Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman balsam kullanayım. Tıraş kolonyaları da sıkıntı olur mu?
  • Hocam alkollü olan herşey. İçerik kısmına bakın zaten hepsinde alcohol yazar:) Yazmayanlar hassas ciltler için balsam ve bepanthen. Kolonya iyi birşey değil.
  • hdeniz H kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. O halde balsam a devam.
  • Ben de panasonic es-lv 61 almayı düşünüyorum ancak hala tereddütlerim var önce sakalım çok sert ve sıkı bunun yanı sıra biraz hassas galiba 4 yıldır traş olma deneyimimde anladım ki ben traş olmayı gerçekten beceremiyorum galiba yüzümde hiç bir zaman yara izi ve sivilce eksik olmadı, traş makinesi ile ilk deneyimim panasonic es-sl41 gerçekten çok kötüydü, yani yarım saatte traş oluyordum diyebilirim (sakallarımı kısaltmama ragmen) ve sinek kaydı zaten söz konusu değil yine bariz traş izleri bırakıyordu makine şimdi benim merak ettiklerim panasonic-es lv61 ile ilgili şunlar (tabi kullanan arkadaşlar için soruyorum):

1- Max. ve Min. traş olma süresi nedir ?
    2- Dediğim gibi jilet ile hiç sinek kaydı yapamadım yüzümü, nedeni ise jilete karşı bir antipatim olsa gerek, es-lv 61 bana böyle bir imkan sunabilirmi en azından aynaya baktıgımda belirgin izlerin kaybolma ihtimali nedir ?

Evet arkadaşlar aslında sadece 2. soru için bir teminat istiyorum, o kadar paraya değermi gerçekten çoğu yorumu okudum ama hala içimde tereddütlerim var biraz, kullananlar arkadaşlar ve sakalı sık ve sert olan arkadaşlar yorumlarsa çok güzel olur teşekkürler:)

• Valanis kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben makineyi (LV65) yeni aldığımı söylemeliyim. Yani yaklaşık 8-9 defa tıraş oldum. 2 hafta falan oldu alalı. Sorularınıza gelince;

1- Ben yeni tıraş makinesi kullanıcısı olarak ilk gün 10 dk da traş oldum. Şu anda 5 dk sürüyor. Kitapçığında 3 dk diyor. :)

2- Sinek kaydına yakın yapabilirsiniz bu makine ile, belirgin izlerden kastınız sakal görüyorsanız bu makine ile en aza indireceksinizdir. Yani karşıdan bakan sinek kaydı olduğunuzu düşünecektir.

Teminat vermiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Öncelikle ben makineyi (LV65) yeni aldığımı söylemeliyim. Yani yaklaşık 8-9 defa tıraş oldum. 2 hafta falan oldu alalı. Sorularınıza gelince;

1- Ben yeni tıraş makinesi kullanıcısı olarak ilk gün 10 dk da traş oldum. Şu anda 5 dk sürüyor. Kitapçığında 3 dk diyor. :)

2- Sinek kaydına yakın yapabilirsiniz bu makine ile, belirgin izlerden kastınız sakal görüyorsanız bu makine ile en aza indireceksinizdir. Yani karşıdan bakan sinek kaydı olduğunuzu düşünecektir.

Hocam verdiğiniz cevaplar beni ziyadesiyle memnun etti teminat dışında :), ilginiz için ayrıyeten teşekkürler, es-lv 61 alacaktım ama şimdi es-lv 65 de karar kıldım gibi ikisi arasında ne gibi fark var es-lv 65 bir üst model ama es-lv 61 daha pahalı bu es-lv65 den daha iyi olduğu anlamınamı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valanis -- 18 Ağustos 2014; 17:01:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valanis

quote:

Hocam verdiğiniz cevaplar beni ziyadesiyle memnun etti, ilginiz için ayrıyeten teşekkürler, es-lv 61 alacaktım ama şimdi es-lv 65 de karar kıldım gibi ikisi arasında ne gibi fark var es-lv 65 bir üst model ama es-lv 61 daha pahalı bu es-lv65 den daha iyi olduğu anlamınamı geliyor.

Rica ederim ne demek. Bende almadan önce burada diğer arkadaşların bilgilerinden yararlandım. Diğer sorularınıza gelecek olursak;

LV61 daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. LV65 stokta kalanlar satılıyor. LV61 sonradan alınan ürünler olduğu için kur sebebiyle pahalı alınmış. Aralarındaki fark LV65 te sensör var, sakal yoğunluğuna göre motorun devir hızı değişiyor bu sensör ile. Yani siz makineyi suratınızdan çektiğinizde motor devir hızı düşüyor böylelikle makine daha az ısınıyor. İsterseniz LV65 i de LV61 gibi kullanma şansınız var. 2 mod var LV65 te birisinde sensör aktif oluyor, diğerinde kapatabiliyorsunuz.

• Eyvallah hocam bilgilendirme için ikisinin arasında pek bir fark olmaması nedeni ile es-lv 65 alcam.
  • Valanis kullanıcısına yanıt
    Ben en uygun burada buldum. Bilginize. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Ben en uygun burada buldum. Bilginize. Şimdiden hayırlı olsun.

eyvallah hocam.
  • quote:

Daha önce LV65 aldığımı söylemiştim. Daha önce mach 3 kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyordum.
    LV65 ile 4 defa ıslak tıraş oldum, ilk seferde biraz kanlı oldu. Daha sonrakilerde daha az baskı yaptım bir sıkıntı olmadı. Fakat boyun bölgesinde sorun yaşıyorum. Tıraş sonrası kızarıklıklar oluyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı?

Mesajınızı yeni gördüm. Benim eski mesajlarımı okursanız boğaz bölgesinde benimde sıkıntı çektiğimi yazdığımı bulabilirsiniz. Şimdi aylar geçti ve alışkanlıkla artık bu problemden tamamen kurtuldum. Boğaz bölgelerinde makineyi yumuşak bir şekilde kullanıyorum. Bir kenarda bekleyen beş bıçaklı gilette'le de hızlıca kalanları temizliyorum. Sadece makineyle de yapılabilir, yeter ki çok bastırmadan geçilsin. Zaten yavaş yavaş makineye hassas olan bölgeleri öğrenip elinizi ona göre ayarlamayı öğreniyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 19 Ağustos 2014; 11:47:43 >

• buyukbang kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim.
  • 65 ile 61 aynı fiyat arkadaşlar kafanız karışmasın.yeni, yenidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki, nerede bulabileceğimi de söyleyebilir misiniz? bayram sonrası Ankara'da olacağım. Orada bildiğiniz bir yer varsa çok makbule geçer.
  • marem1 M kullanıcısına yanıt
    http://www.stoklumarket.com/asp/product/5926/Panasonic-ES-LV65-Tiras-Makinesi

Ben buradan aldım. Ankara' da nerede vardır bilemiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar lv61 ile lv65 arasında gidip geldim satın alırken, zaten lv61 hiç bir yerde kalmamış olan yerlerde de çok pahalıydı zaten, en sonunda lv65 aldım ilk deneyimi mi paylaşıyım.İlk önce yüzümü yıkadım sonra jel kullandım ve traş olmaya başladım maddeler halinde sıralamak gerekirse karşılaştığım sorunlarla;

1 - Zamansal sıkıntı yaklaşık olarak 20 dakika hatta dahada fazla olabilir abartmıyorum makine ile ilk deneyimim yok önceki makinam panasonic es-lv41 idi tabiki bu makinayı pek kullanmadım onun yerine jileti tercih etmiştim.
    2 - En büyük hayal kırıklılığı yaratan bende çene altımı neredeyse hiç almadı en çok oraya uğraşmama rağmen.
    3 - Tahriş olmadı diyemem biraz oldu, çene altında da bir tane kesik.

Sonuç olarak şuan için bende gerçekten büyük hayal kırıklılığı yarattı ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar para veriyorsun ve sonuç hüsran, acaba köpük kullandığım içinmi makina görmedi benim kılları tam olarak sorun neydi de bu kadar uzun sürede traş olabildim, tavsiye vercek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Merhaba arkadaşlar lv61 ile lv65 arasında gidip geldim satın alırken, zaten lv61 hiç bir yerde kalmamış olan yerlerde de çok pahalıydı zaten, en sonunda lv65 aldım ilk deneyimi mi paylaşıyım.İlk önce yüzümü yıkadım sonra jel kullandım ve traş olmaya başladım maddeler halinde sıralamak gerekirse karşılaştığım sorunlarla;

1 - Zamansal sıkıntı yaklaşık olarak 20 dakika hatta dahada fazla olabilir abartmıyorum makine ile ilk deneyimim yok önceki makinam panasonic es-lv41 idi tabiki bu makinayı pek kullanmadım onun yerine jileti tercih etmiştim.
    2 - En büyük hayal kırıklılığı yaratan bende çene altımı neredeyse hiç almadı en çok oraya uğraşmama rağmen.
    3 - Tahriş olmadı diyemem biraz oldu, çene altında da bir tane kesik.

Sonuç olarak şuan için bende gerçekten büyük hayal kırıklılığı yarattı ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar para veriyorsun ve sonuç hüsran, acaba köpük kullandığım içinmi makina görmedi benim kılları tam olarak sorun neydi de bu kadar uzun sürede traş olabildim, tavsiye vercek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Sakalınızı günlük kesin. Kuru tıraş daha kısa sürer. Islak tıraş ise daha uzun, daha sinekkaydı ama daha az tahrişle biter.

• Hocam bazı sorularım olacak

1- Dediğiniz gibi günlük traş olsam sakallar daha çok sıkılaşır mı bir zararı varmıdır günlük traşın ?
    2- Kuru traş, ıslak traşa göre daha çok mu tahriş yapıyor ?
    3- kuru traş da sinek kaydı olmuyor mu?
  • quote:

Hocam bazı sorularım olacak

1- Dediğiniz gibi günlük traş olsam sakallar daha çok sıkılaşır mı bir zararı varmıdır günlük traşın ?

Ben hergün tıraş oluyorum. Bir fark yok öncesine göre. Kuru tıraş ıslak tıraşa göre daha fazla tahriş eder ama çok da kötü değil. Sadece boyun biraz kızarıyor. Islak tıraş ise jiletten ve usturadan daha güzel sinekkaydı kesiyor. Kuru tıraş ise jilete yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc

quote:

Hocam bazı sorularım olacak

Ben hergün tıraş oluyorum. Bir fark yok öncesine göre. Kuru tıraş ıslak tıraşa göre daha fazla tahriş eder ama çok da kötü değil. Sadece boyun biraz kızarıyor. Islak tıraş ise jiletten ve usturadan daha güzel sinekkaydı kesiyor. Kuru tıraş ise jilete yakın.

Eyvallah hocam verdiğiniz bilgiler için

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.