Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

işte uzun araştırmalar sonunda MUNDU4 programını sınırsız kullanmak için gerekli dosyayı buldum
    Lafı uzatmadan download linkini veriyorum..

http://files-upload.com/files/537042/mundu_4[1][1].0_10688.patched.zip

download linkini görmek için 30 sn beklemelisiniz..

birisi (belki de sendin ) kurulan patchin resetlemelere neden olduğundan bahsetmişti sanırım versiyon farkından bunda öyle bir sorun var mıdır inş yoktur

dosyada sorun var zipten çıkmıyor

http://www.kayipdosya.com/323mundu_4.0_10688.patched.rar
    Link yenilenmiştir.Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.. Mundu artık sınırsız yaklaşık 4 saattir MSN deyim hatta şuanda PALM TX den yazıyorum daha resetlenme falan olmadı

NOT: imla hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 4 Ekim 2007; 1:22:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

youtube'dan video izleyemeyen arkadaşlar upload ettiğim kinoma player'ı kurdular mı acaba???

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=608366
    diye vermissin arkadasim cok sonradan gordum
    atlamisim
    cok tesekkur ederim simdi deniyorum

bu arada
    ben youtube sorunu yuzunden hata kodunu filan araştırırken ftp lere baktım ve "resco explorer 2007"diye cok duzgun bir program buldum ve keyinide buldum az once yakında ekliyecem..

kinoma player "unsopported audio format" diyor ve youtube buffering ekranında siyah ekran kalıyor..
    sd karta attıgım videolardı oynatıyor fakat sessiz.. sesle ilgili problem var forumlara baktım ama google da aradım suan bi sonuç yok...

sizdede aynı sorun varmı??

bu youtube olayını abartmayın derim aradığınız hiçbirşey çıkmıyor zaten siz youtube.comu açtığınızda direk m.youtube.coma yönlendiriliyosuz yani cep versiyonu orda da videoların binde biri bile yok şahsen ben aradığım hiçbir videoyu bulamadım klasik versiyonunu açtığınızda ise flash player gerekli diyor onu ise alet desteklemiyor.videoyu tıkladığımızda kinoma player otomatik olarak açılıyor seste bir sorun yaşamıyorum görüntü de gayet iyi ama çok gereksiz diğer sitelerde video izlemek de çok zahmetli genelde .wmv uzantılı bi de ona uygun wmv player bulmak gerekecek bi de key araştıralım ama yine de

• quote:

işte uzun araştırmalar sonunda MUNDU4 programını sınırsız kullanmak için gerekli dosyayı buldum

PyRRhic... okudum cok sevindim, tıkladım, indirdim yine cok sevindim ama winrar da hata var dosya cıkmıo!!!!

• palm tx imi satıorm alıcı varsa görüşeliim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cissé_ -- 4 Ekim 2007; 11:05:10 >
  • 7.ci sayfada mundu patch vermiştim ordan sorunsuzca indirip kullanabilirsiniz.Kolay gelsin
  • Pocket Tunes Deluxe 4.0.3 upload ettim ekliyorum.Daha iyi arayüz equalizer ayarlarından sonra daha iyi ses veriyor gibi geldi bana, ben beğendim.Sizlerde denemek istersiniz diye paylaşıyorum.

http://rapid share.com/files/60184480/Pocket_Tunes_Deluxe_4.0.3.rar.html

Zipden çıkardıktan sonra tüm prc uzantılı dosyaları handheld kısmına yapiştirin tüm klasörlerin içine bakın eksik bi şey kalmasın Cihaza aktardıktan sonra o cihazınızda önceden olan pocket tunesin üstüne kuracak.

Size registered şifresi sorcak oraya şunu yazarsınız = 358R7-Y6955

Kolay gelsin.
  • teşlr mercan_dede ama siz beni bilgisayar konusunda bilgili sanıosunuz kendiniz gibi ama neyse bi şekilde hallederim ben..
  • tx imi türkçe yapmaları için servise vermiştim muzik ve video oynatıcımı bozmuşlar ne yapabilirim?
    tx e hafıza kartı takılı olmadan müzik gönderip kaydedemiyor muyuz???
  • Az önce lifedrive aldım. Kardeş cihaz olduğu için bu gruba üye olabilirmiyiz.

İlk sayfada lifedrive ı olanlarıda 1 den başlayıp ekleyebiliriz diye düşünüyorum sonucta aynı cihazlar ve program ve uygulamalarıda aynı.
  • bende bu sabah gidip altera dan aldım lifedrive:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 4 Ekim 2007; 15:19:01 >
  • Lifedrive alan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun.Morkadin video ve muzik oynatıcıdaki problem nedir tam olarak yazarsan belki yardımcı olabiliriz.
  • morkadin tx e sd card olmadan mp3 atarsın dinlersin ama kaydedemessin sadece bi kere dinliyebilrsn snra otomatk kapatıo saden
  • Tx kullanan arkadaşlar ekrana wallpaper koymayı başarabilen varmı? Varsa nasıl yapıldıgını anlatabilirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

Pocket Tunes Deluxe 4.0.3 upload ettim ekliyorum.Daha iyi arayüz equalizer ayarlarından sonra daha iyi ses veriyor gibi geldi bana, ben beğendim.Sizlerde denemek istersiniz diye paylaşıyorum.

http://rapid share.com/files/60184480/Pocket_Tunes_Deluxe_4.0.3.rar.html

Zipden çıkardıktan sonra tüm prc uzantılı dosyaları handheld kısmına yapiştirin tüm klasörlerin içine bakın eksik bi şey kalmasın Cihaza aktardıktan sonra o cihazınızda önceden olan pocket tunesin üstüne kuracak.

Size registered şifresi sorcak oraya şunu yazarsınız = 358R7-Y6955

Kolay gelsin.

Çok güzel paylaşım ellerine sağlık kardeş

• Palm LD alan arkadaşlar hoş geldiniz. Belki erken ama LD ile ilgili izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz. Hız, batarya ömrü, boyutlar ve ağırlık vb.
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

Tx kullanan arkadaşlar ekrana wallpaper koymayı başarabilen varmı? Varsa nasıl yapıldıgını anlatabilirmi.

ana menüdeyken sol alttan ikinci (seçenekler) tuşuna basıyoruz ordan options/display options/background sıralamasıyla hallediyoruz
  • lifedrivela txin tüm özellikleri birebir aynı ise tabi ki burdan halledelim ancak farklı durumlar olacağı kanısındayım ayrı bir başlık açılması tüm kullanıcılar için daha faydalı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: morkadin

quote:

PyRRhic... okudum cok sevindim, tıkladım, indirdim yine cok sevindim ama winrar da hata var dosya cıkmıo!!!!

winzip ile açıyosun morkadin winrarla değil

• mercan_dede
    iki adet prc dosyası var pockettunes.prc ve pockettunesnojpeglib.prc siz ikisini de kurdunuz mu
  • fatguncom orda olan tüm prc uzantılı şeyleri bazıları dier klasörler içinde onlarda dahil hepsini at handheld kısmına öle kurulum yap sonra kendi kuruyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.