Şimdi Ara

Panasonic HDC- TM900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almayı düşündüğüm Panasonic HDC- TM900 model kameranın teknik özelliklerini incelediğimde Amerika ve Avrupa pazarlarında satılan cihazlarda lens F degeri 1.5 - 2.8 , minimum aydınlanma 1.6 lux olarak görünmesine rağmen Panaosonic Türkiye sitesindeki spesifikasyonda aynı cıhaza ait özellikler F değeri 2.8 - 3.5, minimum aydınlanma ise 7 lux olarak görünüyor. İşin ilginç yanı da Türkiyede satışa sunulduğunu söyleyen Panasonic yetkililerini aramama rağmen net bir bilgi alamadım. Bu bilgilere göre Panasonic Türkiye için biraz daha düşük kalite ve teknik özelliklere sahip cihaz üretip gönderiyor gibi bir düşünce ortaya çıkıyor. Konu ile ilgili katkılar durumu aydınlatacaktır diye düşünüyorum.



  • gerçekten de öle mi ya çünkü bende araştırdım en iyi kamera bu diyordum kendi sınıfında demek ki yurt dışı videolarına bakıp alalım desek yanılıcaz.
  • Panasonic Türkiyeden bir bayi vasıtasıyla aldığım bilgi Türkiye spesifikasyonunu doğruluyor. Ancak var olduğu ve fiyatı soylenen cihazı gören yok halen.
  • selam ben mart ayında aldım tm 900 ü gayet memnunum cekimleri harika diyebilirim..117 fullhd led tv ye takıp izlediigimde bile harika görüntüler veriyor.sd 60 da var bende onunla cektigim kayıtlar bunun yanında soluk kalıyor bayagı fark ettiriyor..ben ingiltereden 1100 sterline aldım.iyikide almısım dedirtecek makine..teyzeoglunda sony cx305 var yeni almıs tm900 ü görünce ertesi gün solugu Panasonic bayinde aldı ama malesef Türkiyede satısı henüz baslamadı galiba sdt 750 var demisler ona..hasta kaldı tm900 teyzeoglu ki bayagi meraklidir o bu islere..düsünmeden alın derim ben size..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademkont -- 14 Haziran 2011; 23:02:37 >
  • tr de olsa alacaz da yok kı
  • yakında gidecegim ingiltereye trde hic fiyat arastırması yaptınmı ne kadar diye ...
  • sitesine baktım satış yok bende araştırmadım ingiltere de ne kadar ?
  • Gittigidiyorda da yok herhalde biraz tuzlu diye giren yok...Ama meraklısı basar parayı acımaz yarı profesyonel makina o parayı eder...
  • Panasonic Türkiyeden öğrendiğim bilgiye göre Cihaz 2900 TL civarında fakat daha önce de belirttiğim gibi lens F değeri 1.8 - 3.5 diye ifade ediliyor. Oysa Panasonic Net teki bilgilere göre F değeri 1.5 - 2.8 . Panasonic Türkiye ve bayilerin çoğu bu konuda bilgisiz. Dün İstanbul Satürn mağazası yetkilisi ile görüştüm, teşhirdeki TM900 de 1.5 - 2.8 özellikte objektif mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yutuna

    Panasonic Türkiyeden öğrendiğim bilgiye göre Cihaz 2900 TL civarında fakat daha önce de belirttiğim gibi lens F değeri 1.8 - 3.5 diye ifade ediliyor. Oysa Panasonic Net teki bilgilere göre F değeri 1.5 - 2.8 . Panasonic Türkiye ve bayilerin çoğu bu konuda bilgisiz. Dün İstanbul Satürn mağazası yetkilisi ile görüştüm, teşhirdeki TM900 de 1.5 - 2.8 özellikte objektif mevcut.


    Evet arkadaşım dikkatli bir alıcı ve araştırıcı olduğun belli.Panasonic amiral gemisi kamerasında Türkiye pazarına F değeri 1.8(geniş açıda)-3.5(telede) sunarak kendini bitirmez.Orada dikkatsizce bir yazım hatası var ve uyarırsan düzeltirler.Doğru F değeri 1.5-2.8 olacak bu şu demektir ki geniş açıda maksimum diyafram açıklığı 1.5 tur ve telede de maksimum açıklık 2.8 den başlar demektir.




  • herkeze slm,kamera alma asamasındayım,su an uzerınde durdugum ıkı marka üc model var,sony hdr-td10 3d camera ve panasonıc tm700 ve 900,bu modeller hakkında kullanıcısı olarak fıyat ve bılgı verebılecek arkadaslar varsa lutfen paylasalım,panasonıc tm700 ve 900 bulmak ımkansız gıbı,satılan yerler nereler acaba...
  • Turkiyede bulmak gercekten zor bir kac internet sitesinde vardi ama simdi baktim ordada yok..gidip dandik sony kameralara yönlendiriyorlar insanlari bence arastir bul ve al panasonic tm 900 bulabiliyorsan onu al önüne 3d aparatinida ekleyebilirsin ilerde.
  • Panasonic HDC- TM900 istanbul sirkeci doğubank ta gördüm 2.100 tl fiyat verdiler almak isteyenlerin dikkatine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydogdumesut

    Panasonic HDC- TM900 istanbul sirkeci doğubank ta gördüm 2.100 tl fiyat verdiler almak isteyenlerin dikkatine.


    gerçekten gördün mü ? .d TM-900 dü demi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydogdumesut

    Panasonic HDC- TM900 istanbul sirkeci doğubank ta gördüm 2.100 tl fiyat verdiler almak isteyenlerin dikkatine.


    doğubankta kaçıncı katta hangi dükkanda gördünüz??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helmer


    quote:

    Orijinalden alıntı: aydogdumesut

    Panasonic HDC- TM900 istanbul sirkeci doğubank ta gördüm 2.100 tl fiyat verdiler almak isteyenlerin dikkatine.


    doğubankta kaçıncı katta hangi dükkanda gördünüz??


    bu soruyu aynen bende soruyorum ama şu yedekleme olayı beniz çok düşündürüyor. Çünkü çok fazla yer kaplıyor. Galiba portatif Blu-ray yazıcı almam gerekicek çünkü harddiske para vermekten bıktım.
  • doğubank ta alt katta kameracılar var vitrinde duruyordu çok büyük bir yer değil kolayca bulunur. dükkan isminden emin değilim onun için yazmıyorum.
  • selamlar. bu makineyi USA'dan arkadaşım getirdi, türkçe menülü olmayı çıktı. ama gerçekten süper amazondan almış. 980 dolara, ben 3d konnektörünüde aldım. toplam 1280 dolar tuttu. 3d çekiyorum fakat 3d tv olmadığı için deneme şansım olmadı ama dediğim gibi video ve foto kalitesi süper.
  • Şu TM700 deki dar geniş açı ve mercimek sensör'ü TM900'de değiştirirler diye düşünüyordum ama TM900'ün özelliklerine bakınca yine hayal kırıklığı yaşadım.

    Allah aşkına sene olmuş 2011, hala 1/4.1 inçlik mercimek hatta pirinç büyüklüğünde sensör olurmu ya! Olur da, PANASONİC gibi bir devin en iyi elkamerasında olur mu

    Geniş açı da hala 30mm'nin altına düşmemiş!!!!!!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

    Şu TM700 deki dar geniş açı ve mercimek sensör'ü TM900'de değiştirirler diye düşünüyordum ama TM900'ün özelliklerine bakınca yine hayal kırıklığı yaşadım.

    Allah aşkına sene olmuş 2011, hala 1/4.1 inçlik mercimek hatta pirinç büyüklüğünde sensör olurmu ya! Olur da, PANASONİC gibi bir devin en iyi elkamerasında olur mu

    Geniş açı da hala 30mm'nin altına düşmemiş!!!!!!!!!


    1/4.1 ama 3 tane var ondan yani 3x1/4.1" , üstelik tek başına ne cmos boyu ne çözünürlük hiçbir şey ifade etmiyor, canon un bu sene çıkardığı Vixia HF G10 2.37 megapixel ve lab verileri gerçekten çok iyi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.