Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PALM TUNGSTEN TX'mi SATIYORUM

BUGÜN ARIZALI OLAN CİHAZA KARŞILIK YENİSİ ALTERA FİRMASI TARAFINDAN VERİLDİ.

YENİ BİR SMARTPHONE ALDIĞIM İÇİN SATMAKTAYIM.

PİYASADA ŞUAN 299 USD YE SATILIYORMUŞ, BEN FIRSATÇILIK YAPMAYACAĞIM ALDIĞIM FİYATA VE YANINDA VERCEĞİM 1 GB HAFIZA KARTIYLA 220 YTL'YE VERİYORUM.İLGİLENENLER edarguner@gmail.com ADRESİNDEN BENİM İLE KONTAK KURABİLİRLER.İSTANBUL'DAN TESLİM EDİLECEKTİR.
  • arkadaşlar klasik olacak ama ben yine türkçe karakter desteği ile ilgili bir soru sormak istiyorum.forumda anlatılanları uygulamama rağmen girdiğim internet adreslerinde hala türkçe karakterleri göremiyorum.acaba benim yapmadığım ek bir işlem mi gerekli? ben forumdan trfull ve tr lite dosyalarını indirdim.ilk başta full olanı kurdum.daha sonra kabloyu çıkarmadan aynı işlemi lite için yaptım.ikisinide cihazın hafızasına kurdum.başarısız olduğumu görüncede kaldırıp tekrar kurmak istedim fakat cihazda kurulu proglamlar içinde bu yüklediğim programları bulamadım.herşeye rağmen tekrar denedim ve yine olmadı.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • trfull ve trlite sadece kurmak yetmiyor preferencesden locale gireceksin oradan dili değiştireceksin onun içinde bluetoothun bir numarası olacak onu girmen lazım yoksa turkçe desteği de olmaz türkçe dil de araştırırsan bulursun bu forumda mevcut ilk sayfalarda
  • benim cihazım yurtdışından alınmış olduğu için sanırım söylediğiniz yöntemi kullanamıyorum. benim sadece internet sayfalarındaki türkçe karakterleri görmeye ihtiyacım var.bunu yapabilmenin başka bi yolu yokmu acaba?
  • arkadaşlar palm tx bence şu an pocket pc ler içinde en iyisidir... windows mobile temelli cihazlara göre bariz üstünlükleri vardır... en başta palm sisteminin hafifliği ve programların çokluğu... tcpmp ile hemen hemen her filmi seyredebilirsiniz; fakat şu an için aşamadığım tek sorun alt yazıları görme olayı; onun için de sanırım program yardımıyla filmi ve altyazıyı birleştirmek gerekiyor... bildiğiniz metod varsa lütfen paylaşın...
  • Selam,

Elimde bir miktar, Palm TX için deri kılıf var, ürünler yurtdışında üretilmiş. Türkiyede TX kılıfı bulunmadığı için belki ilginizi çeker. Kılıflar dik bir cüzdan şeklinde, siyah renkli. İlgilenenlere fotoğraflarını gönderebilirim.
  • kılıfların fotograflarını görebilirmiyiz?vede fiyat nedir..
  • Teşekkür ederim
    Ama Registration kodu konusunda halen altera dan ses seda çıkmadı.Mailime cevap alamadım.O yüzden halen ingilizce kullanmak zorundayım.Selamlar
  • PALM TX KILIF.

KILIFLARIN FİYATI 25 YTL. FOTOĞRAFLARI FORUMA YÜKLEYEMEDİM. KİŞİSEL POSTAMA ADRESİNİZİ YOLLARSANIZ FOTOĞRAFLAR GÖNDEREBİLİRİM.
  • ********Özür*******

Büyük harfle yazdığım için herkesten özür dilerim!!!!!!!!
  • Arkadaşlar movie maker veya benzeri bir video editleme programıyla filmi tek parçaya dönüştürmem konusunda bir tavsiye aldım.
    Forumumuzun sayfalarında bu programı bulamadım.
    Yardımcı olabilecek kimse varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: timclub76

Arkadaşlar movie maker veya benzeri bir video editleme programıyla filmi tek parçaya dönüştürmem konusunda bir tavsiye aldım.

başlat-tüm programlar-windows movie maker şeklinde bilgisayarında bulabilirsin pek kullanmadığım bir program birleştirme yapıp yapmadığını tam bilmiyorum bi bak istersen fakat birleştirme programı da bulup buraya yükleyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

Orjinalden alıntı: timclub76

Arkadaşlar movie maker veya benzeri bir video editleme programıyla filmi tek parçaya dönüştürmem konusunda bir tavsiye aldım.

başlat-tüm programlar-windows movie maker şeklinde bilgisayarında bulabilirsin pek kullanmadığım bir program birleştirme yapıp yapmadığını tam bilmiyorum bi bak istersen fakat birleştirme programı da bulup buraya yükleyecem

birleştirme programı
    avi mpeg rm wmv joiner
    googleda arattırırsan çıkıyo indirirsin
  • Yardımların için çok teşekkür ediyorum.
    Ben yine beceremedim filmi tek parça haline getirmeyi.movie makerı kullanamadm.easy video 5.3 gibi bir progrram indirdim onuda kullanamadım.
    ben hiçbir zaman bir film seyredemeyeceğim bu cihazdan bunu anladım.
    Umudumu yitirmeden her türlü yardımınızı bekler halde uğraşmaya devam edeceğim.
  • Arkadaşlar , kampanyayı kaçırmış yada uygun fiyata kutusuyla+garantili satın almak isteyen varsa , çok temiz kullandığım palm lifedrive ımı 190ytlden satıyorum. Gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz direk , peşin fiyatına 6 ay taksit imkanı var.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8786188
  • herkese mrb ben yeni üyenizim ama bende bayadan beri var palm ben bu cd sını yuklemeıştım pc ye format faln atıldı sılındı tekrar yuklenmıo hata verio
    artı ben bunu türkçe yapmak için çok uğraştım ama hiç yapamadım cd nın içinde gerekli dosya yok saolasınız siz upload etmıssınız indirdim ama o da açılmıo
    yane bunun için cep bılgısıyarıma ne oyun yukleyebılıom ne program yardımcı olun lütfeennnn!!!!!!!!!
  • Deneyipte başaran varsa ve de anlatırsa sevinirim. Ben palm ile rapidden download yapamıyorum.Java yı yükledim.Kurma işleminde karşıma instal çıkıyor ona tıkladığımda URL soruyor.Hepsini (URL lerin)denedim ama hiçbirisini kabul etmedi.Hepsinde hata veriyor.Java script yok gibisinden uyarı veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomusga

Deneyipte başaran varsa ve de anlatırsa sevinirim. Ben palm ile rapidden download yapamıyorum.Java yı yükledim.Kurma işleminde karşıma instal çıkıyor ona tıkladığımda URL soruyor.Hepsini (URL lerin)denedim ama hiçbirisini kabul etmedi.Hepsinde hata veriyor.Java script yok gibisinden uyarı veriyor.

Blazerdan mı deniyorsun bilmiyorum ama opera ile denemeni öneririm
    http://www.operamini.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

Orjinalden alıntı: tomusga

Deneyipte başaran varsa ve de anlatırsa sevinirim. Ben palm ile rapidden download yapamıyorum.Java yı yükledim.Kurma işleminde karşıma instal çıkıyor ona tıkladığımda URL soruyor.Hepsini (URL lerin)denedim ama hiçbirisini kabul etmedi.Hepsinde hata veriyor.Java script yok gibisinden uyarı veriyor.

Blazerdan mı deniyorsun bilmiyorum ama opera ile denemeni öneririm
    http://www.operamini.com/

Evet blazerden denedim.Birde operadan deneyeyim o zaman.Teşekkür ederim.

• Palm Tungsten tx ini satan ucuz fiyata kaça satar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 28 Mart 2008; 22:10:53 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.