Şimdi Ara

PALİO TEYP ÇERÇEVESİ NERDE BULUNUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 MODEL PALİO ARKLAR.. PİONEER TEYBİM İÇİN CERCEVE LAZIM..BİLGİSİ OLAN WARMI

• ankara isen oto ünlüde var veya servislerin hemen hemen hepsinde var en azından ankara için konusuyorum 20 milyon filan pahalı bişe degil ve söktürürken işin ustası birine söktür ve taktır çerçeveyi benimde palio var gögüsü komple söküyorlar o dandik çerceveyi oturtturmak için ve biraz işçilik isteyen bi iş tırnakları kırarlarsa sökerken ses yapar
  • İSTANBULDAYIM.bakıcaz artık dedigin gibi..o tırnak muhabbetinide duymuştum cok saol cvp için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

İSTANBULDAYIM.bakıcaz artık dedigin gibi..o tırnak muhabbetinide duymuştum cok saol cvp için..

ne demek kardeşim yardımcı olduysak sana yeter
  • 2004 model palio cd li buna mp3 lü teyp takılır mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

2004 model palio cd li buna mp3 lü teyp takılır mı

neden takılmasın?mp3 lü teyp takılamaz gibi bi ibaremi var aracında tabiki takılır al çerçeve bide mp3 lü teyp tak
  • bendede 2oo1 megaNe vaR biLen ßiLir orjinaL teybinin yuvası baya ßüyük ben cerceve ßuLamadıqımdan iyi bi marangoza ßi cerceve kestirmistim sonra onu siyaha boyadık pek qöze ßatmadı hiC ßuLamazsan ßu yönteMi düsünebiLirsin aracınıza qöRe keserLer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -silindi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanchora -- 13 Ekim 2008; 21:33:20 >
  • bu sitede arkadaslar butun modelller için teyp cercevesi vardır burdan temin edebilirsiniz

http://www.sedelektronik.com/home.html
  • internette bulursun rahatlıkla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.