Şimdi Ara

PANASONIC TX-L42ET50E 1800 lira!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tv yi takip ediyorum bi kaç aydır...2300-2400 lerden 1800 e kadar düşmüş bi kaç ay içinde..daha önce ne kadardı bilmiyorum ama bi üst seri olan dt50 serisi yazın tanıtımlarda 4000 liraya yakın fiyatı vr deniyrdu şimdi 2800 e bulunabiliyr..fiyatların düşmesi bi seviyeye kadar normal ama ülkemizde şişirme fiyatlardan satıldığı için böyle ilginç fiyat düşmeleri olabiliyr.. böle şişirme fiyatları gördükçe tv alası gelmiyor insanın...tavsiyem mecbur değilseniz beklemek tabi ama beklemeninde sonu gelmez en azından makul seviyelere inmesi beklenebilir

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012405/panasonic_txl42et50e_fhd_3d_led_tv?ref=ucuzu

PANASONIC TX-L42ET50E 1800 lira!!!

• 1 aydır bu tv yi bekliyorum.özellik olarak çok iyi yalnız gözlük vermiyorlar.Birde yanında gözlük verirlerse gider alırım
  • Burda anladigim kadariyla lg saticisi cok.hep ayninurun tavsiyesi var.su tvnin ozellikleri fiyatina gore cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlüğe fazla takılma... 130 lira civarı bi gözlük yine uyguna geliyr... 5507 den daha üstün bi model ama fiyatları yakın
  • buroteknik.com da 1950 tl gibi bişeydi.2 gözlük hediyesi var.teknosa indirim falan yapmadı aslında..
  • 5507den üstün yanları sizce neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

buroteknik.com da 1950 tl gibi bişeydi.2 gözlük hediyesi var.teknosa indirim falan yapmadı aslında..

şikayet var sitesine bi gir istersen.. kaldıki karşılaşrıtma yaparken taksitili fiyatlar üzerinden yapmak gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iconhc

5507den üstün yanları sizce neler ?

gerek bu forumda gerek tekno marketlerdeki sorduğum insanlar 5507 ile bu tv nin karşılaştırılamayacağını çünkü bunun daha üst seri olduğunu söylediler... pana nın diğer modeli et5 ile karşılatırdılar ve 5507 daha iyi dediler... artı ve eksi yanları 5507 de genelde 2 gözlük hediye iken bunda gözlük hediyesi veren pek bi yer yok pana ise 2" daha büyük.. uydu alıcı farkı vr ama kullanıpta memnn olan yok ve benim için en önemlisi biss menüsü yok.. 5507 nin smart özelliği berbat bi siteye girip film izlemek eziyet bu modelde nası bilmiyorum tabi
  • yapılan incelemeler de pekte 5507yi ezdiği söylenemez ama smart özelliklerinde haklısınız biss menüsü hangi tvde var ki bu arada,ayrıca fiyat farkı da var aralarında f/p olarak 5507 daha iyi gibi bence...
  • f/p olarak bu fiyata et50 çok daha iyi fakat sizin için 5507 daha iyiyse ona bişi diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

buroteknik.com da 1950 tl gibi bişeydi.2 gözlük hediyesi var.teknosa indirim falan yapmadı aslında..

şikayet var sitesine bi gir istersen.. kaldıki karşılaşrıtma yaparken taksitili fiyatlar üzerinden yapmak gerekir

her şekilde buroteknik daha ucuza geliyor.Tabi kredi kartının çeşidine göre bişey diyemem.Firma uzaktan tanıdık sayılır.Aradım sordum ellerinde var mng kargo ile göndereceklerini söylediler.ayın15i geçsin fiyat düşmezse ben alacağım
    et50 fiyatına göre bir hayli iyi tv.5507 yanından geçemez.
  • ET50'yi bu fiyata alıcaksanız kaçırmayın! Mağazalarda 2500liradan aşağı bulamazsınız nerden biliyorum ben panasonicte promötörüm, gerçekten iyi tv'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: csmre

ET50'yi bu fiyata alıcaksanız kaçırmayın! Mağazalarda 2500liradan aşağı bulamazsınız nerden biliyorum ben panasonicte promötörüm, gerçekten iyi tv'dir

ET50 İLE DT50 arasındaki kalite farkı ne kadar...biraz bekleyip DT50 almaya değer mi şu an en ucuz 42" 2800 lira
  • ET50 Alan Arkadaşlar sizden detaylı Bi İnceleme Bekliyoruz...//Teşekkürler..
  • quote:

quote:

ET50'yi bu fiyata alıcaksanız kaçırmayın! Mağazalarda 2500liradan aşağı bulamazsınız nerden biliyorum ben panasonicte promötörüm, gerçekten iyi tv'dir

ET50 İLE DT50 arasındaki kalite farkı ne kadar...biraz bekleyip DT50 almaya değer mi şu an en ucuz 42" 2800 lira

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=TX-L42ET50&p=TX-L42DT50

Karşılaştırmaya göre DT50 Harika ..Yalnız çok pahalı ve düşeceğini beklemiyorum yakın gelecekte ,belki yeni 2013 seriler gelirse bir nebze olsun dişer gibi

• dt50 de dahili uydu alıcı vr sanırım ve büyük ihtimal hiç bi işe yaramıyrdur...televizyon iyide olsa kullanmicam bi özelliğe fazladan para vermek istemiyorum
  • quote:

quote:

çok ölümcül farklar yok birinin hz'si fazla.Elbette diğer farklarıda vardır ama en göze batan fark hz olayı
  • ay sonuna kadar gözlükte verirlerse bu iş tamamdır.Fiyatlar 1 ayda bir hayli aşağı düştü.
  • Teknosa'dan 1800tl ye 42et50e aldim. Bir tane de gozluk verdiler. Kurulum icin bugun servis gelecek. inceleme yapacak kadar bir bilgim yok ama sorularınıza cevap vermeye calisirim.

Bu arada bir 42et50e kullanicilari basligi var mi? bu forumda veya baska bir yerde.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.