Şimdi Ara

Palio uğultu sesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar.İstanbul Kadıköyden yazıyorum.2004 palio sahibiyim.Aracım 40 bin km de.Sorunum ise aracımla 60 km nin üstündeki hıza ulaşınca ön taraftan uğultu sesi gelıyor.yaklaşık 2 aydır aracı bu şekilde kullanıyorum son zamanlarda ses dahada artmaya başladı.Ama 60 km nın altına inince kesiliyor.Ses aks bilyesindeki gibi kesintisiz düdük gibi değil.2 farklı Rot balansçıya gittim biri aks bilyesi biri değil dedi.aracı maliyet durumunda ötürü servisede g*türmek istemiyorum .Aracı 60 km nın uzerıne çıkarıp boşa alıp kontağı kapıyorum uğultu yine var.
    Bana tavsiye edeceğiniz işinin ehli bir usta yada vereceğiniz bilgi için çok müteşekkir olurum.Saygılarımla.Ahmet Atay
    Not: Arkadaşlar ön aks bilyeleri,ni değiştirdim ama ses yine var. Kafayı yiyecem bana bir fikir verin ltf.



    _____________________________
  • rulman dağıtmış olabilirsin
    _____________________________
    Motoru dinleyen adam :)
    Ağzı olan konuşuyor...
  • Yazdığınızdan anladığım uğultu iki yerden olabilir.
    1.Aks bilyalarından.Arka aks bilyaları arızalı olsa bile ses önden geliyor gibi duyulabilir.Aks bilyası teşhisi şu şekilde yapabilirsiniz.Ses hangi hızda geliyorsa o hızda giderken vitesi boşa alıp kontağı kapattığınızda(motor stop edince yine açın.Maazallah direksiyon kilidi devreye girebilir)direksiyonu sağa ve sola hafif oynattığınızda ses kesiliyorsa veya şiddeti değişiyorsa bu aks bilyası arızasıdır.
    2.Palio önden çekişli değil mi? bu uğultu difransiyelden de geliyor olabilir.Yağı eksik olmasın.
    _____________________________
    UÇAMIYORSAK NEWTON'A OLAN SAYGIMIZDAN...
  • Bu sesten bizim arabada da var 70-80 km hızdan sonra uğultu geliyor ama gaz verdikçe uğultu oluyor.100 km üzerinde ses bayağı artıyor.Gazı kestikten 1 saniye sonra ses gidiyor.Bana tekerlek rulmanından ses geliyor dediler ama gaz vermesemde ses gelmesi gerekmez mi?
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şanjımandan gelen uğultu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.