Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olumlu yada olumsuz yazarsan sevinirim. Bu arada bende bu aralar TX i pek kullanmıyorum. Başlarda baya kastım olmadık şeyler yükledim, hertürlü formatı atıp hertürlü o.s. yüklemesi denedim. Şimdi 4 yaşındaki yiğenimin elinde oyuncak oldu. Şu klavye olayı olmazsa gidip netbook alacam olursa TX e devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pedros

haggardd
    Olumlu yada olumsuz yazarsan sevinirim. Bu arada bende bu aralar TX i pek kullanmıyorum. Başlarda baya kastım olmadık şeyler yükledim, hertürlü formatı atıp hertürlü o.s. yüklemesi denedim. Şimdi 4 yaşındaki yiğenimin elinde oyuncak oldu. Şu klavye olayı olmazsa gidip netbook alacam olursa TX e devam.

hocam klavyeyi lifedrive'da ve p910i'de denedim açıkcaı p910i'de muhteşem oldu.lifedrive'da gsm özelliği olmadığı için mesajlaşma açısından p910i'de çok güzel oldu benim için...lifedrive'da cihazı tanıdı sorunu yok...zaten klavyenin çalıştığı modeller 2 sayfa a4 boyutunda sayfada belirtilmiş sadece pda'larda değil birçok cihazda çalışıyor ve hatta pclerde destekliyor klavyeyi...kullanmaya alıştıktan sonra vazgeçilmez bir alet olacak gibime geldi valla.

kulladığım ürünün fotoları da burada mevcut hocam inceleyebilirsiniz.
    BLUETOOTH KLAVYE

• Çok teşekkürler. Yardımın çok işime yarayacak. Derhal bu klavyeden temin edicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pedros

Çok teşekkürler. Yardımın çok işime yarayacak. Derhal bu klavyeden temin edicem.

rica ederim ne demek...
    eğer model olarak başka bir marka düşünmüyorsanız linkteki ürünü gönderebilirim size.
  • merhabalar palm tx almayı planlıyorum yakın zamanda ve konuda çok yararlı bilgiler var hepinize teşekkürler ancak 2soru takıldı bu cihazla ilgili
    1.si batarya tümleşik olduğundan batarya sorun çıkarır mı ilerde (eski kullanıcılar a soruyorum)
    2.si ve en önemlisi ben öğrenciyim not almam gerekiyor bazı derslerde acaba el yazısını tanıyıp bunu not defteri gibi kendi içinde bir uygulmaya kaydedebiliyormu?

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007anil

merhabalar palm tx almayı planlıyorum yakın zamanda ve konuda çok yararlı bilgiler var hepinize teşekkürler ancak 2soru takıldı bu cihazla ilgili
    1.si batarya tümleşik olduğundan batarya sorun çıkarır mı ilerde (eski kullanıcılar a soruyorum)
    2.si ve en önemlisi ben öğrenciyim not almam gerekiyor bazı derslerde acaba el yazısını tanıyıp bunu not defteri gibi kendi içinde bir uygulmaya kaydedebiliyormu?

şimdiden teşekkürler

1- Ben bir yıldan beri kullanıyorum batarya performansı aldığım gün nasılsa halen öyle hiç değişmedi, halbuki çokta düzensiz şarj ederim, ama bundan sonra nasıl olur bilemem.

2- El yazısı ile not alabileceğin bir uygulama hem üzerinde geliyor hemde harici bir yazılım olarak bulabilirsin ama performans alamazsın, şöyle izah edeyim ders esnasında hocanın anlatamına göre bir kağıt kalemle yazar gibi uzun notları tutamazsın çok zor olur, ama acil kısa notları tutmak için yeterli.

• quote:

Orjinalden alıntı: turguaz

1- Ben bir yıldan beri kullanıyorum batarya performansı aldığım gün nasılsa halen öyle hiç değişmedi, halbuki çokta düzensiz şarj ederim, ama bundan sonra nasıl olur bilemem.

2- El yazısı ile not alabileceğin bir uygulama hem üzerinde geliyor hemde harici bir yazılım olarak bulabilirsin ama performans alamazsın, şöyle izah edeyim ders esnasında hocanın anlatamına göre bir kağıt kalemle yazar gibi uzun notları tutamazsın çok zor olur, ama acil kısa notları tutmak için yeterli.

kısa notlar da işimi görür kendime uygun kısaltmalar bulup daha verirmli kullanabilirm muhtemelen. batarya durummunun böyle olmasıda çok iyi.kafamdaki tereddütler gitti çok teşekkürler turguaz
  • Uzun süredir bu başlığa girmiyordum beyler bilenler bilir az program paylaşmadık .Şunu merak ediyorum kullanıcılar arasında ben internette hiç sorun yaşamıyorum diyen var mı?resetti falan filandı.Eylül 2007 dendir şu cihazı kullanıyorum her türlü browser denedim reset doctor kullandım cihazı iade ettim yenisi geldi yine tırt.Bluetooth klavye güzelmiş nette sorun yaşamasam ben de alacam ama
  • Hazır konu canlanmışken bir arayüz tanıtımı yapalım eğer Palmin yeni işletim sistemi WebOS yi denemek isterseniz ve elinzide Palmin eski işletim sistemi (5.? veya Garnet OS adı ile bilinen) ile çalışan bir cihaz varsa TealPoint firması güzel bir arayüz yapmış klasik Palm arayüzünden sıkılanlar için...

Demo indirmek için tıklayın

Eğer arayüzden memnun kaldıysanız ve Home tuşuna bastığınızdada bu arayüzün açılmasını isterseniz Tercihler/Düğmeler de Home tuşuna Uygulamaları atayın, aksi halde Home tuşuna batığınızda eski arayüz kullanıma geçecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

Uzun süredir bu başlığa girmiyordum beyler bilenler bilir az program paylaşmadık .Şunu merak ediyorum kullanıcılar arasında ben internette hiç sorun yaşamıyorum diyen var mı?resetti falan filandı.Eylül 2007 dendir şu cihazı kullanıyorum her türlü browser denedim reset doctor kullandım cihazı iade ettim yenisi geldi yine tırt.Bluetooth klavye güzelmiş nette sorun yaşamasam ben de alacam ama

Ben şu ana kadar reset atmayan TX duymadım desem belki cevap olarak en güzelini yazmış olurum. :)
    Bütün dandik tepkilerine rahmen seviyorum ben bu aleti. Canını çıkardım olmadık yazılımlar yükleyip belini kırdım buna rahmen hala çatır çatır çalışıyor :) . Aslında Palm bir güzellik yapsada sattığı cihazlar için yeni yazılım çıkarsa, bizlerde bu yazılımı Nokia telefonlar gibi internet üzerinden download edip cihazı yeni versiyonla kullansak :) . Browser delisi yaptım cihazı ama nafile genede bir noktaya gelip küt diye tıkanıp kalıyor. İnternet performansı yerlerde sürünsede notebook da ne yapıyorsam aynısını yapabildiğim bu boyutlarda ve fiyata başka cihaz bulamadığım için benim gözümde hala 1 numara olmaya devam ediyor.
    off bee duygulandım birden :)

• Evet arkadaşlar burada hareket görünce ben de mutlu oldum. Sanırım herkes buraya girmeye ihtiyaç duymadan cihazını kullanmaya devam ediyor. İnternet, GPS uygulaması (garmin programı ve bluetooth gps cihazı ile), İng-Türkçe sözlük (Lingvosoft), Film izleme gibi uygulama/programları ben de memnun bir şekilde kullanıyorum. Palm işletim sistemine öyle alıştım ki telefon olarak ta Treo 650 aldım ve onu da kullanıyorum.

İyi akşamlar dilerim
  • Peki blazer mı kullanıyorsunuz?En az sorun verdiğini düşündüğünüz hangisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdc

Evet arkadaşlar burada hareket görünce ben de mutlu oldum. Sanırım herkes buraya girmeye ihtiyaç duymadan cihazını kullanmaya devam ediyor. İnternet, GPS uygulaması (garmin programı ve bluetooth gps cihazı ile), İng-Türkçe sözlük (Lingvosoft), Film izleme gibi uygulama/programları ben de memnun bir şekilde kullanıyorum. Palm işletim sistemine öyle alıştım ki telefon olarak ta Treo 650 aldım ve onu da kullanıyorum.

İyi akşamlar dilerim

Bende Palm İşletim sisteminden çok memnunum ve eski sistemde olsa telefonda geçmeyi düşündüm ama treo 680 pahalı olduğu için işime gelmedi 650 ise temiz bi tane bulamadım ama gerçekten günlük kullanımda gayet pratik ve işi gören cihazlar buna katılıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Orjinalden alıntı:

Peki blazer mı kullanıyorsunuz?En az sorun verdiğini düşündüğünüz hangisi?

Evet ben Blazeri tercih ediyorum bende piyasada olanların bir çoğunu denedim en verimli Blazer. Ama şöyle bir durumu farkettim blazer ingilizcede daha verimli çalışıyor yani Türkçe lokalizasyonu yüklediğim zaman daha çok problem çıkarıyor gibi ama bu tamamen tecrübe ile sabit, sanırım lokalizasyon sorunlu ve bunu cihazada yansıtıyor. Bir konu daha bende Türkçe yüklü iken wifi çalışmıyor ama ingilizcede sorunsuz...

• Blazer/options/preferences/advanced/set proxy use custom proxy
    Proxy server 128.208.4.99 Port 3124
    Ben şu an bu şekilde kullanıyorum.Bazı sitelerde http hatası veriyor ancak hiç reset atmıyor bilginiz olsun.
    Bir de reseti önlemek için eskiden kullandığım yöntem siteleriwww..skweezer.net üzerinden açmaktı fakat bu yöntem ilk bahsettiğim yöntem kadar kesinlikle başarılı değil
  • @turguaz
    Update var onun için kurmanızı öneririm alteradan rica edersen yüklerler
    Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 28 Şubat 2009; 20:23:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turguaz

Hazır konu canlanmışken bir arayüz tanıtımı yapalım eğer Palmin yeni işletim sistemi WebOS yi denemek isterseniz ve elinzide Palmin eski işletim sistemi (5.? veya Garnet OS adı ile bilinen) ile çalışan bir cihaz varsa TealPoint firması güzel bir arayüz yapmış klasik Palm arayüzünden sıkılanlar için...

/>
    />
    />
    />

Demo indirmek için tıklayın

Eğer arayüzden memnun kaldıysanız ve Home tuşuna bastığınızdada bu arayüzün açılmasını isterseniz Tercihler/Düğmeler de Home tuşuna Uygulamaları atayın, aksi halde Home tuşuna batığınızda eski arayüz kullanıma geçecektir.

Palm işletim sistemini yine 1 numaraya taşıyacak olan WebOS benzeri bu arayüz için kullanıcılar çok olumlu görüş bildirmişler. Ben SD kart üzerinden yükleme yaptım ama şu kaydırma, kart seçme işleri bende çıkmadı ve çalışmadı. Acaba kurulumu karta değil de telefona mı yapmak gerekiyor. Denemelere devam edip sizinle paylaşacağım.

Palm TX'i Türkçe arayüz ile kullanıyorum. İnternet için de Blazer programını kullanıyorum. Çok fazla "reset"lenme yaşamıyorum. Tabi bu kullanım yoğunluğuna da bağlıdır. Bir de ben (sanırım yukarıda bahsedilmişti) WPA2 ile ilgili güncellemeyi de yükledim. WPA2 şifreli wireless ile kullanıyorum.

TX'imin yanına tel. özellikli Palm Treo 650'yi GG'den almıştım. Temiz ve garantili idi. Arasıra GG'de satanlar oluyor, bakabilirsiniz. Ortalama kullanımda bataryası 5-6 gün giden başka bir pda/smartphone görmedim ben..

Yeni çıkacak olan Palm WebOS'li cihazı heyecanla bekliyorum.

Saygılar

• Açıklama ve yardımlarınız için teşekkür ederim ben Alteranın sitesini biraz araştırdım ama güncelemeyi bulmadım acaba herhangi bir link vermeniz mümkünmü?

Arayüz konusundada bunu kullan biraz eski sürümü ama...

http://rapidshare.com/files/203951879/tealos.patched_1.3.prc.html
  • Levente gidip teknik servis bölümüne uğrarsanız reha bey vardı hemen halleder diye düşünüyorum tabi istanbulda ikamet ediyorsanız
  • Palm TX Security update linki;
    http://kb.palm.com/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE/,/?St=4147,E=0000000000307737128,K=1691,Sxi=7,case=obj(47493)

buradan yükleme yapabilirsiniz.

Kolay gelsin
  • Aşağıdaki lnik ile verilen uygulama sayesinde, TX eranı üzerinde sağ alt köşede yer alan "find" ikonu yerine "home" ikonu geliyor. Kalem ile ekranda işlem yaparken manuel olarak homu tuşuna el ile basmanıza gerek kalmıyor. Ben kullanıyorum. Tavsiye ederim.

http://www.mobile-stream.com/demos/txhmbtn.zip
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.