Şimdi Ara

Pamukkale seyahatte işe başlıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilen biliyor burada host luk ile ilgili konu açmıştım geçen haftalarda babamın bir arkadaşının sayesinde pamukkale seyahat izmir antalya arası işe başlıyorum bu çarşamba günü ama tam çözemediğim bişey var host lar sadece rapor mu tutuyor yoksa muavin gibi kola çay vb servisinede çıkıyormu ve bağajlara yardım ediyormu.

• Yokmu hiç cevap ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Burayı bir kurcala istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40143136/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Hocam pamukkale seyahat içinde bunlar geçerlimi ama yiyecek vs ikram rapor tutma bilet kesme falan ?
  • Muhtemelen aynıdır. Oradan bi yaz, cevap gelebilir.
  • Beyler yokmu soruma cevap ?
  • muavin bagajları alıp otobüsü temizler host diger işleri yapar pamukkalede muavin yok zaten otogarlarda kendi elemanalrı bagajları yüklüyor sen rapordu çay kahve dagıtmak müşteri memnuniyeti gibi konularda boy gösterirsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asshur

muavin bagajları alıp otobüsü temizler host diger işleri yapar pamukkalede muavin yok zaten otogarlarda kendi elemanalrı bagajları yüklüyor sen rapordu çay kahve dagıtmak müşteri memnuniyeti gibi konularda boy gösterirsin :)

Hocam yani çay kahve vb içecek yiyecek ve dağıtımla ve rapor mu tutucam.Çay kahve dağıtım işlerini fazla sevmem ama bakalım ne olcak
  • kardeş bence en iyisi ofislerde bilet kesenlerden olmak galiba adı banko diye geçiyordu... sen bilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginherif -- 10 Temmuz 2012; 13:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

kardeş bence en iyisi ofislerde bilet kesenlerden olmak galiba adı banko diye geçiyordu... sen bilirsin..

Hocam onun için lise mezunu olmak şart değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Prestige

quote:

kardeş bence en iyisi ofislerde bilet kesenlerden olmak galiba adı banko diye geçiyordu... sen bilirsin..

Lise mezunu değil misin? Yaş kaç (dalga geçmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginherif

quote:

quote:

Lise mezunu değil misin? Yaş kaç (dalga geçmiyorum)

Alıntıları Göster
    Yok hocam dalga ne alaka yaş 18 son sınıfa geçtim 1 yıl kaybım var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Prestige -- 10 Temmuz 2012; 14:05:06 >

• quote:

Yok hocam dalga ne alaka yaş 18 son sınıfa geçtim 1 yıl kaybım var :(

Lise türün nedir. Yani düz mü teknik mi?
  • quote:

Teknik lise hocam tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanı.
  • quote:

quote:

Teknik lise hocam tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanı.

konuyu saptırdım kusura bakma
  • quote:

Önemli değil hocamda banko olarak çalışma imkanım varmıdır ?
  • quote:

quote:

Önemli değil hocamda banko olarak çalışma imkanım varmıdır ?

Eğer torpil bulursan evet vardır bence. Çok zor bir şey değil ya kasadan açık vermedikçe problem yok Sonuçta karşında bilgisayar ve koltuk numaraları var oradan bi şekilde seçiceksin. sadece biraz fazla sakin olman gerekecektir kavga cıkaranlara vs. Onun dışında kolaydır Babana sormalısın kesinlikle güzel bir iş (bence)

• quote:

Eğer torpil bulursan evet vardır bence. Çok zor bir şey değil ya kasadan açık vermedikçe problem yok Sonuçta karşında bilgisayar ve koltuk numaraları var oradan bi şekilde seçiceksin. sadece biraz fazla sakin olman gerekecektir kavga cıkaranlara vs. Onun dışında kolaydır Babana sormalısın kesinlikle güzel bir iş (bence)

Sağol hocam o iş olursa dediğin gibi daha rahat olur.Bir kaç kişiden duydum host sadece rapor tutma işine ve bilet kesme işine bakar diye duymuştum demekki yanlışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Prestige -- 10 Temmuz 2012; 14:24:30 >

• quote:

quote:

Sağol hocam o iş olursa dediğin gibi daha rahat olur.Bir kaç kişiden duydum host sadece rapor tutma işine ve bilet kesme işine bakar diye duymuştum demekki yanlışmış

Aslında Host'un görevleri bunlar ama özel sektördesin

• quote:

Aslında Host'un görevleri bunlar ama özel sektördesin

Anladım hocam sağol yardımların için. Zerzavatci abimizde konuya bir el atsaydı iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Prestige -- 10 Temmuz 2012; 14:31:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.