Şimdi Ara

Palio ve albea cılar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar , özellikle fiat kullanıcılarından yprum istiyorum, tabi bilen de yazmak isteyende lütfen yazsın. Benim aracım 2000 model palio, aracın aynaları çok ufak ve ben rahatsız olmuştum ilk zamanlar, alıştım fln derken aynamı kırdılar bende bantla tutturdum. Son kasa palio ve albea ların aynaları ise büyük, baya bi araştırmıştım ilk kasalara oluyo mu diye ama kimse birşey yazmamıştı. Bende tam unutmuşken , bugün yolda gördüm adam takmış ve süper olmuş, benim aynam 32 albea aynası 37 tl yani arada hiç bir fark yok. Sizce ilk kasa palio ya son kasa palio veya albeanın aynası olur mu ?
    Bu arada parçacılara ve aynacılara sordum çoğu olmaz dedi ama bi tanıdığım yer olur dedi taktırırız sıkıntı olmaz dedi. Bağlantıları neredeyse aynı gibi. Yazım hataları için kusura bakmayın , şarj bitiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 21 Nisan 2016; 22:13:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok öyle birileri :)
  • Vardır koskoca forumda ya hiç olmassa albea veya palio kullanmış vardır

• Bu kadar dert yapacak bir durum yok. Parcaciya anlatırsın durumu, denersin. Uymazsa verirsin geri, orijinalini alır takarsin. Kuvvetli ihtimal uyacaktir.

• Ben uyacağını düşünüyorum, uymazsa belki iç kapak uymaya bilir. Versiyonlar arası geçişde dış aksam olarak tampon, kaput, farlar değişti. Kapılarda herhangi bir değişiklik yok.

Arkadaşın dediği gibi dert edilecek 100 puanlık uzman sorusu değil. Aynayı söküp aracı (kendin değiştirebilirsin montaj için boşuna para verme) parçacının önüne çek aynayı yerine oturt oluyorsa al olmuyorsa eski aynaya devam.
  • hocam yapma arabanın aerodinamiğini bozarsın, rüzgar sürtünme katsayısı artar. 120km ve üzeri hızlarda da araç rüzgar sesi almaya başlar
    kusura bakma bilgim yok idi; başlığı yukarı taşıma amacıyla yazdım
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Dert etmek değilde hocam heycanlandım eğer olursa çok sevinirim , özellikle bu gün palio da görünce hemen parçacılara koştum bu arada aynayı sökmeye çalıştım ama sökemedim zorlamakta istemedim nasıl sökebilirim,iç taraftan da mı sökmem gerekiyor? Ayar demiri fln bağlı onu nasıl çıkarırım ? Cevap için teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 21 Nisan 2016; 22:11:37 >
  • s.adebisi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama benim araç 120 kmh da heryerden rüzgar sesi alıyor ki zaten o hızlara da pek çıkamıyor kendileri

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Teşekkür ederim hocam ama benim araç 120 kmh da heryerden rüzgar sesi alıyor ki zaten o hızlara da pek çıkamıyor kendileri

biliyorum hocam hız konusunu, 1 ay anca oldu paliomu satalı. kendisi 110'dan sonra Allahım sana geliyorum der gibi titremeye başlıyodu zati :) ama sorduğunuz sorunun cevabını bilemedim işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Dert etmek değilde hocam heycanlandım eğer olursa çok sevinirim , özellikle bu gün palio da görünce hemen parçacılara koştum bu arada aynayı sökmeye çalıştım ama sökemedim zorlamakta istemedim nasıl sökebilirim,iç taraftan da mı sökmem gerekiyor? Ayar demiri fln bağlı onu nasıl çıkarırım ? Cevap için teşekkürler bu arada

Ayar kolunun dış lastiğini çekerek çıkart içinde muhtemelen somun vardır, somunu da çıkart. Daha sonra torna vida yardımıyla kapağı sekmanların bulunduğu yerden kastırıp sekmanların atmasını sağlayarak kapağı çıkart. Kapak çıkınca vidaları göreceksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.