Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cecenzor

Arkadaşlar merhaba,

bende panasonic dedim.... ve 46gw30e aldım. yalnız kullanım süresini nasıl öğreneceğimi bilmiyorum.

yardımcı olurmusunuz?

hayırlı olsun.aşağıdaki linkten gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_49730055/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49730055
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

quote:

Orijinalden alıntı: trotzdem

Arkadaşlar merhaba,

ben de dün panasonic 46gw30e aldım.Epey araştırdım ve çok içime sinerek aldım.Sadece bir konuda kafam bulanık. Dün akşam teşhir ürününe usb bellek taktım ve 720p olan .mkv uzantılı bir film çalıştırdım fakat görüntü inanılmaz tekleyerek ilerledi. Buna rağmen tv'yi çok beğendiğimden dolayı bir küçük mediaplayer ile bu problemi çözerim diye vazgeçmedim. Daha kurulum yapılmadığı için evde deneme fırsatım olmadı. Kullanan arkadaşlar bu problemi yaşıyorlar mı? Herhangi bir update ile bu problem çözülebiliyor mu?

öncelikle hayırlı olsun.güle güle kullanmanızı dilerim.ben usb'den 8-9 kere film izledim ama hiç takılma olmadı.avi formatlı olanları açmıyor.5-6 gb olan hd filmleride oynatmıyor.ama hiç takılma olmadı.

Cevap için teşekkür ederim. Yarın akşam tv'nin kurulumunu yapacak servis. Ardından hdd'yi bağlayıp durumu tekrar bildiririm.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

ben de dün panasonic 46gw30e aldım.Epey araştırdım ve çok içime sinerek aldım.Sadece bir konuda kafam bulanık. Dün akşam teşhir ürününe usb bellek taktım ve 720p olan .mkv uzantılı bir film çalıştırdım fakat görüntü inanılmaz tekleyerek ilerledi. Buna rağmen tv'yi çok beğendiğimden dolayı bir küçük mediaplayer ile bu problemi çözerim diye vazgeçmedim. Daha kurulum yapılmadığı için evde deneme fırsatım olmadı. Kullanan arkadaşlar bu problemi yaşıyorlar mı? Herhangi bir update ile bu problem çözülebiliyor mu?

hayırlı olsun

televizyonun media playerı malesef mkv leri sevçiyor bende 200 yakın filimde 10 15 tane açmadığı var ve 5 6 tenede söylediğiniz gibi kesik kesik ve sahne degisimlerinde görüntüde karelenmeler oluyor

bu durumlar chazın mediaplayer ı ile alakalı söylediğiniz gibi haric bir mediaplayer kesin çözüm olacaktır

• Çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar size bir sorum daha olacak,

Tv yi kurmaya gelen servise sanırım ilk 200 yada 300 saat farklı bir modda çalıştırmka gerekiyormuş dite sordum... oda biz ayarları yaptık içiniz rahat olsun dedi.

Görüntü modu "dinamik"te... olması gereken bu mu sizce?

En iyi sonuç için Görüntü modu veya kontrast ayarları nasıl olmalı?

Birde dahili uydu alıcısı ile ntvspor vb gibi kanalları şifresiz izlemenin yolu nedir.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar ben de şunu soracaktım.

mesela filmi izliyoruz. 30. dakikada tv yi açacağım. bu sıra filmi durudurup tv ye bakıp dönemiyor muyuz.

her seferinde ileri sara sara bi hal oldum eski walkman ler gibi
  • quote:

Arkadaşlar size bir sorum daha olacak,

Tv yi kurmaya gelen servise sanırım ilk 200 yada 300 saat farklı bir modda çalıştırmka gerekiyormuş dite sordum... oda biz ayarları yaptık içiniz rahat olsun dedi.

Birde dahili uydu alıcısı ile ntvspor vb gibi kanalları şifresiz izlemenin yolu nedir.

Teşekkürler.

İlk 500 saat plazmalar için önemlidir

ilk mesajı okursan oradada ustaların tavsiyeleri vardır bu sebele ilk 500 saati mümkün oldugunca çabuk geçmeye calıs ve bu süre içersine dinamik ayarları kullanma

hatta normal ayarları biraz daha kısıp kullanmanı tavsiye ediyorlar bunun esas amacı plazmaların daha doğru renk üretimi için ve kesin olmamakla beraber resim yapısması içinde faydası olduğu söyleniyor

servislerin coğu malesef sallama bilgilerle götürüyor bu işi,, kimse yogurdum eksi demiyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 30 Mayıs 2012; 19:27:16 >
  • Arkadaşlar merhaba;

GW30 un DTS çözdüğünü biliyorum ancak açıkçası bu özelliği nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
    Şimdi USB den DTS 5.1 ses içeren bir filmi oynatırken TV’yi optik giriş ile anfi ye bağlarsam anfi hoparlörlerinden DTS ses alabilir miyim?

Yoksa bu iş için illa bir media player mı kullanmak gerekiyor? Öyleyse önerebileceğiniz bi medya player var mıdır (yeni teknolojileri DTS HD vs.. destekleyen)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

arkadaşlar ben de şunu soracaktım.

mesela filmi izliyoruz. 30. dakikada tv yi açacağım. bu sıra filmi durudurup tv ye bakıp dönemiyor muyuz.

usb aygıtını çıkarmadığın sürece tv açıkken başka kanala yada başka filme bakıp aynı filme kaldığın yerden devam edebilmen gerekir.ben bir kaç kez denemiştim.aynı yerden devam etti.
  • quote:

Arkadaşlar size bir sorum daha olacak,

Teşekkürler.

benim tv kurulumu için gelen servis personeline bende sormuştum.bana ilk 2 hafta normal ayarda kullanmamı daha sonra da dinamik ayarda kullanmam gerektiğini söylemişti.şuanda 35-40 gün oldu ama ben henüz dinamik ayara geçmedi.burada ki yorumlara göre ilk 200 saat dinamil ayar kullanılmamalı diye uyarılar var

• quote:

Orijinalden alıntı: bmadran

Arkadaşlar merhaba;

GW30 un DTS çözdüğünü biliyorum ancak açıkçası bu özelliği nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
    Şimdi USB den DTS 5.1 ses içeren bir filmi oynatırken TV’yi optik giriş ile anfi ye bağlarsam anfi hoparlörlerinden DTS ses alabilir miyim?

Yoksa bu iş için illa bir media player mı kullanmak gerekiyor? Öyleyse önerebileceğiniz bi medya player var mıdır (yeni teknolojileri DTS HD vs.. destekleyen)?

burada olay televizyonun dts sesleri 2,0 olarak kendisi dinletmesidir ,, eğer optik kablo ile ilettiğiniz decoderin dts ve dd çözme özelliği varsa sesi 5+1 olarak dinleyebilirsiniz,,, bu sekilde ses kaydı olduğu gibi optik kablo üzerinden dönüştürülmeden iletiliyor

bende dd 5+1 var bu yüzden dts sesleri optik kablo ile decodere gönderdiğim zaman bi tepki alamıyorum çünkü cihaz dts yi desteklemiyor ama dd sesleri 5+1 olarak dinliyorum

sonuç mediaplayerların optik çıkısları sesi decodere olduğu gibi taşıyor ve gerisini decoder (amfi)hallediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 30 Mayıs 2012; 17:16:55 >

• Arkadaşlar TRT1 HD ve TRT HD nin GW30 da açılmama nedenini çözdüm galiba. TRT HD yayınlarını *DVB-S2 * bandına almış. Linki Aşağıda;

http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/frekanslar.aspx

GW30 lar DVB-S bandını gösteriyor sadece.

Yanlış çözümleme yapmış olabilirim, şimdiden kusura bakmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: bmadran

Arkadaşlar merhaba;

burada olay televizyonun dts sesleri 2,0 olarak kendisi dinletmesidir ,, eğer optik kablo ile ilettiğiniz decoderin dts ve dd çözme özelliği varsa sesi 5+1 olarak dinleyebilirsiniz,,, bu sekilde ses kaydı olduğu gibi optik kablo üzerinden dönüştürülmeden iletiliyor

bende dd 5+1 var bu yüzden dts sesleri optik kablo ile decodere gönderdiğim zaman bi tepki alamıyorum çünkü cihaz dts yi desteklemiyor ama dd sesleri 5+1 olarak dinliyorum

sonuç mediaplayerların optik çıkısları sesi decodere olduğu gibi taşıyor ve gerisini decoder (amfi)hallediyor

Çok teşekkürler. Çok yardımcı oldu. Optik kablo üzerinden sese dokunulmadan amfi ye iletildiğini bilmek yetti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isongur

quote:

Arkadaşlar merhaba,

öncelikle hayırlı olsun.güle güle kullanmanızı dilerim.ben usb'den 8-9 kere film izledim ama hiç takılma olmadı.avi formatlı olanları açmıyor.5-6 gb olan hd filmleride oynatmıyor.ama hiç takılma olmadı.

Cevap için teşekkür ederim. Yarın akşam tv'nin kurulumunu yapacak servis. Ardından hdd'yi bağlayıp durumu tekrar bildiririm.

Tekrar merhabalar. Tv'nin kurulumunu servis tamamladı. Uydu kurulumu yaklaşık 40 dakika sürdü ve bittiği anda panel kullanım saatini kontrol ettim. sadece 44 dakikayı gösteriyordu :) 720p ve üzeri filmlerde gerçekten çok başarısız bir aktarım söz konusu.Mediaplayer olmadan full hd izlenmez.

Hemen normal ayarlara getirip tüm ince ayarları 3 - 5 kademe azalttım. İnşallah bu rodaj olayını iyi anlamışımdır. Eğer yaptığım bir yanlış var ise ya da eksik olan bir şeyler var ise, bildirirseniz çok sevinirim.

Son olarak bu yazıyı gören ustalarımız olursa; ben panasonic.com.tr 'den herhangi bir yazılım güncelleme dosyası bulamadım 46gw30 için. site bunun için vftr.panasonic.co.jp adresine yönlendirdi ama orda da işe yarar bir şey bulamadım. Acaba bu model için herhangi bir güncelleme yazılımı söz konusu mu ve eğer varsa nereden indirebilirim? foruma katkısı olan herkese de çok teşekkürler. sizlerin verdiği bilgiler sayesinde güzel bir tv aldığımı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trotzdem -- 30 Mayıs 2012; 21:35:42 >

• Ben de bir 50GW30 almak istiyorum. 3D istemiyorum ve bu nedenle bu panel tam bana göre, ama artık neredeyse 2012 modellerin piyasaya çıkacağı şu günlerde kapalı kutu diye aldığım ürünün teşhir veya müşteriden dönen ürün olmasından endişe ediyorum. Sırf bu nedenle 50ST50 düşünür oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

Arkadaşlar TRT1 HD ve TRT HD nin GW30 da açılmama nedenini çözdüm galiba. TRT HD yayınlarını *DVB-S2 * bandına almış. Linki Aşağıda;

http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/frekanslar.aspx

GW30 lar DVB-S bandını gösteriyor sadece.

Yanlış çözümleme yapmış olabilirim, şimdiden kusura bakmayın :)

peki nasıl çözdün.dvb-s bandını değiştirme imkanımız var mı.
  • dediğini denedim ama sonuc alamadım. daha evvel ve halen kullandıgın sony lcd tv ye pc den hdmı kablo ile hem görüntü hem ses aktarabiliyorum. yani filim izlerken hem ses hem görüntü vardı. şimdi kullandıgım 46gw30 plazma da ise sadece görüntü alabiliyorum sesi almayı bi türlü başaramadım. thx görüntü modunda ses modu da hdmı dijital olarak secili ayarlardan. nasıl yapabilirim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkashgari

Ben de bir 50GW30 almak istiyorum. 3D istemiyorum ve bu nedenle bu panel tam bana göre, ama artık neredeyse 2012 modellerin piyasaya çıkacağı şu günlerde kapalı kutu diye aldığım ürünün teşhir veya müşteriden dönen ürün olmasından endişe ediyorum. Sırf bu nedenle 50ST50 düşünür oldum.

ben darty kampanyasından almıştım 50gw30 uzun uğraşlar sonucu kullanım süresine baktık.. ne kadar uğraştığımızı görmüş olduk 40 küsür dakika imiş ürün kullanılmamış sorunsuz üründü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

arkadaşlar ben de şunu soracaktım.

Kumandadan dakikasını yazarsan direkt o dakikaya gitmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.