Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

46/42 gw30 bulamayınca 46st30 aldım, kurulum yapılınca iyimi kötümü yaptım belli olacak. st30 görmeden aldım zar zor 1 kapalı kutu teknosadan 1699 aldık hayırlısı

Hayırlı olsun güle güle kullanın bildiğim kadarıyla iki cihazda aynı paneli ve işlemciyi kullanmakta tek farkları birinde HD uydu alıcısı var diğerinde 3D özelliği.

Teşekkürler

Bende Uydu alıcı önemli değildi, 3D de önemli değildi ama fazladan 3D oldu. Tek aradığım SD görüntü iyi olsun Gw30 dan kötü olmasın.
    cihazın açığını görmedim hiç kapalı kutu alıp gelince,

Daha önceden kullandığınız cihazı bilmiyorum ama sd görüntüde sizi hayal kırıklığına uğratmaz tabi şu da var HD bir görüntü izledikten sonra SD nin en kalitelisi bile yavan geliyor

• Şuan 50G20E kullanıyorum memmunum, 46ST/GW 30, G20den iyidir dedim.
    Her zaman plazma düşündüm
  • Kurulumu yaptırıdım kullanım süresi 6 dakika bu ymönden memmmunum,

ama kafama takılan nokta G20 de TRT bandrolu çıktı bunda yok! ikisinide teknosadan aldım bandrolsuz olması normal mi (bana göre değide değişti mi süreç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 27 Temmuz 2012; 23:19:20 >
  • yav benim gw30 un yazın aşırı ısındığını farkettim sizdede öylemi? sanki soba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

yav benim gw30 un yazın aşırı ısındığını farkettim sizdede öylemi? sanki soba...

Hava sıcaklığı zaten 40 derece 35 de plazmanınki aynen dediğin gibi sanki soba :) ama kışın faydası oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Merhaba GW30 sahibiyim. Tv nin üzerinde bulunan uydu alıcısını kullanmaktayım. Sorunum şu Star tv grubu uydu frekanslarında değişiklik yapınca tüm uğraşlarıma rağmen star,ntv,ntvspor gibi kanallar gitti hafta sonu özel bir panasonic servisini aradım bana söylediği star frekans değiştirdikten sonra tv ye gelen sinyalin en az %80 civarında olması gerekliymiş. Aranızda bu problemi yaşayan varmı? eğer bir cevap bulamazsam uyducu ya 30 tl bayılıp çanağı tekrar ayarlatmam gerekecek.

Bir sorun yok yalnız Star SD izlemiyorum; NTV'de ise sorun yok.

Çanakçıya 30 lira bayılmadan önce kendiniz bir el atın ayara. Cep telefonu ile evle konuşun; çanağı sağa sola ve aşağı yukarı yönlere sırayla arkasından kastırın. Düzelme olursa tamamdır. Olmazsa çanağı bırakın LNB'yi önce sağa sola çevirerek tur attırır gibi duruşunu değiştirin bu da çözmezse LNB'nin çanağa bakış açısı ile çok hafif hafif oynayın. Olmadıysa o zaman çanakçı çağırırsınız.

• Gw30'da dün ilk defa oyun oynadım. Ve de komple sıkıntı. Pes 2009 oynadık, sahanın aktif olarak kullanılan bölümlerinde; adam top sürerken falan ekranda oynamalar adeta yenileme hızının yetişememesi gibi sorunlar yaşadım. 5-6 saat oynadık çok büyük problem değildi sürekli oynamayan birisi için ama X Box almayı düşünüyordum sanırım bu televizyonla oyun oynanamayacak. Pes2009'da sorun yapan X-Box'da ne yapmaz diye düşünüyorum.

X Box, PS3 veya PC ile benzer sorun yaşayan var mıdır? Çözümü var mıdır? Bağlanan Laptop ile mi ilgili idi sıkıntı yoksa oyun konusunda plazma 5 para etmez gibi bir sonuca mı varacağız?! Bir de tepki hızı çok yüksekti sözde bu plazmaların; gördüm dün tepkiyi Pes oynarken. Pes'de bunu yapıyorsa Need For Speed kursak neler yapacak kimbilir.
  • o televizyonda bende oyun oynadım pc yi bağlayıp dediğine benzer bir problemle hiç karşılaşmadım ayna gibi mübarek ekran :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Gw30'da dün ilk defa oyun oynadım. Ve de komple sıkıntı. Pes 2009 oynadık, sahanın aktif olarak kullanılan bölümlerinde; adam top sürerken falan ekranda oynamalar adeta yenileme hızının yetişememesi gibi sorunlar yaşadım. 5-6 saat oynadık çok büyük problem değildi sürekli oynamayan birisi için ama X Box almayı düşünüyordum sanırım bu televizyonla oyun oynanamayacak. Pes2009'da sorun yapan X-Box'da ne yapmaz diye düşünüyorum.

X Box, PS3 veya PC ile benzer sorun yaşayan var mıdır? Çözümü var mıdır? Bağlanan Laptop ile mi ilgili idi sıkıntı yoksa oyun konusunda plazma 5 para etmez gibi bir sonuca mı varacağız?! Bir de tepki hızı çok yüksekti sözde bu plazmaların; gördüm dün tepkiyi Pes oynarken. Pes'de bunu yapıyorsa Need For Speed kursak neler yapacak kimbilir.

Enterasan bende de ps3 var sıkıntı yaşamadım hatta 42gw15 i sırf oyun için kullanıyorum, sizin ekran boyutu nedir?
    Oyun oynarken oyun modunu mu kullanıyorsunuz?

• ya arkadaşlar bu alet mkv oynatmıyormu flash bellekten bir kaç film izleyim dedim mp4 olanlar açıldı ama mkv açılmıyor niyeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarmert

ya arkadaşlar bu alet mkv oynatmıyormu flash bellekten bir kaç film izleyim dedim mp4 olanlar açıldı ama mkv açılmıyor niyeki.

GW30 un medya oynatıcısı süper değil yani illaki bazı formatları seçiyor..Ama unutmayın ki bu TV zaten meyda player değil :)

Aldım bir harici medya player onu açmıyor bunun sesi yok vs.dertlerinden kurtuldum..Panelin kendisi güzel gerisi boş..
  • quote:

Gw30'da dün ilk defa oyun oynadım. Ve de komple sıkıntı. Pes 2009 oynadık, sahanın aktif olarak kullanılan bölümlerinde; adam top sürerken falan ekranda oynamalar adeta yenileme hızının yetişememesi gibi sorunlar yaşadım. 5-6 saat oynadık çok büyük problem değildi sürekli oynamayan birisi için ama X Box almayı düşünüyordum sanırım bu televizyonla oyun oynanamayacak. Pes2009'da sorun yapan X-Box'da ne yapmaz diye düşünüyorum.

aynı şey laptop'u bağlayıp fifa12 oynarken başıma gelmişti... daha kaliteli bi hdmi kablo ile denedim sorun çözüldü...

• quote:

Orijinalden alıntı: creatures

quote:

Enterasan bende de ps3 var sıkıntı yaşamadım hatta 42gw15 i sırf oyun için kullanıyorum, sizin ekran boyutu nedir?

Oyun modu kullandım oyun modunda yapınca ayarları değiştirdim; normal moda aldım bana mısın demedi. Belki PC'dendir. Yukarıda bir arkadaş daha sorun yok demiş. DVI ve VGA olmadığından kendi laptopumu bağlayıp ayarları pc'de düzenleyip deneyemedim. Belki pc çıkış çözünürlüğünü yükseltmek gibi şeyleri denemem lazımdır. Ps3'de siz Pes denediniz mi? Xbox'ı alınca en çok pes ile çocuk için disney pixars kinect adventure oynanacak.

• quote:

quote:

quote:

Oyun modu kullandım oyun modunda yapınca ayarları değiştirdim; normal moda aldım bana mısın demedi. Belki PC'dendir. Yukarıda bir arkadaş daha sorun yok demiş. DVI ve VGA olmadığından kendi laptopumu bağlayıp ayarları pc'de düzenleyip deneyemedim. Belki pc çıkış çözünürlüğünü yükseltmek gibi şeyleri denemem lazımdır. Ps3'de siz Pes denediniz mi? Xbox'ı alınca en çok pes ile çocuk için disney pixars kinect adventure oynanacak.

Tabi pes denedim 2009, 2011.
    Hatta 55'' e sahip led tv samsung sahibi bir arkadaşım var pes 2012 oynarken bariz bulutlanmayı görebiliyorum bunda olmuyor.
    PC ile pek deneyimim olmadı ama ps3'ü aktif olarak oyun moduyla kullanıyorum.
    Dediğim gibi ekran boyutunuz eğer fazlaysa sıkıntı yaşama ihtimaliniz de artabilir.
    Kaç inçti tv'niz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi pes denedim 2009, 2011.
    Hatta 55'' e sahip led tv samsung sahibi bir arkadaşım var pes 2012 oynarken bariz bulutlanmayı görebiliyorum bunda olmuyor.
    PC ile pek deneyimim olmadı ama ps3'ü aktif olarak oyun moduyla kullanıyorum.
    Dediğim gibi ekran boyutunuz eğer fazlaysa sıkıntı yaşama ihtimaliniz de artabilir.
    Kaç inçti tv'niz?

42 inç, sorun başka bir yerde olmalı. Yazılımdan olabilir mi acaba; son GW30 yazılımından yani. NTV Spor gibi kanallarda alttan geçen yazılar eskiden olmadığı kadar bulanıklaşıyor. Gerçi muhtemelen bilgisayardandır birinci şüpheli olarak; bilgisayar değilse ucuz HDMI kablosundandır diyeceğim ama aynı kablo mediaplayer ile sorunsuz (media playerı 24p'ye alınca sorunlu aslında). Çeşitli alternatifler denemem lazım; sorun plazma ile ilgili değilse bir şekilde çözerim.

• Ben bir yıldır GW30 kullanıyorum, başlarda oldukça dikkat ediyordum burn in olmasın diye ayarları düşük, olabildiğince zoom lu seyretmeye 1200 saati geçti ve son zamanlarda pek dikkat etmez oldum (Zaten eşimle aramızda sorun oluyordu bıkmıştı benim sürekli ayarlarla oynamamdan) ki bugün HDe logosunun kenarda yapıştığını fark ettim (ki ayarları hala düşükte seyrediyorum). Gündüz çok belli olmuyor ama gece kanal değiştirirken ekran gri iken izi farkediliyor. Diyeceğim plazma aldıysanız burn in riski her zaman var :(
    Özellikle uzun zaman tv kapalı kaldıysa ilk açıldığı anda inanılmaz çok IR oluyor son zamanlarda... Bu nedenle bunu da bekliyordum
  • satıcılar ve kuruluma gelen servis elemanları neo plazmalarda kesinlike burn-in olmaz diyorlar.demek ki masal anlatıyorlarmış.rodaj ayarı ile uğraşmakta boşuna galiba.bakalım benim tv'de ne zaman yanma olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galois91

Ben bir yıldır GW30 kullanıyorum, başlarda oldukça dikkat ediyordum burn in olmasın diye ayarları düşük, olabildiğince zoom lu seyretmeye 1200 saati geçti ve son zamanlarda pek dikkat etmez oldum (Zaten eşimle aramızda sorun oluyordu bıkmıştı benim sürekli ayarlarla oynamamdan) ki bugün HDe logosunun kenarda yapıştığını fark ettim (ki ayarları hala düşükte seyrediyorum). Gündüz çok belli olmuyor ama gece kanal değiştirirken ekran gri iken izi farkediliyor. Diyeceğim plazma aldıysanız burn in riski her zaman var :(
    Özellikle uzun zaman tv kapalı kaldıysa ilk açıldığı anda inanılmaz çok IR oluyor son zamanlarda... Bu nedenle bunu da bekliyordum

İlk sayfada burnin önleyeceği bir video var onu kullanmayı deneyin olmadı akşam açık bırakıp çözüm olabilir.
    Bende gw15 var dikkatli kullanmamıştım malesef kanal d yada show logosu var gw30da kırmızı renkli tek ölü pikselim haricinde bir şeyim yok şimdilik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isongur

satıcılar ve kuruluma gelen servis elemanları neo plazmalarda kesinlike burn-in olmaz diyorlar.demek ki masal anlatıyorlarmış.rodaj ayarı ile uğraşmakta boşuna galiba.bakalım benim tv'de ne zaman yanma olacak.

Kesinlikle palavra isongur... Dediğim gibi ben TVyi ilk aldığım zamanlar forumun altını üstüne getirdim ne deniyorsa yaptım, burn in olmasın diye bütün ayarlar kısıkta, sürekli zoom yaparım, dün uzun zaman HDe açıktı ve burn in :( oldu.

Teşekkürler creatures, bir deneyeceğim, gerç, bende zaten var o program, başlarda rodaj için kullanmıştım uzun süre... Sabah da biraz çalıştırdım zaten, gün ışığından dolayı daha az belliydi zaten burn, ancak akşam eve gidince tekrar göreceğim, olmadı tüm gece açık bırakır, sonuçları yarın paylaşırım.

• gerçek olan şu ki elektronik eşya şans işi.her ne kadar burada bilinçi kullanmaya çalışsak da malum hatalardan kaçış olmayacak.inşaallah farklı sorunlar yaşamayız.
    burn-in olduğunda çaresi var mı.dedikleri yöntem işe yarıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.