Şimdi Ara

Panasonic vs Epson??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Projektörde 2 marka arasında kaldım. Panasonic ve Epson.. Karanlık bir ortamda full hd film veya oyunlarda hangisi netlik ve akıcılık konusunda daha iyi? Hangi modelleri bu özelliklere sahip? Bilgi sahibi ve deneyimli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Başka markalar hakkında tavsiyesi olanlar da ispat ederek fikirlerini paylaşabilirler. İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

Arkadaşlar merhaba,

Projektörde 2 marka arasında kaldım. Panasonic ve Epson.. Karanlık bir ortamda full hd film veya oyunlarda hangisi netlik ve akıcılık konusunda daha iyi? Hangi modelleri bu özelliklere sahip? Bilgi sahibi ve deneyimli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Başka markalar hakkında tavsiyesi olanlar da ispat ederek fikirlerini paylaşabilirler. İyi forumlar..

bu konuda size en iyi tavsiyeyi Proav Tuncay bey verir çekinmeden rahatlıkla arayabilirsiniz 0212 244 02 33 iyi günler
  • ben ikisine de baktım dostum panaosonic renkleri daha gerçekçi geldi bana, hız konusunda birşey diyemeyeceğim
  • Aynı şekilde panasonic renkleri daha doğal veriyor epson biraz abartıyor bunu epsondan panasonice geçince fark edebildim..
  • evet epson bana da biraz renkleri gereğinden fazla abartıyor gibi geldi. panasonic biraz daha renk açısından düşük ama gerçeğe en yakın görüntü panasonicte var sanırım. çözünürlük olarak da epsona göre biraz daha keskin ve net gibi. Tabi bu görüşlerim internetten izlediğim videolar ve araştırmalarım sonucu ulaştığım şeyler. Bire bir canlı bir deneyimim olmadı. Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum devamını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.