Şimdi Ara

PANA FİLM - BOMBA GİBİ (kurtlar vadisi - terör)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam senarist show ana haber de idi. diziyi resmen açıklandı
    KURTLAR VADİSİ -TERÖR - GÜNEYDOĞU
    terörün nedenleri , arkasındakileri, kimin bu işten kazançlı çıktığını, ülkeye verilen zararlarını anlatmayı misyon edinmişler. İlginç rakamlar verildi. Teröre 300 milyar dolar harcanmşış bu para ile 350 boğaz içi köprüsi 350.000 km duble yol yapılır.Güzel, çarpıcı bir dizi olacak. Tarih söylenmedi bildiğim kadarıyla veya yeni diziden bir görüntü gösterilmedi.
    Ekip aynen devam ediyor
    polat
    abdulhey
    memati
    güllü
    halo
    olacak bunu söyledi

2-) ayrıca 1975 yyılında geçen yunus ile bir ermeni kız arasındaki aşkı anlatacakları başka bir dizi de çekmişler. Dizi türk-ermeni ilişkilerini, asala olaylarını filan da kapsayan ses getirecek bir yapım olacak.

3 - ) diğer bir proje ise tarihten bu yana kadın - erkek kavgalarını açıklayacak bir komedi
    ilk 5 dakika kavga sonra 30 dakika erkek tarafı - 30 dakika da kız tarafınının kavgayı anlatışını dinleyeceğiz.

• Kurtlar Vadisi yeniden ekranlara dönüyor!..

Efsane dizi Kurtlar Vadisi yeniden Show Tv’de!..

Ancak vadide bu kez mafya ve mafyaya bağlı suç dünyası değil “terör” konusu masaya yatırılacak!..

“Kurtlar Vadisi Güneydoğu” çok yakında Show Tv’de ekrana gelecek!..

Show Tv Ana Haber Bülteni’nde bu akşam Defne Samyeli’nin konuğu olan “Kurtlar Vadisi Güneydoğu”nun senaristlerinden Bahadır Özdener yeni Kurtlar Vadisiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu sefer aynayı güneyoğuya terör konusuna döndürmüş olacağız… Kurtlar Vadisi’nde devlet-mafya ilişkileri ve suç dünyası bir devlet görevlisinin gözüyle anlatılmıştı… Bu kez daha çok kanayan bir yaraya doğru aynayı tutma kararı aldık...Terörü işleyeceğiz…

Bu konu hep karşımıza çıktığında yüreğimizi derinden sızlattı…

Çok araştırmalar yaptık ve ilginç sonuçlara ulaştık…

Kurtlar Vadisi yeni bir konseptte olsa da bambaşka bir dünyayı anlatsa da yine eski Kurtlar Vadisi gibi gerçek donelerin olduğu bir vadi olacak!..”

Bahadır Özdener, Show Ana Haber spikeri Defne Samyeli’nin; “Terör konusunu işlemekten ürkmüyor musunuz?..” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Ürkerek bir yere varamayacağımızı fark ettik…

Tüm dünyada bunun örnekleri var… Millet olarak kanımızı ezen terörle mücadele etmeliyiz. Kendimizi sorumlu hissediyoruz. Hepimiz bu ülkenin bize sunduğu imkanlarla büyüdük. Kurtlar Vadisi Güneydoğu’yla ülkemize olan borcumuzu ödemek istiyoruz…

http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=29962

• hadi hayırlısı inşallah güzel olur bu diziler kurtlarvadisi güneydoğudan şüpem yok ama inşallah ötekilerde iyi olur

SÖZ KONUSU VATANSA,GERİSİ TEFERRUATTIR...
  • Sırf gaz
  • Yakında sizlerle ;

Kurtlar Vadisi - Liselerin Kralı kim
    Kurtlar Vadisi - Bugun 2 leşim var .
    Kurtlar Vadisi - Kelebegimi hoca aldı , bende diger emanetle hocayı bıcakladım
    Kurtlar Vadisi - Bugun işler kesat 2kişiyi gasp ettim.

Ve bonus:

Kurtlar Vadisi - Sana kanım cok ısındı amca sana cuzdanını ver yoksa bogazını keserim diyebilir miyim ? (penguen )

Hemen belirtiyim bende terore karısıyım , banada o terorıstleri verseniz bir kasık suda bogarım ama kurtlar vadisi gene okullardaki şiddeti artırcak bu gercek

Ve dans ettim, eglendim, sarki söyledim onlarla.
    Hepsinin gözünde ölüm vardi.
    Cansiz figürler...ölüydü, hepsi hem de!
    Hepsi cehennemden firlamisti.
    Ben ölülerle dans ederken yukarida özgür ruhum bana güldü.
    Asagida ölü bedenim ise sadece ölülerle dans etti bilinçsizce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mariuhana

Hemen belirtiyim bende terore karısıyım , banada o terorıstleri verseniz bir kasık suda bogarım ama kurtlar vadisi gene okullardaki şiddeti artırcak bu gercek

Aslında yapımcılara öfke kusacağına, bence sinirini bu tarz yetişkinlere hitap eden dizileri çocuklarına izlettiren sorumsuz ebeveynlere yönelt arkadaşım tabi yayınlayan kanaldada suç var bence, çünki dikkat ettim hiç yaş ibresi koymuyorlar bu tarz dizilere/filmlere, yoksa diziye lafım yok, özellikle senaristi tebrik etmek istiyorum yurdumuzun içinde bulunduğu durumu birebir olarak ekranlarımıza taşıdığı için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurtlar Vadisi mi, Ezel mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kurtlar vadisi uzun zaman önce bitti benim için

тяαη¢ємαηια Loves Money So Much!
  • Kurtlar Vadisi hiç bir şekilde suçu teşvik etmemektedir.
    Bunun nedeni her olayı işine geldiği gibi yorumlayan medya, bilinçsiz ailelerdir.
    Kurtlar Vadisindeki ana temayı unutmayın. Polat Alemdar, ülkesi için hayatından tüm sevdiklerinden vazgeçiyor. Annesinin, babasının, sevgilisinin yanında ama onlara sarılıp ben sizin oğlunuzum, sevgilin benim diyemiyor . Buna değinen tek bir yazı, tek bir fikir gördünüzmü. Sokakta, bu forumda, çevrenizde vatanı için karşılıksız bir gram iyilik yapmayaacak adamlar ile doluyken bu temayı göz ardı etmeyiniz. Ben diziyi bu gözle izliyorum. Sizde bu gözle izletin, izlettirin. Hataları yok mu elbette var. Ama bu bakış açısıyla hiç bir dizi, hiç bir film izlenmez.
    Ben istanbul masalını izlerim, gidip ferrari çalarım
    rambo izlerim adam vururum
    bunlar işin bahanesi
    çocuklar etkilenebilir belki ama ailelerin izletmemesi lazım. insanlar biraz suçu kendinde arasın, okullarda hocalarına bağıranlar, oyunlar oynayanlar, bıçaklar sokanların tüm suçunu kurtlar vadisine yüklemek kolaylıktır. Utanmasak ülkenin dış borcunu bile diziye bağlıcaz, yapmayın etmeyin tv dekilerin hayali birer kahraman olduğunu, dizi olduğunu unutmayın.

• telsim81

hocam söylediklerinin her satırına katılıyorum.
    süper bi yazı yazmıssın.
    diziden aldıgın tema herkesin alması gereken temadır.
    helal olsun.
  • kısaca tırı vırı...

sordunmu da yok efendim ülke gerçekleri zırvaları

ülke gerçeklerini tv dizilerinden, çoluk çocuğun artisliğinden öğreneceksek hayatımız yalan olsun daha iyi.
  • efsane dizi yeniden başlıyor.amerikan dizilerinde filmlerinde herşey oluyor kimse örnek almıyor.ama biz yapınca kaka kötü örnek.kimse mecbur değil izlemeye beğenmeyen izlemez.yalnız izlemeyenler izleyenlere saygı göstererek yorumlarını yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliavcili -- 30 Aralık 2006; 11:56:45 >

Orjinalden alıntı: ALİ_41

kurtler vadisini sevmezdim ama askere gittigimde ne yapalım vakit geçirmrk için izlerdik ama hoşuma gitti .. hayatta kaçırmam yeni bölümlerini...

bu nasıl bi yorum ya.sevmediğin bir şeyi sevmeye başlıyorsun.ilginç

hem editle şu mesajını kurtlar vadisi o yanlış bir kelime yazmışsın.
  • Cocukların izlememesi icin daha gec saate alınabilir..Bende izlerim kurtlar'ı ama,şiddeti arttırdıgını solemekten kacınmam..Cıkın bir gezin dışarda,Kurtlar Vadisinden sora heryerde polatlar gezio..Herkes kendini bi polat sanıo.Ama tabi eğitimsiz kesimden bunlarda.Yoksa eğitimli ve modern biri için Kurtlar vadisi 1 diziden ötesi deil..
    Biz Beşiktaşlılığımızla övünürüz,diğerleri başarılarıyla..Aradamızdaki fark budur !
  • Geçen sene tv de çok ünlü bir sosyolog bayandan şöyle bir yorum duymuştum
    " Polat alemdar cinsiyetsiz"
    düşünün ülke o hale gelmişki, ülke de demeyelim dünya, polat dizide öpüşmedi, sevişmedi diye cinsiyetsiz ilan ediliyor. Adam ülke, vatan derdinde, sevdiğinin canına birşey olmasın diye onu koruyor. millet neyin derdinde. Kısa eleştiri, beğenenen beğenmeyen olacaktır normaldir. Metin Uca sırf diziye karşı olduğu için ünlendi. Bu tip hareketlere girmesin kimse.

Bu diziyi eleştirmek için verilen zamanı ülke için yararlı şeylere, 7/24 magazin yayıyını yapanlara, ana haber bültenlerini magazine çevirenlere, bikini-çıplak kız olmaksızın haber-dizi-program yapamayanlara, diet ile insanları manyağa çevirenlere, tırnak ucundan saç teline kadar estetik yaptıranlara, 15 yaşından itibaren başlayan estetik manyaklığına, sokakta estetiksiz burun görememize, birbirinin aynısı köy-ağa-aşiret-kadın ilişkili dizilere,0 analit zeka ile dizi yapanlara, dizinin ilk bölümünden 200 bölüm sonrasını tahmin edebildiğiniz yapımlara, öss sistemine, eğitim sistemindeki yanlışlıklara gösteriniz.

Kurtlar vadisi sadece bir dizidir, teması vatan sevgisidir. Hataları vardır, doğruları vardır, Altı üstü bir dizidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.