Servis kurulumda, "Bu ayarları değiştirmemenizi tavsiye ederim." cümlesine merakımdan dolayı uymadığım :) ve şuanki görüntü kalitesini ve renklerini de beğenmediğim için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Mevcut ayarlarımı yazıyorum, olması gereken ayarları arasından seçerek, belirtmenizi rica ediyorum...
Görüntüleme Modu : Normal Kontrast : 50 Parlaklık : +5 Renk : 30 Netlik : 5 Renk Balansı : Normal Canlı Renkler : Açık ECO Modu : Açık P-NR : Maksimum
İLERİ AYARLAR
Intelligent Frame Creation : Maksimum Film Ritmi Algılama : Açık Çözünürlük İyileştirici : Maksimum 16:9 Resim Üstü Tarama : Açık
Bu ayarlardan az-çok yada yanlış konumda olan birisi varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum...
Led tvlerden alınacak görüntü kalitesinin, görüntü ayarları ile doğrudan alakalı olduğu şu zamanda, bu yönde tek bir makale bulamamak ve donanımhaber gibi sıkı bir forum sitesinde bu soruya bir tek cevap alamamak şaşırtıcı doğrusu...
görüntülme modu : Normal kontrast : 40 parlaklık : 0 renk : 25 netlik : 5 p-nr : minimum canlı renkler : açık eco modu : açık resim formatı : tam
Bende de tx 37e3e var bu ayarları kullanıyorum. Buna sadece ben karar vermedim. Herkesin fikrini alarak bu ayarda kaldım. tavsiye ederim. Ben çok memnunum. Senin ayarlarını denedim ama sisli gibi buğulu gibi geldi bana.