonrası)
    -De-interlacing ve scaling çalışması çok iyi
    -IPS-Japan Modül faktörü! çok geniş izleme açısı(doğru değerlerde)
    -ISFccc kalibrasyon ayarlama özellikleri!
    -Game mode LAG değeri mükemmel!

Bazı eksileri;
    -Siyahlar daha iyi olabilir(bunu anlattım yukarıda ve klasik IPS sorunu!)
    -Ekran homojenite sorunu(daha iyi olabilirdi ama her panelde aynı sorun çıkmaz bu arada!)
    -Film-Cadance-detection[Ritm-algılama](yine yukarıda anlattım;genelde panellerde bu sorun vardır,Pany de ise klasik sorundur!)
    -Menü çalışma sistemi iyi değil,yeniden elden geçmesi gerekiyor!
    -HDMI portlarının aşağıya doğru olması gerekirdi!(panelin inceliğinden dolayı)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Pany37V2xTest.rar
    http://r apidshare.com/files/409570004/Pany37V2xTest.rar.html

++
    Selamlar

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://www.imagebam.com/image/f0630a90695942
    http://www.imagebam.com/image/509ee090695957
    http://www.imagebam.com/image/32890390695968
    http://www.imagebam.com/image/77d27890695979
    http://www.imagebam.com/image/5e1e0590695988
    http://www.imagebam.com/image/169ede90695997
    http://www.imagebam.com/image/c9197290696004
    http://www.imagebam.com/image/0bfc3f90696014
    http://www.imagebam.com/image/bd965690696025
    http://www.imagebam.com/image/b2457490696030
    http://www.imagebam.com/image/1e939090696041
    http://www.imagebam.com/image/64a29f90696050
    http://www.imagebam.com/image/91184390696059

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Ağustos 2010; 23:52:00 >

• Ellerine sağlık albani usta.Bu seri hakkında güzel bilgiler elde ettik sayende. 37" 'leri yakından takip ediyorum.Hemen almıyacağım ama aklımda var.Ufak odama düşünüyorum maksimum 37" sığıyor zaten Genelde de pcye bağlayıp hd-mkv film izleyeceğim.Panasonic'i takibe aldım.
  • İyide bulursan sakın almamazlık yapma

Bakalım artık hangi "akıllı" bunu ithal edipte satacak!

2010 Model Pany LCD lerin en iyisi TR de yok,işe bak yaw
  • Albanez dayı

ellerine sağlık

dediğiniz gibi bakalım kim getirecek

saygılar
  • Sn.bonsai yada serhat

Şu yukarıda verdiğim linklerdeki resimleri bir zahmet çok fazla sayfayı kasmayacak şekilde açabilirmisiniz acaba??

Teşekkürler+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Temmuz 2010; 15:26:17 >
  •  PANASONIC LED-LCD(EDGE LED) 37V20+32/37D28-25 Serileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bons@i -- 30 Temmuz 2010; 15:55:39 >

• Sn.bonsai

Tekrar teşekkürler,ilgine ve emeğine

Bu konuyu ilerde yeniden ele alıp değerlendireceğim,bunlar sadece ön-bilgiler ve genel bazı detaylar v.s

++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Daryt/Antalya da;42D25 incelemesi yaptım,AVF den Excellent alan panel benden ancak Average alabilir!

Beğenmediğim gibi,nasıl Excellent almış onada şaştım,bu arada Mr.Phil Hinton,Pany lere ciddi torpil yapıyor,gözümden düştü

Gerçi ben kumandayı alıp set değerlerinde gezmedim,çünkü bunun için ortamın aydınlanması ev ortamı gibi olmadığı için ayarda tutmaz!
    Sadece genelde insanlar sadece Vivid renklere bakarak ve süper derler!

Ben Pany 42" lerin zaten iyi bir performans vermediğini biliyorum ama buna Excellent demeleri ciddi şaşırttı beni!
    gerçi D28 Testini henüz vermediler ama buda kesin Excellent olacaktır

++
    Bu durumda açıkçası V20 içinde şüphe duymuyor değilim,her ne kadar onların Excellent demesi beni fazla etkilemez ama test verilerine
    baktığım zaman ve bazı yorumları incelediğim zaman zaten V2x ler Default olarak S/W bayağı iyi geliyorlar,ama daha öncede yazdığım
    gibi paneli çıplak gözle izlemedim,izlersem onuda çözerim!

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Temmuz 2010; 21:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.bonsai

Tekrar teşekkürler,ilgine ve emeğine

Bu konuyu ilerde yeniden ele alıp değerlendireceğim,bunlar sadece ön-bilgiler ve genel bazı detaylar v.s

++

eyvallah dayı senin emeklerinin yanında nedir

+evet bu sene nedense avf yorumlarında hafiften çatlama var.Sadece panny için değil_!!!

hürmetler
  • öncelikle bilgi paylaşımı için teşekkürler,elinize sağlık.

Bende elektronik marketlerde panellere bakarken ilgilendiklerimin
    kumandasını alıp görüntü modunu hemen sineme moduna alıyorum
    panel kendine geliyor doğal renk açısından,öylece bırakıyorum,alışkanlık yaptı bende

bu vividcileri anlamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: albani

...

Gerçi ben kumandayı alıp set değerlerinde gezmedim,çünkü bunun için ortamın aydınlanması ev ortamı gibi olmadığı için ayarda tutmaz!
    Sadece genelde insanlar sadece Vivid renklere bakarak ve süper derler!

++
    ...

• "Konuyu yeni gördüm, Hayırlı Olsun"

Bir ingiliz sitesinin bu Tv hakkinda yapmis oldugu görüntülü inceleme ve tanitim.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Pn7nnvKuyPU&feature=player_embedded#!]

Ayrica Tv nin Türkce kullanim kilavuzunuda sizin icin ekledim BURADAN indirip bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 2 Ağustos 2010; 22:12:56 >

• Serhat sanada teşekkürler,çalışman için+

++
    UK deki S&V Satıcı firmadır,biraz pahalıcıdır ama eski ve güvenilir bir firmadır!

Video da,satışa yönelik olduğu için,teknik manada hiç bir şey yok tabiki

Ancak bu seçtiğim panel gerçekten iyi iş çıkaracak ve bayağı sıkı bir panel
    tek sorun fiyatının biraz yüksek oluşu ve şu sıralar UK de £ 1000/1100 gibi gidiyor!
    ve bu rakam 37" bir panel için gerçekte yüksek!!

TRye kim getirir ve kaça satar bilemem ama UK fiyatları bizimle aynı gibi gidiyor artık çoğu panellerde
    dolayısıyla bizde 2,3/2,4 gibi gider,ama herkes almaz bu fiyata;ben bir süre düşünür ve alabilirim,belki
    bu arada biraz düşer,ancak bu panel az gelir zaten ve bunuda sattırırım rahatlıkla!

İB sanırım benim uyarımı dikkate alarak,listelerine koymuşlar ama fiyat olmayacak derecede düşük
    keşke o rakama versele ilk ben alırım ve ardımdan en az 50 kişiyede aldırırım

+

• Lafı bile olmaz...Keşke yerli üreticilerimizin modelleri üst seviyelerde olsada onları paylaşabilsek...
  • Beyler bugün İB den beklediğim cevap geldi ama hikaye

Ayrıca bir başka başlıktan bu konuyu onlarla görüşürken,olaya davetsiz vede "kasıtlı" biriside dahil olunca,o başlıktaki tüm msg larımı sildim!
    kaldıki ben İB den en azından şimdilik veya süresiz 37V2x nin gelmeyeceğini öğrenmiş bulundum,gerçi bunlar neticede Ticaret yapıyorlar
    bakarsınız 1/2 ay sonra gelmiş olabilir!

Veya aynı durum Pany/TR içinde söz konusu olabilir ve bugün için pahalı gelen bu Seriyi belki ilerde fiyatları düşünce getirebilirler v.s

+
    Sn.helsloot;o İB deki link "fake" yani her zamanki gibi "gel-gel" yapma numarasıdır!!! her zamanki "numaraları" ama sanırım millet bunlara
    artık uyandı
    Fiyatı ise komik derecede düşük yani gel-gel yapmak için elbette böyle fiyatlar çekecekler!

++
    Ancak ben yinede bu konuda İB ye kızamam,ama yanlış yaptıklarını söylerim! ticaret yaptıkları için elbette başka kriterleride gözeteceklerdir ama
    bazı paneller özeldir çok satılmaz v.s ama en iyi bir Seri olarak yinede çok azda olsa diğer mallarla beraber pekala gelebilir!

Kaldıki ben bu gelen az sayıdaki paneli sadece kendim bile sattırırım çok rahatlıkla!

++
    Kısaca bugün ise TR de 37V2x yoktur ve ne zaman geleceğide meçhuldür!

Selamlar

• Üstad paneli izledim ben ve diğer Panasonic bvaşlığından yazdım size.çok beğendim ben paneli ve gerçekten farklı bir TV olduğu belli idi
    Üstad senin seçtiğin paneller çok özel gerçekten.
  • Benim seçtiğim paneller çok çok azdır Hocam
    Pio en başta gelir,aslında sana aldıramadım bir türlü!sen karar verincede mal kalmadı piyasada
    Neyse SV de çok iyidir gördüğün gibi+
  • Not;Başlığa D28 Serisini de dahil ettim!

IPS-Japan/Alpha-Super Modüllü

A-37V20

B-32/37D28

++

D28 incelemesini henüz vermedim,zaten yok sayılır(benim istediğim biçimde!)ancak D28 Seriside çok çok iyi bir paneldir!
    Kısaca V/D OK dir

++
    Not;42V20 Serisi hariç!!!!
  • Merhaba Panasonic Baclit-LED 37V20 incelemesi icin tesekkur ederim.

37V20 de pc baglantisinda 1080p deger alabiliyormuyuz ?
    32S20 de alamiyoruz.
    Bugun 32S20 i notebook ile magazada deneme sansim oldu pc baglantisinda 1080p alinamadigi icin, hdmi ile denedim.
    Ekrani extend ettigimde 1080p alabildim. Goruntunun gorus acisi mukemmeldi.Ancak ekrandaki yazilar net degil daginikti. DVI-HDMI destegi nedir manualine tekrar bakmam gerek hatirlamiyorum.
    Ilk extend ettigimde pencereler ekrana tam oturmuyordu ancak cozumu nvidia ayarlarindan degil, menuden bir ayardan duzelttigimi hatirliyoruma ancak ismini hatirlamiyorum.
    Sonrasinda CAll of Duty 4 acip tepki surelerine baktim, hardcore gamer olarak iyi not verebiliyorum.Siyahlara cok rastlamadim belki o anki bolumden kaynaklaniyordu.1080P oynayamadim notebook cozunurlugu 1360x768 ile deneyebildim

Sizde daha iyi bir hdmi kablo ile hdmi-hdmi veya dvi-hdmi ile pc goruntusunu netlestirmemiz mumkun olabilir mi bu 32S20de , diger sekilde 720p pc Dsub baglanti guzelim ekrandaki isletim sistemini cok kucuk gosterecek.

a bugun ikinci ekran olarak samsung 32c5100 denedim.Renklerini begenemedim, ama input-lag performansi ile hardcore gamer a alabilirler diyorum.

Yok yok Panasonic e gonlumu verdim, bir de goruntu netlesebilse hdmi -hdmi pc de. Samsung PC Dsub uzerinden 1080P goruntu alabiliyor ama iste bu IPS de de alabilsek guzelce....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnigmus -- 21 Ağustos 2010; 3:59:57 >

• Arkadaslar imza kampanyasina desteklerinizi bekliyorum!!!!!

Sn. Albanin foruma dönmesi icin imza kampanyasi actim umarim döner
    http://forum.donanimhaber.com/m_42418176/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42418176
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.