Şimdi Ara

Pamuk gibi lastik önerisi (michelin cok pahali ,m baska oneri var mi ? ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
8.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle michelin !!! Konusmaya bile gerek yok....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Michelin söylenmiş zaten fakat bizim yollara hiç uygun bir lastik değil. Süspansiyon iyileştirmesini denediniz mi? Başaran coili çok öneriyorlar keko olmayacak şekilde ayarlatırsınız mesela
    Nasil yani hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

2016 yılı üretimli 52bin km yol yapmış Primacy 3 var Aracımı 2 ay önce aldım lastiklere anca sıra geldi.
    Ohoo lastiklikten çıkmış artık o :))

Böyle keskin bir geçişten sonra Primacy4 ile çok ciddi fark hissedersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nokian'da bakabilirsiniz hocam.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Petlas alsam michelin gibi gelir şu anda Şaka bir yana yakın zamanda bu lastik işini çözmem lazım çünkü dediğiniz gibi lastiklikten çıktı artık başka bir boyuta geçti. Artık bütçeme göre bir karar vericem. Primacy4, Asymmetric 5 yada bunların dışında eko olsun dersem falken de alabilirim. Hatta bir arkadaşım aynı ebatlarda Debica Presto Uhp2 almış 20 bin km önce. Gayet memnunum diyordu.

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim coil over hakkında bilgi şurada mevcut
    Sekiz Silindir
    Coilover nedir? Ne işe yarar? Avantaj ve dezavantajları nelerdir?
    https://www.sekizsilindir.com/2018/07/coilover-nedir-ne-ise-yarar-tipleri.html/amp

bunu iyice basarak kullanıyorlar ama yüksekliği ayarlayanabiliyor normal seviyede bırakarak güzel performans alınabilir. lastik değişiminden daha ucuz ve daha iyi performans alınabilir yine de tam bilgim yok ama bir araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 19 Ocak 2020; 23:31:41 >

• Michelin Primacy 4.
  • Michelin yumuşak oluyor ama lastik yanağını kaldırıma sürt balon yapmaya çok müsait.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Hocam bununla ilgili çok ilginç bir tecrübe edindim. Daha önceki aracımda Michelin crossclimate vardı. Bu lastikle her türlü aksiyonu yaşadım desem yeridir. Çukurlara çok sert düştüm, kapana 4 lastik ters girdim, kaldırıma sürtmek hobim haline gelmişti artık. Ama 30 bin km boyunca bana mısın demedi :D Lastikçiye anlattım o bile şaşırdı. Sanırım lastiklerin yük endeksi ile ilgili. Bir de xl olursa daha dayanıklı oluyo.

• continental de bakabilirsin. hamuru da parfumlu gibi kokar. yani yumusak hamur. premium contact 5 vardı bende. harikaydı. paran varsa ecocontact tavsiye etmem.
  • Michelin iptal arkadaslar lastikler cok pahali . Baska ne onerebilirsiniz

çok ucuz değil ama nokian bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Petlas alsam michelin gibi gelir şu anda Şaka bir yana yakın zamanda bu lastik işini çözmem lazım çünkü dediğiniz gibi lastiklikten çıktı artık başka bir boyuta geçti. Artık bütçeme göre bir karar vericem. Primacy4, Asymmetric 5 yada bunların dışında eko olsun dersem falken de alabilirim. Hatta bir arkadaşım aynı ebatlarda Debica Presto Uhp2 almış 20 bin km önce. Gayet memnunum diyordu.

https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Debica/Presto-UHP2.htm
    Yaklasik 10-11 sene önce debica nin kış lastigini kullanmıştım. Baya memnun kalmıştım çok yumuşak hamuru vardı. Good Year in alt markası olması lazım. Good Year bayisinin tavsiyesiyle almıştım adam hatta zorla takmışti abi sen bı dene beğenmezsen lastik benim diyerek Uygun fiyatlı çözüm ariyorsan değerlendirilebilir.

• Sava veya debica kullanan var mı? Sava uhp 2 modeli etiket üzerinde çok başarılı görünüyor. Goodyear ın yan ürünü diye biliyorum. Fiyatları da makul. Kendi aracıma da 2 ay sonra alacağım, onu gözüme kestirdim. Kullanan var mı

• 3 yıl 40 bin km ye yakın michelin primachy hp kullandıktan sonra artık yol tutmadığından aynı araca hankook ventus prime 3 aldım. En büyük korkum aynı konforu yakalayamamaktı ama çok memnun kaldım. Aralarında çok fark olmasa da hankook plastik kasislerde ve çukurlarda daha yumuşak geldi. Yol tutuş olarak da kesinlikle hankook çok daha memnun etti. Michelin'le kuru zeminde bile kızaklıyordum ama hankook ıslak zeminde abs devreye sokmadan çok daha kısa mesafede duruyordu. Yol tutuş olayı ebattan ebada farkedebilir ama konfor olarak hankook'tan memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

Michelin iptal arkadaslar lastikler cok pahali . Baska ne onerebilirsiniz
    İlginç kimse nokian yazmamış pamuk gibidir hocam tavsiye ederim

• +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Çok pamuk gibi olduğu söylenemez ama Falken öneririm o fiyata kesinlikle daha iyisi yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.