Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naneliseker

Arkadaşlar kapalı kutu 50gw30 46gw30 ne kadar eder sizce ? yada ne kadar vermeliyim.

50GW30 u 1850 tl ye darty den aldım. 46GW30 u bilmiyorum. TV seçiminde 50 inç için minimum 5 metreden izlemekte fayda var.
  • iyi fiyat ben martta 46yı aynı fiyata aldım. g.te giren şemsiye açılmaz demişler o hesap. vatan computer kazığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Orijinalden alıntı: creatures

quote:

Orijinalden alıntı: ririii

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

biri soruma cevap versin be:D fişi çekince sizin tv dende kilink kilink sesler geliyomu?_

İlginç.

Tv'yi kapattığım zaman akşamları yatarken fişinide çekiyorum fişi çekince bir süre ses cıkarıyo sonra kesiliyo kendiliğinden. Tek benim tv'de mi var bu sorun:S GW30'u olan bir arkadaş deneyebilirmi lütfen ondada oluyormu aynısı

Televizyon ısınıp genleşmesinden daha sonra soğumasından çıkan sesler gibi bir ses mi bu?
    Bu tip bir sesse gelebilir gibi geldi bana.
    Televizyon duvara mı monte yoksa ayakta mı?

ben tv yi yeni aldım dün kapatırken arka kısmından dediğiniz gibi sesler geldi. genleşme sesi değil bunu belirteyim.

aynı şekilde bendede oluyor. tv yi kumandadan kapatıyorum tv kapandıkdan sonra fişi çekince çıt çıt ses geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçinde elektronik devrelerde röle veya benzeri aletler vardır ondan bu sesi çıkarabilir..veya asıl ihtimal plazmaların ısındığını biliyoruz bu sesler soğuma sesi olabilir genleşme daralma olayı.Bazen buzdolaplarında çıkar çat diye sesler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: creatures

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

biri soruma cevap versin be:D fişi çekince sizin tv dende kilink kilink sesler geliyomu?_

İlginç.

Tv'yi kapattığım zaman akşamları yatarken fişinide çekiyorum fişi çekince bir süre ses cıkarıyo sonra kesiliyo kendiliğinden. Tek benim tv'de mi var bu sorun:S GW30'u olan bir arkadaş deneyebilirmi lütfen ondada oluyormu aynısı

Televizyon ısınıp genleşmesinden daha sonra soğumasından çıkan sesler gibi bir ses mi bu?
    Bu tip bir sesse gelebilir gibi geldi bana.
    Televizyon duvara mı monte yoksa ayakta mı?

ben tv yi yeni aldım dün kapatırken arka kısmından dediğiniz gibi sesler geldi. genleşme sesi değil bunu belirteyim.

duvara monte değil ünite üstünde. Soğuma sesidir heralde o ya başka ne olcakki. 1-2 dakika sürüyor zaten o ses sonra kendiliğinden kesiliyor

• Tv'yi kumandadan kapattıkdan sonra 15-20 sn bekleyip fişi çekerseniz ses olmuyor, oda yukarıda arkadaşın dediği gibi genleşmeden oluyor TV'nin arkasında dikkat ederseniz fanlar var soğutmayı fanlar yapıyor.
    Bana kalırsa kumandadan kapattıkdan sonra 15-20 sn bekleyip ondan sonra fişi çekmeniz TV'nin yararına.
  • Genleşme sesi değil eminim. Tv nin arkasından geliyor sanki elektrik yükünü boşaltıyor. Gecen gün dikkat ettim 13 kere o ses geldi ve 13 de bitti ritmim bir ses. Duvara monte olmadıgı için daha rahat duyuyorum.

• electro world den 4 ay taksit erteleme 10 ay taksit ve 100tl indirimle 1860tl ye TX-P50GW30 aldim arkadaslar. bu arada electroworld deki urunler kapali kutu, bilginiz olsun.
  • Arkadaslar bu televizyonda dsmart modul calisiyormu, yoksa ekstra dekoder/receiver mi almaliyim?
    Birde tv yayinlarini en uygun fiyat en yuksek kaliteyle nasil ve hangi servis saglayicidan alabilirim?

• Evet dsmart modül kullanılabiliyor ben kendim kullanıyorum problem yok
  • 50gw30 şu an darty de 1800 tl avantajixle 1700 tl ye geliyor. almak isteyenler kaçırmasın.
  • uzun araştırmslar sonucu aldığım gw30'umu hdmi ile baglayinca ses alamiyorum, acil yardim lazim panyci arkadaslar

• Merhaba,
    Bugün darty'den 50GW30 aldım. Umarim sıkıntısız teslim olur.
    Plazmalarda rodaj için kullanılan bir video vardi. Bulamadım. Bilen var ise linkini paylasabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcinuyelik

Merhaba,
    Plazmalarda rodaj için kullanılan bir video vardi. Bulamadım. Bilen var ise linkini paylasabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=L4gE_Xez-fQ

• quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: selcinuyelik

Merhaba,

http://www.youtube.com/watch?v=L4gE_Xez-fQ

Tesekkürler.
  • quote:

uzun araştırmslar sonucu aldığım gw30'umu hdmi ile baglayinca ses alamiyorum, acil yardim lazim panyci arkadaslar

bilgisayardaki ses simgesinde sağ tıklayın kayıtta yürütme aygıtını seçip hdmi outputu seçin ve varsayılan yapın...
  • quote:

quote:

uzun araştırmslar sonucu aldığım gw30'umu hdmi ile baglayinca ses alamiyorum, acil yardim lazim panyci arkadaslar

bilgisayardaki ses simgesinde sağ tıklayın kayıtta yürütme aygıtını seçip hdmi outputu seçin ve varsayılan yapın...

hocam tesekkur ederim orijinal dvd'ler haricinde ise yaradı, mp4, flv, vs ses alabiliyorum. şu orijinallere de bir çözüm bulabilirsem tamamdır.

• Arkadaşlar bu televizyonu aldım, digiturk dekoderi olmadan dahili uydu alıcısını nasıl kullanıyoruz ? Yeni eve kurduracağım televizyonu digiturk ü de aktarmam gerekiyor mu ?
  • Digitürk kullanıyorsanız digibox u scart veya digi de varsa HDMI çıkış ile Tv ye bağlarsınız..Digitürk decodersiz ise sadece uydudan gelen anten kablosunu TV nin arkasında bulunan uygun yere takmak gerek hepsi bu
  • Malesef benim TV de retention hassasiyeti denen olay oluştu yani belli bir süre burn oluşuyor biraz sonra kayboluyor..Sonunda kalıcı iz kalacak muhtemelen buna sebep sanıyorum kullandığım medya playerin menuleri sebep oldu..Bu problemi yaşayan varmı yada garanti kapsamında birşeyler yapmak mümkünmüdür..
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.