Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bı sorum olcak 320*480 ekran cozunurluklu (ıphone ekranıyla aynı) resımlerı 4 sayfalık ekran resmı yapmak ıstıyorum tam ekrana oturmuyor soldan alıyor tam anlamıyla resmı oturtmak ıcın ne yapmalı
    http://poolga.com/en/p/72
  • ya merhaba bu aletın telefon ozellıgı var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: schahin

ya merhaba bu aletın telefon ozellıgı var mı ?

Malesef cihazın GSM özelliği bulunmamaktadır.
  • selam.2-3 ay araştırma sonucu bir life drive sahibi oldum.iyi bir windows kullanıcısı olarak bu aletin çok güzel olduğunu anladım.yeterki ne istediğimizi bilelim.masa üstü bilgisayardan beklediğimizi istersek tabi ki olmaz.en nihayetinde her şey işlemci ram ekran kapasite gibi parçaların kabiliyetleri ile sınırlı.ama windowstan bir çok üstünlüğü var.bir kaç eksi özelliği olsa bile bunlar çok önemli görünmemekte.mesela program bulma gibi.ama palm için ihtiyaç olanlar hemen hemen var.yeterki ne istediğimizi bilelim.iyi ki life drive almışım. ayrıca 20 gündür kullanıyorum bir kere daha reset atmadı.bir de şimdilik bir önerim olsun.kullandığımız bütün programları kuralım ve sistemin imajını alalım.eğer daha sonra herhangi bir programdan dolayı göçme,bozulma gibi bir olay olduğunda 2-3 dakikada her şeyimiz aynen geri gelir.ben life drive'ı alınca direk böyle bir yedek aldım.bence olayın bir paratikliği var.aynı bilgisayarlarımızda yaptığımız gibi.şimdilik selamlar.bu arada life drive ı almadan bu formu baştan sona okudum.katkıda bulunan bulunmayan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

• bırkactane ozellıkle de palmary clock ıcın resım eklıyorum saatın arkasına koyun masaustune koyun sagdan soldan toparladıgım bırkac resım
    http://rapidshare.com/files/106343988/destkoppalm.zip.html

saat ıcın de adres vereyım

http://www.palmarysoft.com/download.php?platform_id=1&category_id=1&product_id=2

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE***

• Arkadaşlar, palm TX kullanıcısıyım ve bu pda'dan çok memnunum. Yalnız burada gündeme gelmeyen bir konuyu sormak istiyorum. Kullanım sıklığına göre batarya ömürleri 1-2 yıl. Peki bizim pilin ömrü dolunca yenisini bulabilecek miyiz. Ben bir araştırdım ama e-bay gibi yurtdışı siteler dışında Türkiye'de satılmıyor. Bence bu ciddi bir konudur, tüm TX kullanıcıları için...Bilgisi olan ve paylaşanlar için teşekkürler.
  • life drive için pili kendimiz değiştirebiliyoruz.hatta hd yi bile değiştirip daha hızlı olan bir kart takabiliyoruz.şimdi life drive a bunu yapmaya çalışıyorum.selamlar
  • arakadaşlar bir şey sormak istiyorum.acaba life drive türkçe yüklendikten sonra bir imajını alsak diğer makinalarda açıp çalıştırabilirmiyiz?
  • Çok uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli ortalık yangın yeri olmuş :) Mundu IM update dedi et dedik serial istedi, cortladı, Agile kurdum kullananlar memnunmudur ?

Saygılar herkese
  • Palm cihazini digital cerceve gibi kullanabiliriz.. resim menusunde slide show kismindan ayarlarini yapinca oluyor sanirim..boylelikle masaustunde kullanilmadan dururken digital cerceve gibi resimlerimizi gosterebilir
  • Life drive veya Tx in WİFİ çekiş mesafesi (yayın yapan anteni görürse )kaç metredir.
    Anteni görmediği durumlarda(Civarda WİFİ olduğunu biliyorsak,laptop ile bağlanılabiliyor) kaç metredir
  • Arkadaşlar konu hakkındaki tüm yazıyı okudum ve tx i navigasyon cihazı olarak kullananlar olduğunu gördüm. Tx le navigasyon yapanlar daha ayrıntılı açıklama verirlerse çok sevinirim.
    Bu konuda aklıma gelen sorular ise şunlar:
    1. Hangi gps aletini kullanıyorsunuz.
    2. Kullandığınız yazılım ve mümkünse indirme adresi
    3. Hassasiyet ne kadar
    4. Navigasyon haricinde normal coğrafik koordinat bilgileride alınabiliniyormu.
    Örn: 35 S 65893875
    E 4631168866 gibi.

Bunları öğrenmek istememin nedeni ise ben Jeoloji Mühendisiyim ve benim için navigasyondan ziyade hassasiyet ve coğrafik koordinatlar daha önemli.
    Vereceğiniz bilgilendirmeler için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla....
  • arkadaşlar palm tx satmak isteyen varsa bana pm den ulaşabilir.
  • 180-200 YTL civarı, gg'den bakabilirsiniz.
  • Haklısınız, yurtdışında çok tutulan bir cihaz ama TR'de bildiğim kadarı ile sıfır satışı yok. GG'de de 200 ytl civarı ikinci el olarak satılıyor.
  • arkadşlar merhaba
    bir süre önce arkadaşlardan biri batarya ile ilgili bir soru sormuştu değişim oluyor mu vs diye batarya doğubankın olduğu cadde üzerinde pda pilleri satan yerde var tabeladan hemen görürsünüz 50 mt yanında değişim yapıyorlar 60 ytl pil fiyatı 15 ytl işçilik 1 saat içindede teslim ediyoruz dedi ismini unttum o ccivarlara yolunuz düşerse bakarsınız iyi günler
  • Öncelikle Selamlar...
    Yakın bir tarihte evimizden internet bağlantısı gidecek. Ancak bir miktar çevremizde halka açık kablosuz internet mevcut. Ben de bu alanlardan yararlanmak için bir PDA almayı planlıyorum(Defter bilgisayarı her yere taşımak çok rahat olmayacaktır). Kararsız kaldım, yardımlarınızı rica edeceğim;

WM 2003 SE kullanan bir bilgisayar almak istiyorum çünkü; Bu makinaların bir kısmında(en azından almak istediğimde) USB-Host özelliği mevcut. Dolayısıyla bilgisayarımı kaldırdığımda benim (harici hard diskimden) 80GB kadar depolama imkanım bulunuyor. Ancak WM kullanan makinalar genelde çok ağır ve kaba gözüküyor. Ve sanırım WM daha yavaş çalışıyor.

Palm T|X almak istiyorum çünkü; Görüntüsü çok hoş ve kibar. Kanım ısındı bu makinaya birden

Aslında Palm Lifedrive da güzel. Ancak çok kaba ve içindeki disk beni korkutuyor(çok narin birisi değilimdir)

Palm T|X için nasıl bir ek depolama imkanımız var?(SD/MMC Kart haricinde -Ve en fazla kaç GB kart kullanabiliyoruz? Ayrıca büyük kapasiteli kartlar herhangibir yavaşlamaya sebep oluyor mu?)

Birde PalmOS denen işletim sisteminde birden çok programı aynı anda çalıştıramama problemi mevcutmuş. Bu ben müzik dinlerken internette gezinemeyeceğim manasına mı geliyor? Ve blazer veya Opera Mini, normal WEB sitelerini orjinal hali ile mi görüntülüyor yoksa bozma yada sıkıştırma yapıyor mu?

Eğer T|X için kafamdaki soruları cevaplayabilirsem inşallah ben de aranıza katılacağım

Ve son bir soru daha: Ankara'da, elden ikinci el (Palm T|X için) alabileceğim bir yer var mı? Konyalıyım ancak Ankara'dan almayı düşünüyorum. Ve makinayı test ederken nelere dikkat etmeliyim? Acemi olduğumdan kazık yemek istemiyorum

Saygılar...

• Arkadaşlar bu aleti almayı düşünüyorum da acaba kulaklığı varmı yada kulaklık girişi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE***

Evet kulaklık çıkışı mevcut. Ayrıca ben de almayı düşünüyorum. Bulabileceğim(iz) yer biliyorsan paylaşabilir misin? Teşekkürler
  • Sıfırına her yerde baktım hiçbir yerde bulamıyorum.Bir tane teknosaya gittim vitrine koymuşlardı 280 ytl.Ama kalemi filan yokmuş.Sinirlendim...Niye koyuyorsunuz o zaman buraya dedim.

Müşteri hizmetlerini aradım kadının bi dövmediği kaldı telefonda sinirlenmemek için suratına kapattım telefonu.Neymiş teşhirdeki mallar öyle olabilirmiş stokta yokmuşmuş.Makina zaten hiçbir yerde yokki...

Neyse...Şu anda 2. el düşünüyorum.Bulabilirsem alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.