Şimdi Ara

PANASONİC İÇİN FULL HD UYDU ALICISI TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bugün tanıdığım bir uyducuya uğradım.Korax ıpbox mini uydu alıcı 300 tl.1yıl server üyeliği varmış ne dersiniz.
  • korax ıpbox mini kullanan yok mu hiç....

    Peki jameson 3003'e ne dersiniz.
  • Gece kardeş

    Kati-913 al
  • Üstad iyi güzel diyosun da atlantadır,dremboxtur,vudur,gigabluedur,KATİ'dir bunlar hem pahalı,hem internetten satılıyor,yedek parçadır,servistir vs. bunlar hep sorun.Etrafımda alıpta çok mağdur olan oldu,muhatap bulamayan oldu.(BU ARADA BEN AFYON DA YAŞIYORUM ONU DA BELİRTEYİM.ANKARA,İSTANBUL,İZMİR DEĞİL)
  • Üstad bütçe eyvallaah öyle de çevremde yukarıdaki markaları internetten alıp sonra bir problem çıktığı zaman muhatap bulamadılar.Ayrıca afyon da next,goldmaster dışında farklı markalar pek yok daha doğrusu yetkili servis anlamında yok.Mesela yukarıda korax ıpbox mini diye bir cihaz belirttim.O da tanıdığım ve goldmaster yetkili bayisi olan yerde satıldığı için olabilir mi, nasıl diye düşündüm. Bunun dışında vatan ve teknosa hariç büyük teknoloji market yok.BİLMEM DERDİMİ ANLATABİLDİM Mİ
  • arkadaşlar bütçem max 160 TL, sunny 14400 mü neta hd 6400 mü Hiremco Macrobox mu bu 3ünden hangisini tercih etmeliyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albani

    Gece kardeş

    Kati-913 al

    Nerden alcaz?kaç paradır? bu arada sen ce dediğin marka kı yoksa technisat iso s mi?
  • Kati ve Techni için ayrı bir başlık var oradan bakarsın+

    Ben de her ikisi de var ve kullanıyorum halen!
    Tabiki Techni diyorum ben,ama senin kriterine göre bu değişebilir!
    Birisi FTA ve diğeri ise(913)malum işi de yapabiliyor aynı zamanda
  • hiremco chipbox yada korax ipbox mini yada goldmaster 1045-1040 seçim durumuna geldim.YORUMLAR.........
  • Herhangi bir uyducuda bu dediğiniz markaları bulursunuz tv ye bağlatıp izleyin,madem bunlardan birini alacaksınız gözünüze hoş geleni alın ki ileride sinir ve pişman olmayın
  • BEYLER D-SMART HEDİYELİ UYDU ALICI ALINIR MI.Teknosa da 2 yıl giriş paketli 339 tl.Gerçi forumda d-smarta bir giren pişman bide çıkamayan ama.
  • Konu düşmüş.Korax ıpbox mini hakkında hiç yorum alamadım kullanan duyan yok mu hiç.
  • Konu düşmemiş, yukarıda okursanız size gerekli bilgiler verilmiş yukarıda yazılanlara tekrar bir göz atın derim ve gözünüze hoş gelen cihazı alın.Kaliteli bir ürün istiyorsanız o da yazılmış son karar sizin.Ancak kaliteli sd istiyorsunuz dediklerinizde o olmaz
  • Emin olun yukarıda yazılanları günde 50 defa kontrol ediyorum ama araştırdığım modellerde yeterli yorum almaya çalışıyorum.Böyle bir hakkım vardır umarım.Yoksa bu forumlar olmazdı heralde değil mi.Siz cevaplamak zorunda değilsiniz bu arada benim yorumlarımı.
  • Arkadaşım takıldığınız nokta şu ,diyelim ki mükemmel dediler ne olacak gidip hemen alacakmısınız?Aldınız diyelim ya beğenmezseniz.İşte ben bunu anlatmaya çalıştım sorduğunuz modeller her uyducuda var.şahsen gidip görün aynı görüntüyü veriyorlar neredeyse ,beğendiğinizi alın en azından göz zevkinize uygun olur.kaliteli bir şey istiyorsanız o da tavsiye edilmiş yukarıda onu görmenize bile gerek yok.anlatmaya çalıştığım özetle bu son karar sizin.Sonuçta sorduğunuz uydular öyle aman aman pahalı cihazlar değil beğenmezseniz satarsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leyl26

    Üstad iyi güzel diyosun da atlantadır,dremboxtur,vudur,gigabluedur,KATİ'dir bunlar hem pahalı,hem internetten satılıyor,yedek parçadır,servistir vs. bunlar hep sorun.Etrafımda alıpta çok mağdur olan oldu,muhatap bulamayan oldu.(BU ARADA BEN AFYON DA YAŞIYORUM ONU DA BELİRTEYİM.ANKARA,İSTANBUL,İZMİR DEĞİL)

    Hem iyi olsun, hem servisi olsun, hem ucuz olsun, hem Afyon'da servisi olsun..........

    Bulursan öyle bir cihaz sen önerde biz alalım!!! Boşuna milletten tavsiye isteme, Afyon'da hangi markanın yetkili servisi varsa git o markayı al. Diğerleri senin kriterlerini çok aşar.
  • Eyvallahta çok büyük birşey istemişim gibi yazmışsın.Burası forum,bende bu konuda bilgi fakiriyim,doğal olarak öneri veya fikir almak istemede bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Bende zaten afyonda olanı almanı mantılı olduğunu düşünüyordum,ancak acaba doğru mu düşünüyorum veya düşünemediğim bir şey var mı diye öneri ve yorum istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k35

    Arkadaşım takıldığınız nokta şu ,diyelim ki mükemmel dediler ne olacak gidip hemen alacakmısınız?Aldınız diyelim ya beğenmezseniz.İşte ben bunu anlatmaya çalıştım sorduğunuz modeller her uyducuda var.şahsen gidip görün aynı görüntüyü veriyorlar neredeyse ,beğendiğinizi alın en azından göz zevkinize uygun olur.kaliteli bir şey istiyorsanız o da tavsiye edilmiş yukarıda onu görmenize bile gerek yok.anlatmaya çalıştığım özetle bu son karar sizin.Sonuçta sorduğunuz uydular öyle aman aman pahalı cihazlar değil beğenmezseniz satarsınız

    Eyvallah kardeşim dediklerin doğru,ancak ben de şunu anlatmaya çalışıyorum:Çok sorun çıkaran,hemen bozulan,bariz herkesçe görülen renk vs. problemleri olan ,kilitlenen,vs. sorunları çok olanlar varsa EN AZINDAN onlardan uzak duralım diye burdayım ve yorum arıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leyl26

    Eyvallahta çok büyük birşey istemişim gibi yazmışsın.Burası forum,bende bu konuda bilgi fakiriyim,doğal olarak öneri veya fikir almak istemede bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Bende zaten afyonda olanı almanı mantılı olduğunu düşünüyordum,ancak acaba doğru mu düşünüyorum veya düşünemediğim bir şey var mı diye öneri ve yorum istiyorum.

    hocam 1 hafta bekle
    neta firması mınık hd modelı çıkaracak korax modeline özellik olarak benzeyen bir cihaz fiyatıda daha uygun olucak

    kampanya patlatırım
  • YOK MU KORAX IPBOX MİNİ HD ALAN KULLANAN YORUM VEYA ALTERNATİF ÖNERİSİ OLAN.Yada ben goldmaster 1040-1045 veya 1050 den hangisini alayım onu söyleyin.Artık sıkıldım yarın vatandan hafta sonu indiriminden alıp kurtulayım şu dertten.SİZDE BENDEN.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.