|
sadece fortnite oynamak için 11900kf sisteme aldığım kartı deneyip beğenince hani dedim bu ara yeni kartlar yeni fiyatlar ve hazır da indirimdeyken hesaplı kart arayan arkadaşlara bir fikir verir belki? ![]() https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14162 tek oyun olunca pek yorum yapmayacağım. kutu bomboş broşür bile yok ama tuf'da bile pek bir şey çıkmıyor firmalar maliyet kısmak için ne varsa yapıyor limited edition gibi pahalı ürünler hariç. bir pandemi ekran kartı esprisi ile başlayalım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() programını ışık için kurdum normalde beyaz ışıkla geliyor. Zero fan var bu resimleri hemen almadım 26 derece ile açılınca. ![]() +152 gpu ve +200 mem dedi bence gereksiz. ![]() ![]() kartın tek sevmediğim özelliği gpu-z'de de görebilirsiniz pcie 8x olması. 4060'ların böyle olduğunu biliyordum ama ti'ler de değildir artık demiştim bunlar da x8'miş. 4070 düşünmüştüm ama 28 bine de tuf hem coil whine çıkabilir hem de bu oyuna ziyan olurdu. ![]() oyunun ayalarına bakalım. ![]() ![]() ![]() oyun resimlerini de daha çok sıcaklıklar için çektim yoksa bi performans göstermek için değil önemli olan takılmaması benim için o da işlemci sayesinde sorun olmuyor. neden düşük seviyeyim 5800x3d'de tilt oldum sildim bu sistemde de vardı bundan başladım ama 1050ti ile sarmadı. 1050ti ne alaka çünkü bu sistemdeki 3080 ile yer değiştirmiştim yani 1050ti her sistemde tilt ediyordu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özetle x16 yapsalar tadından yenmezmiş yani ati hızlı kart yapacağım diye uğraşır bunlar da nasıl kırpsak diye uğraşıyor. tabi sonraki seriyi nasıl satacaksın fıstık gibi seri yaparsan? bir firma daha yapıyor sanki bu taktiği? |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt