Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST30E alacağız alternatif yada kullananlardan görüşlerini bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehraba arkadaşlar Led lcd plazma derken dün ilimizde bulunan bir elektronik mağazaya gittik görüntü olarak özellikler olarak PANASONIC TX-P42ST30E modeli güzel geldi.

1500-1600 Tl aralıgında taksitli fiyatı var bu fiyat aralığında şunu alsanız daha iyi olur size bunu önerebilirim diyenlerden görüşlerini bekliyorum...

ben bu modelden kullanıyorum görüşlerim şunlar diyenlerden düşüncelerini bekliyorum...

Teşekkürler

• Vatanda 42 olanı 1400, 46 olanı 1700. Vatandan almanı tavsiye ederim kredi kartın varsa, ben oradan almıştım sorun yaşamadım, kargo zaten bedava. 1,5 aydır 42 st 30 kullanıyorum 1500 liraya almıştım, canımı sıkan bir durum hiç olmadı. Bu fiyatlara daha iyi bir tv yok sanırsam, panasonic konusunda yeterli bilgiyi alırsın.

Ekran-logo yapışması konusunda şunu söyleyebilirim. 3-4 kez film izlerken uyuya kaldım, film bitmiş media player ekranı 1,5-2 saat sabit kalmış, herhangi bir yapışma filan olmadı. Tv'nin koruması var, sabit görüntülerde 5 dakika sonra ekranı karartıyor, kumandaya 2 saat dokunmazsan kendini kapatıyor. Film oynarken tekrara alırsan sabit görüntü olayından kurtulmuş oluyorsun, biter bitmez tekrar başlıyor film. Ben artık öyle yapıyorum, insan ister istemez tedirgin oluyor. :)

Media player performansı benim için yeterli. 1080p/720p mkv'lerimin yüzde 90'ını açtı, açmayanları mp4'e çevirdim olayı hallettim. Avi, wmv, mp4 gibi formatlar sorunsuz.

Görüntü filmlerde kusursuz, düşük kalite avi, mp4 dosyalarında bile gözü rahatsız eden bir şey yok. Analog kablo tv kullanıyorum şu anda mecburen kampanyadan dolayı. Buna rağmen rahatsız edici bir durum yok. Teledünyaya geçeceğim 1-2 ay sonra, esas performansı o zaman göreceğiz. :)

Sonuç olarak bu modeli tavsiye ederim, 2012 model alıp 500 lira fark vermeye bana kalırsa değmez. Çerçeve farkından başka elle tutulur bir değişiklik yok sanırsam.

• 2012 model dediğiniz ST50 ise görüntü anlamında gözle görülür farklar olduğu söyleniyor. Hatırlatırım...
  • Güncel
  • bende 15 gündür st 33 kullanıyorum..hiç düşünme al..yanlız eğer seyretme mesafen 2.5 metreden fazla ise 42 değil 46 al..insan ne çabuk alışıyor ne çabuk küçük geliyor şaşar kalısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi4337

bende 15 gündür st 33 kullanıyorum..hiç düşünme al..yanlız eğer seyretme mesafen 2.5 metreden fazla ise 42 değil 46 al..insan ne çabuk alışıyor ne çabuk küçük geliyor şaşar kalısın..

46 bütçemizi biraz aşıyo ama yinede önerin için teşekkürler
  • güzel ürün tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.