Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj bitme sorunu bendede vardı,akşam tam dolu iken sabah %20 lere düşüyordu.Zlauncher ve plugin leri sildim şuan normal.belki aynı problemdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erca

şarj bitme sorunu bendede vardı,akşam tam dolu iken sabah %20 lere düşüyordu.Zlauncher ve plugin leri sildim şuan normal.belki aynı problemdir...

Bende zlauncherden suphelendiğimi bahsetmiştim ama bendeki sorun karttan, dun akşam şarj ettim zlauncher kurulu ve aktif ama hala %100. Yani zlauncherde problem yok gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karademir10

quote:

şarj bitme sorunu bendede vardı,akşam tam dolu iken sabah %20 lere düşüyordu.Zlauncher ve plugin leri sildim şuan normal.belki aynı problemdir...

Bende zlauncherden suphelendiğimi bahsetmiştim ama bendeki sorun karttan, dun akşam şarj ettim zlauncher kurulu ve aktif ama hala %100. Yani zlauncherde problem yok gibi.

Arkadaşlar cihazı programa boğmayın bi yerde teker patlayabiliyor gerçekten işinize yarayacak şeyleri kurun
  • arkadaşlar ben daha yeniyim ve ilk defa palm tx kullanıyorum. gerçi ilk defa cep bilgisayarı kullanıyorum ilk başta ne yapmalıyım. bana yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

arkadaşlar ben daha yeniyim ve ilk defa palm tx kullanıyorum. gerçi ilk defa cep bilgisayarı kullanıyorum ilk başta ne yapmalıyım. bana yardımcı olurmusunuz?

vaktin varsa bi saatini ayır bu başlığı iyice bir oku bence anlamadığın şeyleri sor daha rahat yardımcı olabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

arkadaşlar ben daha yeniyim ve ilk defa palm tx kullanıyorum. gerçi ilk defa cep bilgisayarı kullanıyorum ilk başta ne yapmalıyım. bana yardımcı olurmusunuz?

vaktin varsa bi saatini ayır bu başlığı iyice bir oku bence anlamadığın şeyleri sor daha rahat yardımcı olabiliriz

anladım kardeş hafta sonumu ayırayım o zman peki yapılması gereken ilk şeyler nelerdir
  • Ben hala wifi ile nete bağlanamadım. Bir google bile acsa yetecek ama
  • quote:

Ben hala wifi ile nete bağlanamadım. Bir google bile acsa yetecek ama

LifeDrive ile Wi-Fi (kablosuz) Bağlantı:

1- alt bölümden Wi-fi simgesine tıklayın. WiFi'yi ON olarak seçin.
    2- Eğer daha önce Wi-Fi bağlantısı yapmışsanız otomatik olarak son bağlandığınız wireless network'e bağlanmaya çalışacaktır. Cancel'la iptal edebilirsiniz.
    3- Alet otomatik olarak wireless network'leri tarar. Network bölümündeki oka basarak mevcut listeyi görebilirsiniz.
    4- Bu listede yanında kilit simgesi olanlar şifreli network'lerdir. Bunlara bağlanabilmek için Key girmeniz gerekir. (daha ayrıntılı bilgi aşağıda)
    5- Kilit simgesi olmayanlar şifresizdir.
    6- Burada kilit simgesi olmayan bir network seçerseniz hemen bağlanacaktır. Ancak network otomatik IP vermiyorsa ek ayar yapmanız gerekir. (ki bilgi aşağıda)

Key girişi:

1- Network listesinde Edit Networks'ü seçin.
    2- İstediğiniz network'ü seçtikten sonra Edit düğmesine basın.
    3- Network name otomatik gelir bence kurcalamayın.
    4- Security tipini seçin:
    a) None şifresiz ağlar içindir. Zaten şifreli bir ağ ile uğraştığımıza göre bunu kullanmıyoruz.
    b) WEP. Wep key'ine ek olarak Key Type'ı da biliyor olmanız gerekiyor.
    c) WPA-SPK. Sadece Key yeterli
    5- Bağlanmak istediğiniz şifreli network'un security tipini mutlaka bilmeniz gerekiyor. Bunu yetkili bir kişiden öğrenin. Eğer security tipi WEP ise key type'ını da öğrenin.
    6- Security tipini seçtikten sonra Assign Key e basın ve elinizdeki Key'i girin. (dikkat Key'lerde büyük & küçük harf ayrımı olabilir.)
    7- Ok & Ok & Ok dediğinizde ilk ekrana döneceksiniz ve wireless network'e bağlanacaksınız.

Network Otomatik IP vermiyorsa:

1- Network'ler otomatik IP vermiyorsa bağlantı sağlansa bile IP alamadığınız için hiçbir sayfayı açamayabilirsiniz. Bunun için IP ve DNS ayarlarını otomatikten çıkartıp elle vermeniz gerekebilir.
    2- Bunun için yine Edit Networks'e girin. Burada network'unuzu seçip Edit düğmesine basın.
    3- Details
    4- Advanced
    5- IP Adress ve DNS Server'ı otomatikten manuel'e çevirin ve adresleri girin. Ok & Ok & Ok & Ok dediğinizde bağlanması lazım.

Bağlantı sonrası Network ün altında sinyal seviyesini belirten bölümü görebilirsiniz. WiFi'yi Off konumuna getirene kadar bağlı kalacaksınız. Bağlandıktan sonra açın blazer'ı gezin gezdirin.

• bilmeyenler için: palm tx 1.buton'a uzun süre basarsanız son kullanılan programların listesi çıkar.
    Cihaz kapalı iken 5'li gezinti tuşunda orta bölüme basılı tutarsanız palm kısa süreliğine saati gösterir ve tekrar kapanır.
  • quote:

bilmeyenler için: palm tx 1.buton'a uzun süre basarsanız son kullanılan programların listesi çıkar.
    Cihaz kapalı iken 5'li gezinti tuşunda orta bölüme basılı tutarsanız palm kısa süreliğine saati gösterir ve tekrar kapanır.

Ek bilgiler için tşkler saat olayını bilmiyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fed_neil

quote:

2- Eğer daha önce Wi-Fi bağlantısı yapmışsanız otomatik olarak son bağlandığınız wireless network'e bağlanmaya çalışacaktır. Cancel'la iptal edebilirsiniz.
    3- Alet otomatik olarak wireless network'leri tarar. Network bölümündeki oka basarak mevcut listeyi görebilirsiniz.
    4- Bu listede yanında kilit simgesi olanlar şifreli network'lerdir. Bunlara bağlanabilmek için Key girmeniz gerekir. (daha ayrıntılı bilgi aşağıda)
    6- Burada kilit simgesi olmayan bir network seçerseniz hemen bağlanacaktır. Ancak network otomatik IP vermiyorsa ek ayar yapmanız gerekir. (ki bilgi aşağıda)

Key girişi:

a) None şifresiz ağlar içindir. Zaten şifreli bir ağ ile uğraştığımıza göre bunu kullanmıyoruz.
    5- Bağlanmak istediğiniz şifreli network'un security tipini mutlaka bilmeniz gerekiyor. Bunu yetkili bir kişiden öğrenin. Eğer security tipi WEP ise key type'ını da öğrenin.
    6- Security tipini seçtikten sonra Assign Key e basın ve elinizdeki Key'i girin. (dikkat Key'lerde büyük & küçük harf ayrımı olabilir.)
    7- Ok & Ok & Ok dediğinizde ilk ekrana döneceksiniz ve wireless network'e bağlanacaksınız.

1- Network'ler otomatik IP vermiyorsa bağlantı sağlansa bile IP alamadığınız için hiçbir sayfayı açamayabilirsiniz. Bunun için IP ve DNS ayarlarını otomatikten çıkartıp elle vermeniz gerekebilir.
    2- Bunun için yine Edit Networks'e girin. Burada network'unuzu seçip Edit düğmesine basın.
    3- Details
    4- Advanced
    5- IP Adress ve DNS Server'ı otomatikten manuel'e çevirin ve adresleri girin. Ok & Ok & Ok & Ok dediğinizde bağlanması lazım.

Bağlantı sonrası Network ün altında sinyal seviyesini belirten bölümü görebilirsiniz. WiFi'yi Off konumuna getirene kadar bağlı kalacaksınız. Bağlandıktan sonra açın blazer'ı gezin gezdirin.

kardeş bu dediklerin tx içinde geçerlimidir.

• fed_neil

Ayrıntılı açıklama için teşekkürler, ben yine giremedim. Başka bir bağlantı ile denemek lazım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 10 Kasım 2007; 10:24:49 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fed_neil

quote:

Key girişi:

3- Details
    4- Advanced

kardeş bu dediklerin tx içinde geçerlimidir.

tabiki ..
    bu iki cihaz arasında hiçbir farklılık yok desem yeridir aslında.Bu yüzden ki topicleri bile birleştirdik gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

• quote:

fed_neil

Ayrıntılı açıklama için teşekkürler, ben yine giremedim. Başka bir bağlantı ile denemek lazım heralde.

alet yapılan ayarları hafızasında tutuyor. bazen yanlış ayarlar nedeniyle network'lere giriş yapamayabilirsin. o zaman tüm kayıtlı network'leri silip tekrar dene.

Şöyle:

1- wifi'yi aç. büyük ihtimalle bir network'e bağlanmaya çalışacak. Cancel de
    2- network list'e gel ve edit seç.
    3- network list'teki tüm networkleri tek tek seçip Del ile sil.
    4- ok, done vs.. ile ilk ekrana dön.
    5- wifi'yi off yap. sonra tekrar on yap. network list'i tekrar tarayacak. ve sıfır ayarla liste oluşturucak.
    6- yapılması gereken ayar var ise önceki yazıda olduğu gibi ayarla. bağlanmayı dene.

Not: bir ara bunun için bir video hazırlayıp atıcam youtube'a filan ama du bakalım.

• 4GB lık SD kart 75 YTL fiyatı nasıldır arkadaşlar ?
  • ben de bugun 4gb lik Kingston sd kartı 75ytl'ye aldım ama ne yazık ki makine kartı desteklemedi(kartın formatından dolayı).iade yolu gorundu:(
    fiyatlar gordugum kadarıyla(internet) 65-100ytl arası degisiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

4GB lık SD kart 75 YTL fiyatı nasıldır arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 10 Kasım 2007; 22:07:51 >
  • PyRRhiC

profilinde satıyorum yada psp ile takasa girerim falan yazmışsın
    memnun değilmisin
    almayı önerir misin? sıkıntı mı yaratıyor?
    organizer a ihtiyacım var da o yüzden alsam mı die düşünüyorum şu sıralar...
    yurt dışından benzer ücrete daha iyi bir şey var mıdır? arkadaş gelecek o yüzden?

teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

PyRRhiC

profilinde satıyorum yada psp ile takasa girerim falan yazmışsın
    memnun değilmisin
    almayı önerir misin? sıkıntı mı yaratıyor?
    organizer a ihtiyacım var da o yüzden alsam mı die düşünüyorum şu sıralar...
    yurt dışından benzer ücrete daha iyi bir şey var mıdır? arkadaş gelecek o yüzden?

teşekkürler şimdiden

yok dostum hiçbi sıkıntım yok
    Fırsatın varsa kesinlikle al derim
    Yurt dışı konusunda bilgim yok malesef
    Akıllara soru gelmesin ps almayı düşündüğüm için takasa gidebilirim dedim sadece

• quote:

Orjinalden alıntı: hobbs

ben de bugun 4gb lik Kingston sd kartı 75ytl'ye aldım ama ne yazık ki makine kartı desteklemedi(kartın formatından dolayı).iade yolu gorundu:(
    quote:

bir ay kadar önce kingston 2gb 23 ytlye almıştım hizli al . com dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 11 Kasım 2007; 0:07:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

Orjinalden alıntı: hobbs

ben de bugun 4gb lik Kingston sd kartı 75ytl'ye aldım ama ne yazık ki makine kartı desteklemedi(kartın formatından dolayı).iade yolu gorundu:(
    quote:

bir ay kadar önce kingston 2gb 23 ytlye almıştım hizli al . com dan

Şuanda 35 YTL civarı diyor 2GB için..
    Ne yapsam karar veremedim ikiside hemen hemen aynı fiyata geliyo

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.