Bildirim
palio lar dendiği gibi çok mu kötü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: huzyin67
fiat paliolar yakıt konusunda parça konusunda kalite konusunda çok mu sıkıntılı?kime sorsam kimse tavsiye etmiyor ancak trafikte bir çok palio araç görüyorum.kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
Bana kalırsa alakası yok.. Sonuçta kalite ve donanım dediğimiz şey fiyat ile orantılı.. Bu, palio yu hangi araç ile karşılaştırdığınıza bağlı aslında -
çalışıtğım şirkette var 2005 model palio.kullanıma göre değişir ama ben sevemedim bu aracı...konforsuz bir araç...120 ye çıktığınızda araç öyle bir ses alıyor ki sanırsınız 200 le gidiyorsunuz.. -
Yakıt B sınıfı araç gibi yakmıyor. Ondan biraz fazla geliyor insanlara. Düzgün bir LPG ayarı ile düzgün devirlerle normal yakar. Siz zorlarsanız yakıt 2 kat sizi zorlar. Genelde çoğu kişi tavsiye eder genelde acemilere. Aman aman bir araç değildir ama A'dan B'ye düzgün kullanıldığında götürür. Araba tanımını karşılar dahası yok yani. -
kalite konusunda 2006-2007 modeller daha kaliteli üretildiğine dair efsane var
ne denli doğru bilmiyorum -
Bana az yakan bir araç lazım. Palio düşünüyordum ama olumlu bir tavsiye göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
kalite konusunda 2006-2007 modeller daha kaliteli üretildiğine dair efsane var
ne denli doğru bilmiyorum
Hocam o şöyle bir durum. 2007 yılının bi döneminden sonra Soleye geçildi e solede malzeme kalitelerinde düşüş oldu. Aynı şey Albea içinde geçerli. -
Oradan buradan insanların söylediklerine kulak asmayın.Neye göre kime göre kötü?Yaklaşık 8 sene 2004 Model sıfır olarak aldığım Palio 1.2 8v 60 hp klimalı aracı kullandım.Ne bir arızasını gördüm ne bir eksikliğini.Amaç dışı alırsanız tabi ki beklentileri karşılamaz.Palio tam bir şehir içi aracıdır.Çok basarsanız çok yakar.Ben benzinli kullandım 1.2 olduğu için yakıtı idealdi.Bu zamanda malum benzin fiyatları aldı başını gitti,LPG veya Multijet dizel motorlu versiyonlarını öneririm.Parça konusu her yerde bol ve ucuz.Bence en büyük avantajlarından birisi ikinci el piyasasının çok hızlı olması.Satışa çıkarttığım hafta satıldı.Sonuç olarak eğer niyetiniz var ise iyi bir ekspertiz raporu ile alınabilecek bir araç. -
2-3 sene kullandım...1.2 benzinliydi..Şu an corsa var 1.2 ve palio daha ataktı...Maliyetleride düşük...Bence gayet güzel araç şehir içi vs kullanım için...1.3 multijeti baya ekonomik...Kısacası pişman olmazsınız...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3,5 sene kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. -
10 yil 1.2 8v palio kulladm birak agrizayi fari patlamadi debriyaj ve aku haric hersey gerektgnden iyi
amacım şehir içi kullanım.3 saatlik yola yılda 1 kez anca çıkarım.bir saatlik uzun yola çıkarım anca.aradığım şey klima,az yakıt ve parça kalitesi ile ucuzluğu.palio bu durumda uygun o zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: huzyin67
fiat paliolar yakıt konusunda parça konusunda kalite konusunda çok mu sıkıntılı?kime sorsam kimse tavsiye etmiyor ancak trafikte bir çok palio araç görüyorum.kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
2001 1.2(lpg) kullancısıyım fiyatının hakkını verir size gayet fazlasıyla elbetteki öyle ithal arabaların yol tutuşu veya konforu yok düzgün ayarlar ile en alt seviyede yakar parçası ucuzdur ustası boldur parketmesi kaçması güzeldir elektronik aksam az olduğu için (2001 model) öyle arıza falan çıkarmaz yanlız içeri güzel ses alır fakat şu fark var 16v modellleri gerçekten çok sessiz bizim 8vlere göre gidipte 17-18 milyarda palioyaya verilmez 10-15 arası bütçeniz varsa alınır insanı üzmez
-
Bulabilirsen temiz CVT li al(SUBARU) ancak bakimli olsun lpg side varsa sur keyfine bak 80 hp seni uzmez eger draglara katilmicakzan ha birde HL modeli olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 4 Ağustos 2013; 0:22:01 >
Eski bir palio 1.2 16v dynamic 2005 kullanıcısı olarak şöyle soyleyim
performans olarak pek bir şey beklemeyin fakat piyasası olan az yakan fiyatı uygun olan ve yeni nesil şahin diyebileceğim bir araç.
dipnot 1.2 si 1.4 ünden fazla yakıyor.
Benim eski araç serviste iken vermişlerdi 3 günlüğüne.Araba biraz uçacak gibi oluyor Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte
-
sınırlarında kullanırsanız üzmez -
parça kısmını bilmiyorum ama yol tutuşu virajlar da taklaya kadar götürecek kadar kötü, bir arkadaşımın tanıdığı bu yüzden hayatını kaybetti. -
quote:
Orijinalden alıntı: KUZEY_GÜNEY
parça kısmını bilmiyorum ama yol tutuşu virajlar da taklaya kadar götürecek kadar kötü, bir arkadaşımın tanıdığı bu yüzden hayatını kaybetti.
virajlarda gerçekten dengesiz. İlk arabam palio du. Çok kötü şoförüm diye kendimden şüpheleniyordum ama aracı değiştirince sorunun araçta olduğunu anladım. Yalnız bu sorun 175 yerine 185 taban lastik kullanılarak önemli ölçüde aşılıyor. Onun dışında paliolar imajının tersine sorunlu araçlar değil. Normal bakımları dışında sorun yaşamadım diyebilirim. -
1,4 olanlarına lpg tak dizel gibi yakar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- toyota avensis 1.6
- albea 1.6 16 valf yorumları
- 1.6 puretech motor kronik sorunları
- ford f-max neden tutulmuyor
- mercedes e 200 tutulan modeli
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X