Şimdi Ara

Palme matematik denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çözen varmı bu denemeyi? 10. Denemedeyim ama bana çok dengesiz geldi bilmiyorum. Normal denemelerde 28-32 arası yapan biriyim ama bu denemede
    25-20-22-30-32-30-25-18-30-19
    Şu dengesizliğe bakar mısınız sorun bendemi anlamadım doğrusu. 18-19 net yaptığım oldu şaka gibi. Okulda hocaya soru götürdüm 4 soruyu yarım saatte birlikte anca çözdük. Soruda anlam hatası var falan dedi. Bende 60 dk de falan yapıyorum 40 soruyu. Normalde hızlanmak için almıştım denemeyi ama tersine moralimi bozuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk 16 sorusu ve son 10 sorusu ygsnin üstünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme tamamen öğretme amaçlı hazırlanmış. Bu tür denemelerle seviye ölçmeye kalkmayın. Adam, millet soru tipi görsün, hız kazansın diye hazırlamış kitabı. İllaki seviye ölçecem diyosan denge mat1, en seviye ölçücü deneme...
  • Hangi soru hatali söyler misin? ilk iki denemeyi cozdum bn ikiside 40 dk da bitti aynı neti yaptm ikisinde de. Sonradan dengesizlesirse bilemem.

• Omer.Krky2 kullanıcısına yanıt
    Hangi soru hatırlamıyorum baya oldu ama yanlış soru yok. Sonradan çözdürdüm hepsini. Hoca sadece soruların anlatımında bozukluk var dedi.

3., 6., ve 8. denemeyi çözdükten sonra tekrar yorum yapmanı bekliyorum.
  • 1. denemenin 3.sorusu ve 2. denemenin 21. sorusunun cevabı yanlış verilmiş. Onun dışında ilk 10 denemede yanlış yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    apotemi lys deneme mat
    10 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emirhanmacit E kullanıcısına yanıt
    3 ve 4 de çözdüm. Bu arada 2. denemenin 21. sorusuna katılıyorum da 1. denemenin 3. sorusu doğru.

3. Deneme 40 dk da bitti. 2 bosum var. 6. soruda çıkmıyor.
    4. Deneme 45 dk. 1 bosum var.

• Sizce cozulmelimi bu deneme ? Mat1 icin femkosb krekok sb ,apotemi 15li deneme cozdum.

Dostum 3. değil yanlış yazmışım 2. deneme çok zor. Bu arada netlerimiz çok yakın senle. Benim 3.'de 2 yanlış. 4. deneme full. Bunları 40'ar dakikada çözdüm ama 2. denemeyi hem 65 dkda çözdüm. Hem de 5 yanlış 3 boş geldi.
    3.denemenin 6. sorusunun çözümünü PM yollayabilirim istersen...
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    Apotemi 15'liyi çözdüysen bunu kesin al. Zorlanmadan kendini geliştirirsin.
  • emirhanmacit E kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhanmacit

Dostum 3. değil yanlış yazmışım 2. deneme çok zor. Bu arada netlerimiz çok yakın senle. Benim 3.'de 2 yanlış. 4. deneme full. Bunları 40'ar dakikada çözdüm ama 2. denemeyi hem 65 dkda çözdüm. Hem de 5 yanlış 3 boş geldi.
    3.denemenin 6. sorusunun çözümünü PM yollayabilirim istersen...

Hocam yollarsan sevinirim ama klasik bir soru x^3= 1 yapip yerine yazdm. Nereyi kacirdm anlamadım.

2. deneme bana normal geldi. Oda 1 bostu. Bu denemedeki netler biraz da anlik duruma bağlı.

• abi deneme baya dengesiz değilmi ? Bir denemede 30 net yapıyorum hemen arkasındaki denemede 20 yapıyorum. Yani bu olay 2-3 defa oldu ama ne biliyim bir deneme kolay diğeri çok zor.
    Birde baya iyi yapıyonuz gençler ilk denemeler zor bence. 10. Denemeden sonra biraz daha kolaylaşıyo fullersiniz o zaman

http://sketchtoy.com/66539521

buyrun
  • Vallah sizce nasil bilmemde bence cok b.. dan bir deneme. Tamam bazi sorulari guzel ugrastirici bana gore ama bazi denemelerinde biraz fazla kasmislar

• Sence çözülmeli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok. Lys çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhanmacit

1. denemenin 3.sorusu ve 2. denemenin 21. sorusunun cevabı yanlış verilmiş. Onun dışında ilk 10 denemede yanlış yok.

21.sorunun cevabı a değil mi nesi yanlış

• Sen nasıl istersen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.