Şimdi Ara

Palmeye acayip sinirlendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene tyt fen bakacagim yavastan basladim. Palme aldim fizik ve kimyada. Bir baktim uygulamada sorular cozulmemis. Lan kitaba nal gibi reklam yapiyorlsr oygolomomozlo sorolor tom çozom diye ama soru çözumu yok. Dershaneye gitmicem bu sene ne yapcam bu kimya fizik sorularini. Kitaplara basladim iade de edemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi aya gelecekmiş video cozumleri yutuba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parafında yok ama kitap kapağında video çözümlü yazıyor...

• todareistodo kullanıcısına yanıt
    Baska bir hocaya mi cozdurcekler hocam?

• hmyrbb H kullanıcısına yanıt
    Resmen dolandiricilik bu insanin sinirleriyle oynuyorlar yahu birde 60-70 tl parayla aliyoruz bu kitapları

• Kitabın kapağında "soru çözümlü" yazıyorsa ve değilse iade edebilirsiniz. Çözülmüş olup olmaması bir şeyi değiştirmez. Kabul etmezlerse tüketici hakem heyeti %100 ihtimalle sizin lehinize karar verir.

• kesinlikle katılıyorum resmen hırsızlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok sinirliyim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Palme uygulamasinda yok mu cozumler? Bende de var kitaplar fkb tyt s.bleri ve çözulmus uygulamada. Gerçi fizikçi vasat anlatiyor ama olsun

• ForeTaste kullanıcısına yanıt
    Onun sonucu açıklana kadar video çözümler gelir bence :D
  • Geçen sene ben de bu dönemlerde aldıydım o zaman da yazıyordu 1-2 aya eklenecek diye üzerinden 1 yıl geçmiş hala eklenecek demek 😂

• Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Hocam kimyanin ilk testlerinin cözümü var fakat sonlara doğru meraktan baktım ortalardan itibaren yok çözümleri sadece cevap anahtari gozukuyor. O sinirlen fiziğe bakmadim sizin mesaji okuyunca baktim fiziğin hepsi yüklü.
    Bir de soyle bir sıkıntı var mesela kimyada aristolu bir soru var adam benim yaptigimi yapiyor ama 2.öncül bu mantikla yanlis olmali ama cevap 1 2 3 oldugu icin onuda dogru kabul ediyor hatta simdi bulup soruyu atarim buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 19 Ağustos 2019; 0:35:39 >
  • ForeTaste kullanıcısına yanıt
    Hocam o toplara girmeden halledebilirsem mutlu olurum bir de simdi bir kitap için ona buna laf anlatmak istemiyorum. Fizikteki hoca berbat olsada gene anlarim idare ederiz kimyada yüklense iyiydi. Hala ilk testlerdeler bir de bu kitaplar 2019 basimi 1 sene gecmis yani. Ne yapıyorlar bilmiyorum gerçekten

• Hocam keşke almadan önce uygulamayı indirip baksaydınız çözümler var mı diye ?
    Artık yayınevleri ikili oynuyor haliyle olan öğrenciye oluyor.
    Apotemide de böyle bir şeyler vardı sanırsam .

• vardı. Fasiküller çözümlü diyordu. İlk 50 sayfa çözülüp bırakılmıştı.
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Clickbait gibi oluyor bu bildiğin .

• Hocam gecen sene birey b cozuyordum. Onun uygulamasi cok guzeldi hoca da iyiydi. Sonra karekök zaten iyi bu işte. 345 vs denemelerinin hepsi video cözumlu olunca kapaginda gorur gormez aldim. Böyle olduğunu bilsem kontrol ederdim ama hic aklıma gelmedi açıkçası

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Dert etme hocam gelecek zaten çözümler, o sırada tekrardan üstüne yoğunlaşabilirsin bazı çözemediğin soruların .

• Teas Press de var kitapta kadar çözümlü yazmasına rağmen hiçbir şey yok.

• 1-Bu çakallığı bütün yayınevleri yapıyor. Tek farkı birkaç ay sonra bazıları gerçekten çözümleri ekliyor, bazıları eklemiyor.

2-Tüketici hakem heyetiyle uğraşacağına dersine çalış en az 15 net arttırırsın.

3-Bir insan niye Palme Fizik alır?
  • xooa kullanıcısına yanıt
    Hocam esit agirligim ben. Almisken bir kaynak alayim orta seviye bir sey olsun konulari halletmelik diye düşündüm. Forumda palme övülünce aldım. Yeni nesil istesem yayin denizi alirdim ama bu kitapla konuyu kavrayip sonra tyt denemeleriyle ilerlemek istiyorum. Bir de palmenin icinde test sayisi cok oluyor o yönden iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.