Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ohbenezor

55VT50 + Macmini + Plex + apple remote + bluray icin PS3 en temiz cozum simdiye kadar denedigim. Koca PC ya da cirkin bir laptop evin salonunda cok gereksiz. Media playerlar hicbirzaman tam cozum..........

dostum tv çok şık duruyor güle güle kullan ...acaba hd , 3d ve konsol performansından memnun musunuz keza plazmalarda genel olarak hd performanis ledlere göre geride kaldigindan yakınılıyor ve konsollarda yaşanılan input lag olayı ciddi sıkıntı çıkarıyor muş ..acaba siz online oyunlarda xbox yada ps3 bu tip sorunlarla karsilastiniz mi ? (lag ....vb) ben de konsollara ps4 ile giriş yapıcam aslında ,tv'yi seçmem de temel etmen olabilir sorduklarım. ...

bir de elektrik tüketimi malum konu ayda ne kadar kullaniyorsunuz, ne kadar fark geliyor özellikle st ve vt serisinde ..herhalde ayda ortalama 30-35 tl koymak lazim elektrik faturasına (günde 7-8 saat açık olsa, 55 inch için ki 400 wat diyelim ortalama)

• Arkadaşlar Merhaba

Birkaç gün önce Panasonic tx- p50stw60 serisi plazma aldım.

Servisten kurmaya gelen arkadaş 1.5 2 ay hiç görüntü ayarlarıyla oynamamamı söyledi.Bunun sebebi nedir?

Tv yi oyun moduna da mı almayayım?

Bunun dışında plazma dünyasına çok uzağım.Önerileriniz tavsiyerleriniz ve yapmamam gerekenler nelerdir?

TV ye gelecek olursak.Görüntü kalitesi ve 3d si çok iyi ancak çok fazla ısınıyor ve parlama yapıyor.Bu da plazmaların kronik sorunu sanırım.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godfather24 -- 31 Ağustos 2013; 14:15:36 >

Orijinalden alıntı: godfather24

Arkadaşlar Merhaba

Birkaç gün önce Panasonic tx- p50stw60 serisi plazma aldım.

Servisten kurmaya gelen arkadaş 1.5 2 ay hiç görüntü ayarlarıyla oynamamamı söyledi.Bunun sebebi nedir?

Tv yi oyun moduna da mı almayayım?

Bunun dışında plazma dünyasına çok uzağım.Önerileriniz tavsiyerleriniz ve yapmamam gerekenler nelerdir?

TV ye gelecek olursak.Görüntü kalitesi ve 3d si çok iyi ancak çok fazla ısınıyor ve parlama yapıyor.Bu da plazmaların kronik sorunu sanırım.

Teşekkürler.

hayırlı olsun sanırım forumda ilk stw60 alan sizsiniz :)
    ilk 1/2 gorüntü ayarlarını bir iki tık aşağıya çekin cok fazla kontrast ve parlaklık vermeyin bunun sebebi erkanda geçici veya kalıcı logo izleri veya ekran yanıklarını önlemektir. detaylı anlatımlar bu sayfanın gerilerinde bir çok kez anlatıldı.
    ısınması normaldır plazmalar ısınarak çalışır yaz mevsimi olmasından dolayıda daha çok hissedilir-bir zararı yoktur.
    parlamada panelin önü cam katman oldugundan kaçınılmazdır genelde plazmalar karanlık ortamlarda çok daha verimli olurlar..
    fabrika ayarlarında normal veya sinema modlarının birinde kontrast ve parlk ayarları 2/3 tık aşağıda izlemeniz
    bir süre böyle devam edin ve elinizden geldiğinde uzun saatler aynı kanalda kalmayın ve paneli olabildiğince çalıştırın..
    karasal yayın formatından karıncalı yayın açıp bırakın veya beyaz yıkamayı çalıştırın
    yada usb den tek renli kırmızı siyah yeşil mavi v.s gibi tek renklı bir slayt çalıştırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 31 Ağustos 2013; 14:44:10 >

• Hayırlı olsun ısınma normal. Eco modu açık olduğunda gündüz bir sorun olmuyor. Ekranın parlaklığını otomatik ayarlıyor. Gece ışıkları kapatınca tadından yenmiyor. Kaça aldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Voiceofthenight

Evde internetim yok wifi modemi cihaza bağlayıp iphone la tv nin bağlantısını nasıl kurabilirim Yada modemsiz bir yolu var mı ustalar yardım lütfen

modemli yolu : telefona marketten ücretsiz (andoit için) VIERA REMOTE uygulamasını indirmen
    sonrada modeme daha önce baglanmış ve IP almış olan tv ile telefonu birbirleri ile aralarındaki baglantıyı telefondan ağ tarafaması yapıp tv yi bulmasını sağlamak. (modemde internet bağlantısının olup olmaması önemli değil, ortak bir modeme bağlı olmaları yeterli)
    Modemsiz yolu varmı bilgim yok
  • Arkadaşlar az önce 55ST50E aldım umarım memnun kalırım... LEDlerin sinema performansından dolayı yapaylıktan dolayı boyle bır secım yaptım....
    onerılerınız nedır acaba???
    TV: LG65B7V, PİONEER 427XA, AMPLİ: DENON AVR-X4300, BLURAY PLAYER: PANASONİC DMP- UB900 , PLAYSTATİON PRO 1TB , APPLE TV 4K , ZİDOO X9S HOPARLÖRLER: DALİ İKON 6 MK2 FRONT, BASİS 100 SUB, İKON VOCAL MK2 CENTER, İKON 2 MK2 SURROUND, ZENSOR 3 SURROUND
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Evde internetim yok wifi modemi cihaza bağlayıp iphone la tv nin bağlantısını nasıl kurabilirim Yada modemsiz bir yolu var mı ustalar yardım lütfen

modemli yolu : telefona marketten ücretsiz (andoit için) VIERA REMOTE uygulamasını indirmen
    sonrada modeme daha önce baglanmış ve IP almış olan tv ile telefonu birbirleri ile aralarındaki baglantıyı telefondan ağ tarafaması yapıp tv yi bulmasını sağlamak. (modemde internet bağlantısının olup olmaması önemli değil, ortak bir modeme bağlı olmaları yeterli)

Modemin şifresini hatırlıyamadim eski wifi modemimdi reset atsam modeme fabrika ayarlariyla kullanılır mı acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Modemin şifresini hatırlıyamadim eski wifi modemimdi reset atsam modeme fabrika ayarlariyla kullanılır mı acaba

Fabrika ayarlarına çektiğin zaman
    kullanıcı adı : user, passwod, boş giriş
    şifre user, password, boş giriş, kombinasyonlarını dene
    yada şuan internete bağlıyken modeminin modelini yazarak kitapçığını bulmaya çalış googleden
    orada ne yapman gerektiğini anlatacaktır wifi aktif etme şifreleme vs. ayarlar gibi
    :)

• hocam sana zahmet biraz daha acarmısın?

Cihazı 3300 e media markt dan aldım.Nasıldır bu cihaz plazmalar arasında?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihazın çok güzel hayırlı olsun. Ben de 42 sini alacaktım media markttan kartta sorun çıktı bir gün sonra gittiğimde fiyat artmıştı. Gt50 aldım sonra. Akım korumalı priz al mutlaka tunçmatikler güzel. Topraklama prizi yenile. Evin voltajınınkontrol ettir. Duvara montaj pek tavsiye edilmiyor. Sehpada kullanman daha iyi olur. Kathrein gibi üst düzey receiverlerla daha kaliteli görüntü alabilirsin.

hocam sana zahmet biraz daha acarmısın?

Cihazı 3300 e media markt dan aldım.Nasıldır bu cihaz plazmalar arasında?

valla tv yi Türkiyede ilk siz aldınız sanırım bu yüzden senden alıcaz haberleri :)
    şaka bir yana yabanci forumlara göz attığımda oyun ps vs. hariç çok iyi oldugunu söyluyorlar
    gecen yılın gt50 modeline eşit bir panel olarak yorumlamışlar
    bunlara inanacak olursak görünti kalitesi şahane olmalı..
    kısaca böyle..
    kesinlikle pişmanlık yaratmaz diye düşünüyorum - yalnız biraz pahalı ucuzlamasıda zaman alır..
    uzun yıllar kullanırsınız Inşallah..
  • biraz eskidi ama bendede L42ET5E var eklerseniz sevinirim

Neyse yapıcak birşey yok..Hocam ben hala önerilerinizi bekliyorum:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mokur

Panasonic 65VT50 6000 TL'ye alınırmı?

konu hakkında fikir beyan edecek yok mu?
  • quote:

İşin kötüsü bende oyun için aldım:)))

Neyse yapıcak birşey yok..Hocam ben hala önerilerinizi bekliyorum:))

Oyun için ise imkanınız varsa iade edin desem abartılı olmaz.
    input lag 45-65ms arası diye söyleniyor 2011 st30 16ms gibi bir değere sahip..
    bir video linki atıcaktım st30 ile oyunda karşılaştırma yapmışlar ama iş yerindeyim suan bulundugum pc. bu forum hariç hiç bir siteyi açmıyor.. :) eve ugradığımda vaktim olursa yazarım linki (hoş bu aralar evin yolunu unuttumya ayrı mesele) :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.