Şimdi Ara

Palit'den En İyi Oyunculara GeForce GTX 560 Serisi Ekran Kartları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

quote:

Palit alan adamı döverler tokatlarlar.Soğutması hiç iyi değil.

Ben aldım eski sistemimde palit 9800gt kullanıyordum dövende olmadı bir arkadaş önerisi ile aldım ve oynamadığım oyun yoktu soğutma konusunda iyi değil demişsin sanırım palit marka bir ekran kartı kullanmadınız kalitesi hiç tartışılmaz.

Yahu konuyu iyi oku ve koydugum fotoları gör!!

konuyu iyi okudum zaten ve koyduğun fotografıda gördüm burada değerlerini belirtmiş olduğun kart hd 2400 serisi bir kart yani 256mb/64 bitlik bir kartdır bu kartdaki değerler ile tutupta palit in bütün ürün gammını kıyaslamak sence ne derecede doğru olur ? Bir kinciside zaten o kart 64 bir veriyoluna sahip bir kart öyle bir kartdanda çok fazla bir performans beklemek günümüzde zaten yanlış olur şimdi benim elimde eski bir kart var gigbyte Nvidia GeForce 7300se/7200 gs 512mb/64 bit veriyoluna sahip bu kart sistem boşta iken 46 - 48 derece arası bir ısı ile çalışıyor yük altına girdiğinde rahat bir 65 - 70 dereceyi buluyor ben şimdi tutupta diyememki gigabyte ekran kartları çok sıcak çalışıyor şuna bak sistem boşta iken ısı derecesi çok kötü köftenin bir iyisi vardır bir kötüsü iyisini istersen cebinden çalışman lazım yediğinde farkı görebilmen için koymuşsun bir tane resim millete aklı sıra palitin sıcak çalışan ve kötü bir kart olduğunu öne sürüyorsun bence sen önce hayal dünyandan bir çık gerçek dünyaya bir dön ondan sonra ekran kartları hakkında tercih yorumu yap sanırım ekran kartı alanında uzmanlaşmış biri değilsiniz lakin başka bir alanda uzman olmalısınız.Birazdan Palit 9800 gt nin sistem boşte iken vermiş olduğu değerleri ve sistem yük altına girdiğinde vermiş olduğu değerleri buraya yazıcam yük altın crysis 2 oyununu baz alıcam ve vermiş olduğu performansı hep birlikte gözler önüne sereceğiz ve ardından hd 6870 ile nasıl bir çatışma sergilediğinide göstericem bakalım palit ne derecede iyi ne derecede kötü bir kart saygılar..

• Sistem boşta iken oda sıcaklığı 33 derece Geforce 9800 gt sonuçlar şöyle :

Palit'den En İyi Oyunculara GeForce GTX 560 Serisi Ekran Kartları

sistem boşta iken kart 30 ile 29 derece arası gösteriyor.

Şimdi ise sistem yük altında iken kart ısımıza bir bakalım :

crysis 2 oyunu baz aldığımda kart ısısı 44 dereceyi geçmemiştir tabi bu oda sıcaklığına tekamülen 48 dereceyi görebilir buda sistem yük altında iken gayet normal ve sağlıklı bir ısı derecesidir ben bu kartı 2 yıldan beri kullanmaktayım ve netice görüldüğü gibi güzel şimdi diyemeyiz ki palit in kartları çok ısınıyor palit çok kötü sonuçlar sanırım herşeyi ifade ediyor ben aynı oyunda birde hd 6870 ile bu kartı diğer sistemimde kıyaslıyacağım bu kartın hd 6870 ile çatışyığını hep beraber göreceğiz.

• palit gtx 570 in boyutu kaç cm acaba ??
  • EKRAN KARTIM ATI HD 6750 BUNU İLERİDE PALIT GTX560 Ti ile değiştimek istiyorum sizce anakartım bu ekran kartına uyumlumudur?

Anakart Kimliği 63-0100-000001-00101111-102010-Chipset$00398000_BIOS DATE: 04/13/11 14:08:51 VER: 04.06.04

Anakart Adı Bilinmiyor

Veri Yolu (FSB) Özellikleri

Yol Türü Intel GTL+
    Yol Genişliği 64 Bit
    Gerçek Saat 283 MHz
    Etkin Saat 283 MHz
    Band Genişliği 2267 MB/s

bilgisayar toplama olmadıgından(casper neo ) acaba anakart uyarmı dıye kafamda soru işareti kaldı ve ati yi söüp nvidia takmam anakartta problem yaratırmı? değerlerim bunlar
  • biraz daha arastrdım anakartın markasını ve detaylarını buldum

Intel® H61 Chipset + 4 Ram Slotlu Anakart
    - GM Kodlu Sessiz kasa (Super Silent Technology 23 desibelin altında ses seviyesi)
    - 10/100/1000 Mbps Ethernet
    - 5.1 Kanal Ses Kartı
    - 1 adet x PCI Express x16 Slot
    - 2 adet x PCI Express x1
    - 6 adet x USB 2.0 + 2 adet USB Header(öne aktarım)
    - 4 adet x SATA Port
    - Max bellek desteği 8 GB 1333MHz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norm_life

palit gtx 570 in boyutu kaç cm acaba ??

hocam kartın pcb uzunlugu 23 cm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ılkdmr

quote:

Orijinalden alıntı: norm_life

palit gtx 570 in boyutu kaç cm acaba ??

hocam kartın pcb uzunlugu 23 cm..

23 cm iyiymiş normalde bakınca daha büyük görünüyor :D teşekkürler bilgi için :)
  • palit 5 para etmez
  • Bence Palit çoğu markadan kalitelidir.Piyasada onca kalitesiz ama peynir ekmek gibi satan marka varken kimse Palit'e çamur atmasın özellikle kullanmamış olanlar.

Zamanında 8800gt sonic lerin kırmızı pcb li mavi fanlı olanını kullanmıştım.En sevdiğim kart oldu kendisi.

• quote:

+1
  • Palit 8xxx serisi veya daha öncesinde kalitesi ve piyasadaki bulunduğu yer ile bu dönem içerisinde bulunduğu durumu incelersek aynı rolleri oynadığını söylemek zor.

Gerçi Palit önde gelen bir markadan bugün sanki piyasayı domine eden Asus, MSI ve hatta Gigabyte gibi markalardan geride kalması veya sanki 2. sınıf kart üretiyor gibi bir pozisyonda olmasının nedeni ise, kendi kalitesinin düşürmesi değil diğer firmaların kalite arttırımlarına yetişemediği için olduğunu söylemek doğru olur.

Yani zamanında taklit edilmeye çalışılan ürünler üreten firma şu anda basit değişikliklerle kullanıcılara ürün satması pek kolay olmayacaktır.
  • Arkadaşlar Palit GTX 560 2gb kartımı çekirdek hatalarından ve HDMI bağlantısında çıkardığı sorunlardan dolayı geçen hafta teknik servise gönderdim, hayırlısı bir bakalım gelsin bir bakalım sonucu paylaşırım.
  • Exa ya garantiye gönderdiğim sorunlu olan Palit GTX560 2gb ekran kartımı bu gün exa dan sordum ve distribitör firmanın garanti kapsamında yenisi ile değiştirdiğini bu hafta içi bize geldiğinde yeni kartın size gönderileceğini öğrendim, şu bir gerçek aldığım sorunlu palit marka ürünün arkasında hem satıcı firma hemde distribitör firma durmuştur,

kısacası PALİT aldığım için ne tokat yedim nede dayak, buradan endex bilgisayar ve exa ya teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 31 Ocak 2012; 20:56:28 >
  • quote:

Tamamen Katılıyorum :)
  • Daha geçen hafta sattım 8800 GT Sonic kartımı

• quote:

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

quote:

Tamamen Katılıyorum :)

bende sizlere gülmekten katılıyorum,palit gtx570 çift fanlı özel soğutuculu modelini kullanıyorum soğutma mükemmel

• GTX 560 Modelleri Arasındaki Palitten Bahsetmiştik :)
  • Ben bunu bilir bunu söylerim bende Asus GTX560Ti DC2 TOP var ve bütün oyunları maxed high ultra ıvır zıvır ne varsa sona dayayıp açıyorum 20nin altında fps görmedim bikere ve karşılaştırdık 6950 6870 6850 ne var ne yok hırpaladı artık saçma sapan konuşmalar görmek istemiyorum...
  • Anlaşıldı demek ki herkes ne kullanıyorsa o iyi öyle bir kavram ortada, bu aslında elektronik biraz da şans işi çok eskiden palit 9600 kartım vardı uzun yıllar sorunsuz kullandım bunun için de gittin palit gtx 560 2gb aldım sorunlu çıktı ve servis yenisi ile değiştirdi burda servisin tutumu çok iyi ve benim için önemli, gerçi bunu palite de mal etmemek lazım grafik çekirdeği sorunlu idi yani nvida ile alakalı.
  • 8600 gt palit almıştım zamnında iyi karttır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.