Şimdi Ara

panasonic etw60 veya sony w805

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

55'' boyut ve 4.500 tl butce icin bu 2 televizyon arasında kararsız kaldık. sizce hangisini tercih etmeliyiz? bu civarda baska tavsiyeleriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim.

tesekkurler, saygılar..

• Flo_Rida F kullanıcısına yanıt
    üst seri led

55F8000 4800 tl
    55F7000 4600 tl

plazma

55ST60 4450 tl

w805 çok pahalı 3500-3800 arası olması gerekir . sony genelde pahalıdır zaten
    et60 çok pahalı 3000 eder . pana bu yıl geç çıkardı modelleri o yüzden pahalı

tv ne için alınacak sd-hd-film-3d-smart-oyun kullanım amacına göre tv seç ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flo_Rida

arkadaslar selamlar,

55'' boyut ve 4.500 tl butce icin bu 2 televizyon arasında kararsız kaldık. sizce hangisini tercih etmeliyiz? bu civarda baska tavsiyeleriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim.

tesekkurler, saygılar..

Slm. ben vestel55pf9090 aldim 3350/10 taksit cok memnunum. sd hd 3d goruntu bence cok guzel. hd mac ozetlerini izledim sorun yok. siyah renk basarili. smart youtube hizli baglanti problem yok.akilli kumandasi var. aayrica dual play ozelligini tv ye uyarlamislar. yani ayni anda iki farkli kanali tum ekran olarak a ve b gozluk yardimiyla izleyebiliyorsunuz. yani tum ekran 2 tv oluyor. dedigim gibi ben cok memnunum sizde inceleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.