Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.764.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scroll2

Arkadaşlar evde kullandığım televizyonun ikşside panasonic plazma ve 42 ekran. Bimekste 65vt60 gördüm 8100 saat kullanım süresi 1010?kez açılıp kapanmış. Gördüğüm kadarıyla ekran yanığı yok ancak üst kenardan aşağıya dogru yaklaşık 10 cm ekranda çizik var. 3416 + 3 yıl ekstra garanti ile 3720 civarı. Sizce alınır mı. Aksesuarları ve kutusu var.

8100/ günde 12 saat çalıştı desek 675 gün eder / 365 = yaklasık 2 yıldır vitrinde kalmış
    1010/ günde iki kere açılıp kapansa 505 bu da yine yaklaşık 2 yıldır vitrinde olduğunu gösteriyor ama çizginin olması düşündürücü
    halledilebilir ise fiyat bedava..
  • Çizgi sinema modunda görüntü dışında kalıyor, tv kanalı seyrederken üstten belli oluyor. Ekranda yansıma önleyici tabaka var o yüzden halletmek zor gibi ama fiyat ve özelliklere bakarak sanırım alıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.panasonic.com
    LED & LCD TV - Panasonic
    http://www.panasonic.com/tr/consumer/viera-tv/led-lcd-tv.html

Arkadaşlar, yeni model tvler paylaşılmış, nerede satılıyor, bilen gören var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oldsage kullanıcısına yanıt
    Bosch bayilerinde satılıyor.
  • Arkadaşlar merhaba bende 50gt30 var. Uydu alıcı bozuldu. İlk defa dahili alıcısını kullandım. Her türlü ayarlamayı yaptım. istenmeyen bazı kanalları silmek istiyorum. Ancak silme ile ilgili bir komut bulamadım. Net tede bu durumla ilgili pek bir şey yok. Kanal silme ile ilgili bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65st50 tv mi Allah nazardan saklasın. Bozulsa yine aynısını almak isterim ama yok..

• Dx750 veya Dx900 yok sanirim..

• Efsane başlık "panasonicliler" bitti gibi. bir soru sorduk kaç gün geçti cevap yok. eskiden böylemiydi. yazık oldu.

• Bosch mağazalarında satılan Panasonic modelleri ve fiyatları.

Peşin alımlarda indirim olur diyorlar ama pazarlık yapmadım açıkcası.

İzmir Balçova'da Cesa Bosch Palmiye Alışveriş Merkezinden aldığım katalogdan...

• sinematör kullanıcısına yanıt
    merhaba, panasonic lerde kanal silme ben görmedim menülerinde sadece kutucukta ki "tiki" kaldırıp kanal geçişlerinde kanalı atlamasını sağlayabilirsiniz
  • oldsage kullanıcısına yanıt
    Fiyatları açıkladılar ama 703e modeli bayilerde yok, aradağım bayiler henüz gönderilmedi diyor.
  • Cevap için teşekkürler xmen peki yok mu bir yolu

• Merhaba arkadaşlar.2015 ekim ayında aldığım 65vt60 plazmam beyaz sahnelerde pembelikler oluşuyor sebebini yada çözümünü bilen varsa sevinirim

• f.papila F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, o pembelik hep var aslında sadece beyazda dikkatinizi daha çok çektiği öyle geliyordur. Nerden biliyorsunuz derseniz benim gt50 de de aynı sorun var maalesef ve sebebini bulamadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen73 -- 23 Aralık 2016; 4:12:33 >
  • demek benim panele has bişey değil bikaç yıl daha kullanıp oled lere geçecez heralde
  • f.papila F kullanıcısına yanıt
    Televizyonlarimiz ayni, ekran yikama islemi sirasindan bir fotograf atarsaniz, bizimkiyle karsilastirip bir fark olup olmadigini soyleyebilirim.

• coyote kullanıcısına yanıt
    Bu pembelik fotograflarda tam belli olmuyor, gozle daha rahat gorebiliyoruz.

• Plasmalardaki beyaz, dis macunu reklamlarindaki disler gibi parlak bir beyaz degil ama, acikcasi pembelik hic farketmedim. Durumu oldukca abartarak tanimlayacak olsam grimsi ifadesini kullanabilirim sanirim.

• Aslında bu pembe gibi olan alanlar uydu arama ya da kanal tarama menülerinde diğer bölgelerden biraz farklı bir tonda renge sahip oluyor...

• Pembelik tam olarak x imzanızın fonundan epeyi açık tonda

• 
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.