arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım yalnız şöyle bir durum var biliyorsunuz bunlardan birisi led diğeri ise plazma bunlar hemen hemen aynı fiyat led olanda 4 pasif gözlük hediye plazma olanında ise hediye yok plazmaya aktif gözlük almak gerekecek tanesi 200 tl buda artı bir maliyet demek bunu hemen alamam belki aylar sonra şuda bir gerçekki aktif gözlük pasif gözlüğe göre hissiyatı 10 kat daha iyi bence siz olsanız napardınız hangisini alırdınız şu durumda
2. bir soru ikiside gözlük hediye etmeseydi hangisiniz alırdınız
seninle aynı ikilemde kaldım dostum. kesinlikle aynı dertten muzdaripiz
kardeş kullanım amacına göre şekillenirse daha iyi olur sd yayında st iyidir.bende et5 var iyi bir uydu alıcısı gerekiyor yoksa sd yayınlardan pek verim alamıyorsun.3d.olayını ikinci plana al bence.st yi tavsiye ederim görüntü kalitesi olarak diğer özellikleri aynı zaten tv nin.bende st alacaktım yalnız ufak tefek sorunlar yüzüne vazgecmistim.
sen neden vazgeçmiştin ?
benim vazgeçme nedenim logo yanması olayı 7 ışık hatasının sık gözükmesi ve elektrik sarfiyatı bunlardan dolayı ama et5 in sd görüntü kalitesini görünce keşke riske girseydim dedim.
ben mağazada gt30 a baktım hiç hoşuma gitmedi acaba st50 arasında görüntü farkı açısından arasında fark varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: sco84
benim vazgeçme nedenim logo yanması olayı 7 ışık hatasının sık gözükmesi ve elektrik sarfiyatı bunlardan dolayı ama et5 in sd görüntü kalitesini görünce keşke riske girseydim dedim.
et5iniz kaç inç birde sd görüntüsü kötü mü?
42 inc et5 kullanıcısıyım sd görüntüler iyi
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
quote:
Orijinalden alıntı: reber65
quote:
et5 nasıl 42 inç olanı pek iyi değil deniyordu bir başlıkta. hd yayın ve 3d özelliklerini denediniz mi? ayrıca ne kadara aldınız...
quote:
quote:
quote:
quote:
et5 nasıl 42 inç olanı pek iyi değil deniyordu bir başlıkta. hd yayın ve 3d özelliklerini denediniz mi? ayrıca ne kadara aldınız...
ben alalı çok oldu aldığımda teknosada satılıyordu sadece.. 3d özelliği ve hd görüntülerdeki performansı çok iyi sd si de kablo tv kullanırken çok kötüydü ama teledünya ya geçince baya iyi oldu.. televizyonun kötü denebilicek tek yanı siyah seviyesinin vasat olması (özellikle akşam ışıklar kapalı film izlerken).. onun dışında her şeyiyle 10 numara
arkadaşlar ben öncelik türksattan yayınları izleyecem teledünya vs alma imkanım yok 42et5 led ve st50 plazma arasında kaldım hangisini alayım
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben alalı çok oldu aldığımda teknosada satılıyordu sadece.. 3d özelliği ve hd görüntülerdeki performansı çok iyi sd si de kablo tv kullanırken çok kötüydü ama teledünya ya geçince baya iyi oldu.. televizyonun kötü denebilicek tek yanı siyah seviyesinin vasat olması (özellikle akşam ışıklar kapalı film izlerken).. onun dışında her şeyiyle 10 numara
bende 47 inç var next in minix uydu alıcısını kullanıyorum ama sd yayınların pek tadı yok.tele dünya sansım olmadığından denemedim o konuda yorum yapamayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: yasaraydin666
arkadaşlar ben öncelik türksattan yayınları izleyecem teledünya vs alma imkanım yok 42et5 led ve st50 plazma arasında kaldım hangisini alayım
o zaman st50 yi al çünkü et5 in kablolu tv deki performansı çok kötü
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yasaraydin666
o zaman st50 yi al çünkü et5 in kablolu tv deki performansı çok kötü
Ciddi olarak bir şeyi merak ediyorum, Türkiyede demekki dijital yayınlar feci berbat, yada kullanılan hdmi kablolar ve tesisatlar sorunlu, ET test ettim bırakın hd reciveri Sd yayında dahi görüntüsü çok kaliteli, tuaf cidden, yanlış anlamayın size sataşma değil, bu olayı gerçekten merak ettim !
Farklı bir konuda başka bir Arkadaş Samsung ES7000 resimlerini paylaşmış, galiba paralı bir platforumdu simini unuttum, hd yayınlar vs, süper görüntü diyor oysaki resimlerdeki görüntü panelin en vasat hali, çunki ES7000 mükemmel resim veren bir panel, problem var bence Türkiyedeki digital yayınlar yada kullanılan kablolar vasatın altında ucuz ürünler !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme