Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • munduyu indir içinden cıkana cift tıkla quick insstalle acılcak saden senkronize et direk yüklüo saden tx e sonra biraz bekle tx dede setupp yapıo ondan sonrada dier ayrıntılar var onlarıda sen kolaylıkla yapabilrsn
    quote:

Orjinalden alıntı: morkadin

messenger dosyasını pc de bulunan palm dosyalarının hangisinin içine atacam ve sonra ne yapcam? yardımcı olur musunuz?
  • evet yaptım teşekkürler adresimi ve şifremi girdim şimdi bembeyaz bi ekran var....
  • emsnq2 indirdim. bi sürü dosya var! hangisini yüklicem tx ime?
  • İsimlerin uzun olmasından kaynaklanan bir sorun olabilir.Benim mp3 player 12 karakterden sonrasını tanımıyor.Tanımadığı şarkıların ismi uzun ise değiştirip dene.Şarkıların ismi kısa olduğu halde tanımıyorsa o zaman belli bir kbps den üstünü tanımıyordur.Misal 128 kbps üstünü cihaz açamıyordur ( ki genelde mp3 ler 128 kbps ile encode ediliyor ) . Bunu anlamanın yöntemi mp3 ün üstüne sağ klik yap özellikler de orada özet kısmını tıkla karşındaki ekranın altında kbps değeri yazar. Birde çalışan mp3 lerden birinde bunu yap.Farklı değerde sonuç varsa o zaman çalışmayanın değerini cihaz tanımıyor demektir. ( Ne uzun oldu bee.. ) Yok hayır ikiside aynı arada fark yok dersen cihazın standart yazılımında ( ptunes miydi neydi ) açmayan şarkıları dene . Açılıyorsa buraya kadar yazdıklarımı unut . Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir, aklıma başka birşey gelmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

Arkadaşlar hiç tcpmp'nin hafıza kartına attığınız mp3lerin hepsini görüp görmediğine baktınız mı şöyle anlatayım open files dediğimizde tüm klasör ve mp3leri görüyor orda sorun yok ama ok deyip açtığımızda bir tane parça için açılamadı die bir uyarı veriyor fakat orda okuyamadığı birden çok şarkı oluyor bunu da dinlerken next next... diyip kaç şarkı olduğunu sayarak anlayabilirsiniz örneğin şimdi 34 tane attım hepsini open files diyince yine gördüm fakat çalarken 23 tane olduğunu fark ettim (next next sayarak) yani benim her denememde bu durum gerçekleşti okuyamasının nedeni türkçe karakter sorunu değil onu da denedim siz de bi bakın bakalım

• http://www.palm.com/us/support/jvm/

Hiç java yüklemedim ama yüklerim ve çalışmazsa yıkılırım diye aklımdan geçiriyordum . . . . . . . . . . . .

quote:

Orjinalden alıntı: vahittelli

selam ya daha önce sormuştum cevap alamadım, tx te işbank.com.tr deki interaktif bankacılık işlemleri yapmak için java kurulu olması mı gerekiyor. (sanırım öyle) palm os için java nereden bulabiliriz. Link verebilecek olan var mı yada java kurup deneyen arkadaş var mı, teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: pedros

İsimlerin uzun olmasından kaynaklanan bir sorun olabilir.Benim mp3 player 12 karakterden sonrasını tanımıyor.Tanımadığı şarkıların ismi uzun ise değiştirip dene.Şarkıların ismi kısa olduğu halde tanımıyorsa o zaman belli bir kbps den üstünü tanımıyordur.Misal 128 kbps üstünü cihaz açamıyordur ( ki genelde mp3 ler 128 kbps ile encode ediliyor ) . Bunu anlamanın yöntemi mp3 ün üstüne sağ klik yap özellikler de orada özet kısmını tıkla karşındaki ekranın altında kbps değeri yazar. Birde çalışan mp3 lerden birinde bunu yap.Farklı değerde sonuç varsa o zaman çalışmayanın değerini cihaz tanımıyor demektir. ( Ne uzun oldu bee.. ) Yok hayır ikiside aynı arada fark yok dersen cihazın standart yazılımında ( ptunes miydi neydi ) açmayan şarkıları dene . Açılıyorsa buraya kadar yazdıklarımı unut . Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir, aklıma başka birşey gelmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

Arkadaşlar hiç tcpmp'nin hafıza kartına attığınız mp3lerin hepsini görüp görmediğine baktınız mı şöyle anlatayım open files dediğimizde tüm klasör ve mp3leri görüyor orda sorun yok ama ok deyip açtığımızda bir tane parça için açılamadı die bir uyarı veriyor fakat orda okuyamadığı birden çok şarkı oluyor bunu da dinlerken next next... diyip kaç şarkı olduğunu sayarak anlayabilirsiniz örneğin şimdi 34 tane attım hepsini open files diyince yine gördüm fakat çalarken 23 tane olduğunu fark ettim (next next sayarak) yani benim her denememde bu durum gerçekleşti okuyamasının nedeni türkçe karakter sorunu değil onu da denedim siz de bi bakın bakalım

yöntemler maaaalesef işe yaramadı siz palminizde denediniz mi peki

• Bu sorun kişisel değil arkadaşlar kuzenim de aynı şeyi yaşadı ve başka bir forumda yazınca herkes de aynı sorunu yaşadığını böyle anladı hani insan dikkat edemeyebiliyor acaba şarkıların hepsini gerçekten çalıyo mu diye ama ettim işte ve bu açığı gördüm böyle bir sorunu gerçekten yaşamayan arkadaşlar varsa (denedikten sonra tabi lütfen) forumu aydınlatsın
  • ARKADASLAR çok üzülerek soyluyorum ki USB kablomu kaybettim. Bir turlu bulamıyorum. Acaba bundan sonra ne yapabilirim? Bu kablonun orjinalini veya yan sanayisini bulabilme sansım var mı? Bu konuda bana yardım edebilecek birisi varsa çok dua ederim. Aldım aleti tam kullanamadan bu geldi basıma
  • fatguncom
    Benim palm de senin problemini yaşamadım.Hatta parçaları saydım ama bende sorun yok.Sadece olabilecekleri yazdım.Elimde sizdeki çalışmayan şarkılardan biri olsa belki farklı birşey aklıma gelir.şarkıyıhttp://www.dosyaupload.net e yollarsanız sizin için bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedros -- 2 Ekim 2007; 19:09:19 >
  • data kablosunu yurtdışıdnan ebay den yada turkiyede ggidiyorda bulabilirsin belki araştır. yan sanayi sanmıyorum umarım vardır.

java destegi cihazın var diye biliyorum blazer in ayarlarıyla oyna sanırım daha once youtube girilip video izlendigi söylenmişti ama bende onu yapamıyorum.
    başka bir browser(blazer vs) program yuklenip denmeden sanırım anlayamayacagız.

mp u enguzel uzerindeki mp3calma programı oynatıyor, ozellikleri çok iyi ama tcm/playera da simdi bakıcam bakalım sonucu yazarım...
    tcmp benim yıllardır mpxtete kullandıgım cok iyi bir program aslında...

"please enter a vaild display name" geçerli bir görüntü ismi girin yani kastettigi sey geçerli bir nick girin gibi birşey yazdıgın karakterler kabul edilmiyor olabilir yada bos bırakıp devam dedin.
    buarada ingilizce sozluk olarak zargan dan faydalanabilir ihtiyacı olan arkadaşlar olursa.

card reader hakkında..
    kaç kere cardreader kullandıysam problem çıkardı sonunda ögrendigim şeyşunlar
    -kartı cihaza takın ve cihazın içinden karta girip format atın (tavsiyem) fat yapıyor.. bilgisayardanda fat32degilde fat seçerseniz olursanırım.
    -card reader ve benzerlerini kullanmayın cihazın içine programdan atın resim klip vs herseyi programla atın
    -kartı başka aletlere sokup çıkarmayın aynı işletim sistemi dışında örnegin ipaq vs gibi
    ben yaptım butun kart hafızam bir anda uçtu! silinmişti hepsi kendikendine... oyuzden kartı başka aletler arasında gezdirmeyin palmlar arasında gezmesi sorun çıkartmaz ama ppc gibi diger aletler problem çıkarıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: vahittelli

selam ya daha önce sormuştum cevap alamadım, tx te işbank.com.tr deki interaktif bankacılık işlemleri yapmak için java kurulu olması mı gerekiyor. (sanırım öyle) palm os için java nereden bulabiliriz. Link verebilecek olan var mı yada java kurup deneyen arkadaş var mı, teşekkürler.

siteye girince sf nın en altında buton çıkıyor ama uyeligim olmadıgından kontrol edemedim
    butona basınca yeni sf açılıyor must no filan istiyor o sf da..

blazerın turkçe karakter sorunu var eger destegi varsa yakında bulucam.

bu sf önemli arkadaşlar
    palm lar için "error codes" yani hata kodları..
    hata verirse ne sebepten dolayı oldugunu burdan koduna bakarak anlayabiliriz... herkesin bi kenara kaydetmesi gereken sf bence

http://ezekiel.vancouver.wsu.edu/~cs355/palm_os_garnet_docs/PalmOSReference/ErrorCodes.html

örn: youtube ta video izlemek istedigimde bilmedigim bir nedenden dolayı kod verdi 0x1511 mi ne
    sanırım tcmp ile alakalı onun kodeklerini eksik kurmuştum vs bakalım onu biraz karıştırıcam umarım çözülür

bu sfdada
    genelde ucretli software var fakat istedigimiz birşey varsa burdan bakıp sonra ismini baska yere yazıp indirme fırsatımız olabilir
    guzel programlar var.http://palmsource.palmgear.com/index.cfm?fuseaction=software.answer&PartnerREF=&siteid=7

• ekran boyutlarını nerden yapıoruz ? ve ideali kaçakaç?
    teşekkürler...
  • youtube'dan video izleyemeyen arkadaşlar upload ettiğim kinoma player'ı kurdular mı acaba???
  • ekran boyutu nerden ayarlanıyor ve ideali kaça kaç bilen ver mı?
  • fatguncom yukarda sorduğum dorunun cevabını biliyor musun?
  • quote:

fatguncom yukarda sorduğum dorunun cevabını biliyor musun?

ne için ???
  • web için syfa cok büyük görünüo küçültmek istiorum bide duvar kağıdı yapmak istediğim fotoğrafı nerden düzenlemem gerekio?
  • quote:

web için syfa cok büyük görünüo küçültmek istiorum bide duvar kağıdı yapmak istediğim fotoğrafı nerden düzenlemem gerekio?

Blazerın özelliklerinden fontu large/small değiştirebiliyorsun ayrıca optimize falan da var denedin mi onları bi türlü istediğin olmuyosa bende başka çare yok duvar kağıdı için ise download com dan advanced search/search in description bölümüne picture resizing dersen resmi istediğin boyuta getirebileceğin bir program bulabilirsin
  • teşekkürler resim istediğim boyutta ama duvar kağıdı olarak kullanamıorum hala orjinal var modifeye demek istedim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.