Şimdi Ara

Palit'den En İyi Oyunculara GeForce GTX 560 Serisi Ekran Kartları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electro58

palite para verilmez. Isı : palit diyebilirim

sende ucuz olsun dıe WESTERNDIGITAL Caviar Black 1TB almıssın emınım harddiskin 10 yıllık harddisk gibi gıcırtılar cıkartıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignores

quote:

sende ucuz olsun dıe WESTERNDIGITAL Caviar Black 1TB almıssın emınım harddiskin 10 yıllık harddisk gibi gıcırtılar cıkartıyordur

öyle bir şikayetim olsa o hdd çöpe basket atardım kardes tamam.
  • quote:

quote:

quote:

o sisteme o hdd gitmemiş doğrusu en az bir raid kurmalıydınız hakkını vermeniz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: tefeny

quote:

quote:

quote:

o sisteme o hdd gitmemiş doğrusu en az bir raid kurmalıydınız hakkını vermeniz lazım

Bana yetiyor. Çok yüksek performansa ihtiyacım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana yetiyor. Çok yüksek performansa ihtiyacım yok.

tercihlerinizde çok güzel gerçekten Intel i7 2600k şu anda bence en extreme parça i7 990x mübarek

• Palit marka GTX 470 kullanıyorum başlarda referans soğutuculu model aldığım için ısılar bilinen değerlerde idi sonradan Gelid icy visionla beraber tarihi bir coşma yaşadı alet Daha önce hiç palit kartım olmamıştı bunun da beni hayal kırıklığına uğrattığını söyleyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Palit marka GTX 470 kullanıyorum başlarda referans soğutuculu model aldığım için ısılar bilinen değerlerde idi sonradan Gelid icy visionla beraber tarihi bir coşma yaşadı alet Daha önce hiç palit kartım olmamıştı bunun da beni hayal kırıklığına uğrattığını söyleyemem.

palitten pasta alınır ancak
  • ilk başta tüm üreticiler stok fan ile kartları çıkartıyor... bunun sonucunda da aynı sıcaklık degerine farklı marka kartlar goruyoruz.. bunlardan biriside palittir... son olarakta özel sogutuculu modellerden ise en iyisi olmasada, palit birçok firmanın ötesinde daha iyi sogutma verebilmektedir.. yok pasta alınır, yok sıcaktır gibi lafları guncel testler ışıgında söylemek gerekli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

ilk başta tüm üreticiler stok fan ile kartları çıkartıyor... bunun sonucunda da aynı sıcaklık degerine farklı marka kartlar goruyoruz.. bunlardan biriside palittir... son olarakta özel sogutuculu modellerden ise en iyisi olmasada, palit birçok firmanın ötesinde daha iyi sogutma verebilmektedir.. yok pasta alınır, yok sıcaktır gibi lafları guncel testler ışıgında söylemek gerekli..

e nasıl yani palit aynı zamanda pastane zinciri ?
    ben her sabah 2 tane sıcak poğaca sipariş ediyorum palitten.

ne yani sırf ekran kartı sektörümü sandınız gıda sektöründe bide adamlar bence 2sindede başarısızlar pasta aldım 4kişi ufacık pasta 40TL ödedik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Palit marka GTX 470 kullanıyorum başlarda referans soğutuculu model aldığım için ısılar bilinen değerlerde idi sonradan Gelid icy visionla beraber tarihi bir coşma yaşadı alet Daha önce hiç palit kartım olmamıştı bunun da beni hayal kırıklığına uğrattığını söyleyemem.

palitten pasta alınır ancak

pelit değil miydi o ya

• kafa ütülediğini söylemiştim fekat birkaç kere fansız oynayıp 120 dereceyi aştığı halde hala taş gibi olduğunu da ekleyeyim. İki kere kendi yapıştırdığım fan düştü, bir kere fan bozuldu galiba bir kere daha bir sebepten kart fansız grid wow vs. oynadı bir süre, sonra beyaz ekran verdi ama hala çalışıyor.
    Tabi bu palit diye mi bilmiyorum. Sadece birkaç anı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

Palit alan adamı döverler tokatlarlar.Soğutması hiç iyi değil.

Hadi canım sende, biraz ezbere konuşmuşsun sanırım.

bende hep palit alırım. Şu an elinde gtx460 sonic plt var ve ısı değeri şu
    boşta 25 derece
    yük altında 50 max gerçi pek oyun oynanaam testlerde görürüm.
    23dva ve altı fan hızına göre.
    hd6870 mdelelrini çoğunu geçiyor.

2gb olanı alasım geliyor. Ama, elideki bile süper. Aza kanaat etmeyen, çoğu bulunca şükretmezmiş.
  • 2gb gtx 560ti palitden güzel hamle bence zaten kart bayağı iyi ve popüler 2gb ram avantajı ile 6950 2gblara gölge düşürebilir...
  • PARASI OLAN DEĞİL HASTASI OLAN BİNER
    o yüzden bas çek patlasın ver gazı yanlasın
  • gtx 560 kac lira
  • para verseler palit almam ASUS & GIGABAYTE 4EVER
  • Bende Palit gts 250 e-green 512mb 256 bit var Eski x1950gt den kalma Zerotherm hc92 Ekran kartı fanı vardı Onu Direk bu yeni Palit ekran kartıma monte ettim.. Ses olarak normalde çok çıkıyor ama kasam çelik ve ses yalıtımlı olduğu için çok az sinek fısıltısı gibi geliyor.. Normal Çalışma sıcaklıgı 33 derece yük altında 42-45 arası oynuyor sizce Yeterlimi yoksa Daha iyi bir soğutmamı alayım...
  • abi söylemeden edemicem.ilk resim,hani kartların karşılaştırıldığı resim.direk paint terk
    palit kullanmadım,açıkcası bilmiyorum sogutması nasıldır,değildir.lakin bir firma yetkilisinin buraya gelip konu açması,sonra da arada cevap atması gerçekten iyi bir olay.
  • palit ne ? ilk defa ismini duyuyorum. performansı falan o kadar iyi mi ?
  • Palit bu Plastik ekran kartı soğutucularından ne zaman vazgeçecek anlamıyorum performans kadar görüntüde önemli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.