Şimdi Ara

panasonic st60 & philips 8007 (st60 alındı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gözlükler aktif
    aktif gözlükle daha iyi 3d verim alınabileceğini bildiğim icin önceden
    hakikaten dediğin gibi
    ama ben sıkılmayım diye daha önce izlemediğim 3d filmleri izliom
    arada bi de 1080 acıyom fena oluyo
  • AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    aktif candır abi. ama 1080p güzelliği görünce 3D bazen aklıma gelmiyor hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

aktif candır abi. ama 1080p güzelliği görünce 3D bazen aklıma gelmiyor hiç

al bendende o kadar 3d ilk cıktığında vay be hersey dısarı cıkıyo nasıl oluyomus filan diye bi türlü seyretmemiştik sonra sinemada görünce iyi güzel hoş da az da olsa baş ağrısı yapıyo bi de gözü normal seyirden daha cok fazla yoruyo
    az önce star trek bilinmeze doğru filmini attım torrente bi tane 3d attım 43gb
    bi tanede 1080 attım 14gb
    simdi birisinde dehşet derinlik falan filan var 3d
    birisindede detaylar filan şahane bi de her türlü izle yani gözlülk olunca insan alışamıyo bi de akşam izlemek lazım odayı karartsanda akşamki karanlığı yakalayamıyosun birazdan iner izlerim 1080p yanlışsam düzelt

abi bide güzel tarafı var sende dene. adam ekrandayken mesela arka planda bir büfe var rafında vazo. sen ayağa kalkıp ekrana soldan sağa doğru yürü ekrandaki açı da değişiyor adamın arkasındaki vazoyu açıya doğru ya tam görüyorsun ya yarım. Dehşete kapıldım onu farkedince. Bir de görüntü hiç farketmiyor
  • quote:

abi bide güzel tarafı var sende dene. adam ekrandayken mesela arka planda bir büfe var rafında vazo. sen ayağa kalkıp ekrana soldan sağa doğru yürü ekrandaki açı da değişiyor adamın arkasındaki vazoyu açıya doğru ya tam görüyorsun ya yarım. Dehşete kapıldım onu farkedince. Bir de görüntü hiç farketmiyor

aynen biliyorum
    derinlik zaten mevcut 3d de iste isin 3d si orda oluyo acı deistirincede görüntü farklı oluyo görünmeyen detayları görüyosun acıyı deistirdiğin zaman :)
    2012 izliyorum şimdi pek 3d lik değil ama derinlik var idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

aynen biliyorum
    derinlik zaten mevcut 3d de iste isin 3d si orda oluyo acı deistirincede görüntü farklı oluyo görünmeyen detayları görüyosun acıyı deistirdiğin zaman :)

ben birde Cirque Du Soleil 3D gösterilerini çok merak ediyorum. Çok övüyorlar bunu. olurda seyretme şansın olursa bana anlatırsan çok sevinirim abi. Ya da içimizde seyretmiş olan arkadaşlar varsa...

• quote:

quote:

quote:

aynen biliyorum

ben birde Cirque Du Soleil 3D gösterilerini çok merak ediyorum. Çok övüyorlar bunu. olurda seyretme şansın olursa bana anlatırsan çok sevinirim abi. Ya da içimizde seyretmiş olan arkadaşlar varsa...

baktım simdi 10gb 3d si indriyorum ama türkce yok altyazılı var
    fragmanına baktım youtubeden ama sirk gösterisi renkler cok canlı gibi görünüyo
    dünyanın en büyük sirkinin yaptığı gösterilerden oluşuyormuş bunun gibi gösterili animasyon tarzına yakın filmlerin 3d si cok şatafatlı oluyo

• ST60 la STW60 aynı panel mi?nette bazı yerlerde ST60 geçiyor.örneğin şu video;http://www.youtube.com/watch?v=yu_YJ0csiCs
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

ST60 la STW60 aynı panel mi?nette bazı yerlerde ST60 geçiyor.örneğin şu video;http://www.youtube.com/watch?v=yu_YJ0csiCs

ikiside aynı model
    stw almanyada satılan modeli
    türkiyeye satılan modelin arkasına bisey koymamıslar str olabilirdi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen biliyorum

baktım simdi 10gb 3d si indriyorum ama türkce yok altyazılı var
    fragmanına baktım youtubeden ama sirk gösterisi renkler cok canlı gibi görünüyo
    dünyanın en büyük sirkinin yaptığı gösterilerden oluşuyormuş bunun gibi gösterili animasyon tarzına yakın filmlerin 3d si cok şatafatlı oluyo

Abi bende sınırsız internet var ama şu indirme işini bir türlüçözemedim. nasıl indircez partlari nasıl birlestircez. Yada tek part hangi siteden indircez falan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• basis35 kullanıcısına yanıt
    bende turktorrent üyeliği var yıllardır kullanıyorum ordan indiriyorum , sitenin yöneticisi amerikada yaşıyo gayetde güzel indiriyo özelden yazışırız.
  • ST60 piyasada yok mu? hiçbir yerde satış gözükmüyor.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    st60 ı mediamarktta görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

st60 ı mediamarktta görmüştüm

Türkiyede STW60 koduyla satılıyor bu şekilde arama yapın bütün mağazalarda mevcut.
  • 50STW60 alarak kervana katılmış bulunuyorum. 2 güne kadar kurulumun yapılacağı söylendi. İnş izlenimlerimi o zaman paylaşma fırsatı bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakgul

50STW60 alarak kervana katılmış bulunuyorum. 2 güne kadar kurulumun yapılacağı söylendi. İnş izlenimlerimi o zaman paylaşma fırsatı bulabilirim.

hayırlı olsun hocam
    kazasız belasız bir kurulum gerceklesir ve deneyimlerinizi yazarsınız bekliyoruz.
  • PANASONIC TX-P42STW60 FHD DVB-S 3D PLAZMA TV
    Arkadaşlar kliksada satışa başlamış
    İnşallah kampanya kartları ile ilerde fiyatlar düşer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pfl8008 mi sammy f8000 mi panasoniz 55stw60 mı?

ligtv ve bilgisayarla ve hardiskten film izlemek öncelikli

tüm yorumları bekliyorum.....

bütçe max 5000tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgemrah

55pfl8008 mi sammy f8000 mi panasoniz 55stw60 mı?

ligtv ve bilgisayarla ve hardiskten film izlemek öncelikli

tüm yorumları bekliyorum.....

bütçe max 5000tl...

hic biri siizi üzmez hocam , hepside kendi katagorisinde hakikaten iyi tv ler
    forumda bununla ilgili baya bi konu var istersen ordan bak derim, simdi herkes kendi malını övecek
    ahmet bey hayırlı olsun,

aslında benim bütçem en fazla 2000tl ve led (sony42W655) düşünüyorum ama pany st60 modeli çoook övülüyor (alabilirsem tabi ancak 42likten alabilirim, bütçeyi aşarak)

klasik bi soru olacak ama "buzzing" hangi seviyede acaba (gündüz ve gece)

bir de burn in olayını, rodaj süresini geçirdiniz mi? bunun ile ilgili olumsuz bi durumla karşılaştınız mı?

Aslında benim en çok kafama takılan konular bunlar yoksa biraz bütçeyi aşıp 42lik st60 alayım diyorum

tabi ledlerin de ayrı sıkıntıları (ölü piksel, bulutlanma, ışık sızması gibi) var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.