Şimdi Ara

Paladins (Ana Konu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
8
Favori
24.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Youtube kanalına da abone oldum ama beta key gelmedi nasıl alınıcağını bilen var mı ? Veya elinde fazla olan ?
    Edit : tamamdır yaptım :) güzel oyunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubversiveD -- 4 Temmuz 2016; 15:33:47 >
  • www.paladins.com
    Mixer_Icon_White
    http://www.paladins.com/#community
    key almaya çalıştım ama skin keyi veriyor yardım lazım
  • steame gelince yükleyeyim dedim boyutuda makul (2.3gb) ama oyunda eksik bir şeyler var sanki sıkacak bir oyun şuanlık oynuyorum ama uzun süre oynarmıyım bilmem.
  • Overwatch: Param Yok Beleş Birşey Arıyorum Edition
  • Oyun gayet güzel sıkar mı sıkmaz mı orası tartışılır ama şuan için gayet iyi
  • Var mi oynayan? Baya eglenceli gözüküyor. Ben OW'i da alip oynadim ama bir saatten sonra sikiliyor insan. Paladins'te kart olayi biraz farklilik katiyor. Ayrica OW low'da bile kasiyor gibi olurken, Paladins 1080p High'ta bana misin demiyor. Grafikleri çok iyi optimize etmisler ama tabi oyunda sorunlar olabiliyor. Özellikle bu aralar server sikintisi var. (Game is Down hatasi alanlar F10'a basip oyuna girebilir. Ama server hatasi ile oyundan atiyor bir süre sonra. Founders pack almadan önce düzgün oynayamiyordum. Pack aldiktan sonra hiç sorun yasamadim. Her halde pack alanlara ayricalik var.) Beta bitince bu oyun oynanir. Haritalar felan da gelince güzellesir diye düsünüyorum. Ayrica steam'de founders pack 21.88 lira su anda %33 indirim var. Onu alirsaniz hem bütün hero'lari hem de gelecekteki hero'lari unlock edebiliyorsunuz. Fernando skin'i ve silahi ve bir de bütün hero'larda kullanacaginiz atesten at veriyor. Skinler de gayet güzel. Ayrica pack alinca 20 chest veriyor. Her chestten 3 kart çikiyor. Bu da 60 kart demek. Ayni kart çikarsa altin veriyor. Bana 1 tane de skin çikti. Simdilik memnunum.

• ''Paladins is connecting to the Authentication Service''

De kalıyor internetteki tüm çözümleri denedim ama olmadı
  • Karakter tasarımları çoluk çocuk işi gibi geldi bana. f2p olduğundan kitlesi belli zaten. Herşey ona göre hazırlanılmış.
  • Bildiğin ucuz yollu overwatch her şeyi ile çalıntı gibi geldi bana.Kart olayı ekleyip biz farklıyız izlenimi vermek istemişler ama olmamış.Karakterler kopya olduğundan ileride düzelir demekte gelmiyor içimden açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Bildiğin ucuz yollu overwatch her şeyi ile çalıntı gibi geldi bana.Kart olayı ekleyip biz farklıyız izlenimi vermek istemişler ama olmamış.Karakterler kopya olduğundan ileride düzelir demekte gelmiyor içimden açıkçası

Yanlış biliyor olabilirim ama ortada overwatch yokken bu oyunun karakter tasarımları, karakterlerin oynanışı vs. belliydi sanırım. Grafikle ilgilendiğimden overwatch dan önce görüyordum bunları.. Hatta overwatch çıktığında bayağı şaşırmış ve "acaba orada çalışan birisi overwatch a mı geçti" diye düşünmüştüm.
    geçen sene felan closed betası dönüyordu sanki bu oyunun...

netde bilgiler vardır elbette.

Birde "Dirty Bombs" oyununa bir bakın. Orada da overwatch la ilgili baya benzerlik olduğunu söyleyenler oluyordu.. O oyunda overwatch dan baya önce çıktı.

Firefall gibi oyunu da unutmamak gerekiyor. 5 yıllık oyun ve tanıdık şeyler görebilirsin bolca

örnek istersen:
    Paladins (Ana Konu)

son olarak şunu da not düşeyim. Bu oyunun ön alpha sı 2012 yılında felandı.. Karakter konseptleri felan taa oralara dayanıyor. Ayrıca bu adamların Global Agenda denilen bir oyunları daha var. Karakterlerin bazıları o oyunlarından buraya uyarlanma. O oyunlarıda 2005 e ait bir oyun.

Herneyse.. demek istediğim şey, boş argümanlar yerien biraz araştırmak daha iyi olabilir.

Son olarak kişisel fikrim, şu oyun aleminde blizzard dan daha büyük bir hırsız yoktur :). Çaldığını güzel bir şekilde boyayıp sunar.. Fakat iş orjinalliğie geldiğinde malesef.. yıllardır diğer oyunlardan sistemler çalıyor, konseptler çalıyor.. Tek farkı basitleştirip, boyayıp sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 21 Eylül 2016; 18:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Bildiğin ucuz yollu overwatch her şeyi ile çalıntı gibi geldi bana.Kart olayı ekleyip biz farklıyız izlenimi vermek istemişler ama olmamış.Karakterler kopya olduğundan ileride düzelir demekte gelmiyor içimden açıkçası

Araştırmadan gelip ne diye oyunu karalıyorsun.Overwatch daha yokken bu oyun üzerinde çalışılıyordu.Adamların 2012den kalma karakter tasarım videoları var.Özetle boş yapıp kirlilik yaratma.
  • Durruk D kullanıcısına yanıt
    Oyun geliştiricilerinin workshop' larda söylediği de hiçbir oyun oynamadan , incelemeden bir oyun geliştiremezsiniz. Aslında özgün içerik de yoktur. Yapılan eylemler , oynanan oyunlardan ,filmlerden vs. etkilenilerek yeni şeyler oluşur diye düşünüyorum.
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    He blizzard çaldı bu adamlardan Şaka gibi oldu forum yeminle 2012 de karakter tasarımı varmış da bilmem ne.Blizzard Titan projesi iptal ettikten sonra ne dedi farklı bir proje üzerinde çalışıyoruz yakında duyuracağız dedi ve betası başladı.Hadi bunu geçtik şimdi tasarım açıklanmadı diye saymazsınız da.Karakterlere özelliklere kadar aynı olan bir oyundan bahsediyoruz.Sence bunu blizzard'dan önce yapsalar şimdiye kadar şikayet etmezlermiydi ?Yorumu okuyanda sanki Paladinin betasına katılmadık diye anlar ilk betadan beri oynuyorum oyunu aynı firmanın Smıte isimli oyununu da gene ilk betasından itibaren oynayıp paket satın almıştım hala arada girer oynarım.

Bu adamların huyu bu var olan bir şeyi farklılaştırıp farklı bir tür yaratmak he Smite kötü bir oyun mu ? Hayır değil ama anca 3-4 yılda kendine geldi başlangıçta oynayanlar bilir rezalet durumdaydı.Turnuvalar başladı da toparlandı steame eklendi oyuna can geldi.Ama paladin öyle bir oyun değil elle tutulur bak Paladin de şu var diye bileceğin bir olayı yok.Animasyonların dan tut grafiklerine kadar bangır bangır F2P bir oyunum diyor ki zaten öyle.2 oyunu da oynayıp ta hangisi mantık olarak ağır basıyor algılamak güç değil.Zaten bütün dünyada aynı laf dolaşıyor Pladinwatch-f2plawatch

Spacelordyoutube
    Hi Rez's Paladins vs. Blizzard's Overwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=o01qaHSzby8

Antpileyoutube
    Overwatch vs Paladins, the differences from a player in both betas.
    https://www.youtube.com/watch?v=JuDFP0JsvOU

Paladin sanki Moba olacakmışta sonradan fikir değiştirmiş gibi karşılaştırdığınız oyuna bakın önce 2 oyunda birbirinin dengi değil. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 22 Eylül 2016; 11:45:21 >

• Arkadaşım sen nasıl bir insansın yahu? sürekli boş argümanla derdini anlatmaya çalışıyorsun. Birde dalga geçer gibi "he bliz çaldı bu adamlardan" diyip kahkaha atan aptal bir smile ardından "şaka gibi oldu forum yeminle" diyorsun. Bu kadar gereksizlik yapma bence. Tutupda smite dan örnek veriyorsun. Ben sana tutup çalıp çırptığı wow sistemlerinden, arakladığı diğer şeylerden bahsetmiyorum. Burada paladin ve overwatch dan konuşuyoruz ve sana GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ AKTARIYORUM. AYRICA Bİ ARAŞTIR DİYORUM. Bunun yerine gelip benimle kavgaya tutuşuyorsun. Köy kahvesi değil burası, sen benle ben senle alay ederek bir yere varamayız.

Ben sana sadece gördüğüm şeyleri söyleyip araştır, bir bak dedim. Sana gördüğüm şeylerde bile yanılıyor olabileceğimi söyledim, geçmişini bilemem sonuçta.

"Bütün dünyada aynı laf dolaşıyor" diyorsun. Fanboylara hiç bir laf anlatamazsın. Nasıl lol oyuncuları dota lol ün çakması diyor.. Burada da aynı şey geçerli olabilir. Herkez gördüğü ilk şeyin, orjinal olduğunu zannediyor. Çünkü o diğerinden önce görmüş onu.

Bu konudaki cahilliğine ufak bir ilaç. Bir firmanın bir firmaya dava açması o kadar kolay bir iş değildir. Tasarım da bile belli bir benzerlik üstünde olmadıkça dava açamazsın. Bu konudaki yasaları biraz araştır. Mesela bir oyunun mekaniklerini aynı şekilde alıp kullanmak bile suç değil (masaüstümüydü bu herşey miydi emin değilim). Ayrıca blizzard ı, wow u , warhammer ı, guild wars arenayı araştır.

Bende 3 aşağı 5 yukarı senin kadar cahilim kimin kimden çaldığına. Fakat gelipte hiç bir halt bilmediğim halde benim bildiğim en doğrusudur. Ben araştırmam ama bilirim. Bana ilahi bir güç ile bilgi geliyor. Arkadaşlar söyledi öyleymiş. Herkez böyle diyo vs vs.. dememek gerektiğini anlatmaya çalışıp sadece diyorumki BİRAZ ARAŞTIR. Kendi fikrin olsun.

mesela şöyle bir bağlantı buldum. Bahsettiğin devlerden açıklamaymış.

https://www.reddit.com/r/Paladins/comments/53qusf/a_brief_history_of_paladins_as_response_to/

neyse.. hiç bir araştırma yapmadan, kulaktan dolma veya başkalarının gazıyla çalışan birisi ile uğraşmak zor. Engelledim gitti, umarım sen de beni engeller ve yazılarımı görmezsin. Bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 22 Eylül 2016; 13:31:54 >

• Durruk D kullanıcısına yanıt
    Cidden sıkıntın var galiba sana cevap bile vermemişim muhatabım bile değilsin ama;kalkıp bana cevap veriyorsun,kavga ediyorsun diye mesaj attın şuan.Bak bakalım kime yazmışım kime cevap vermişim.

Mesajı @SenJi ye atıyorum cevabı @Durruk veriyor hem firmanın hemde @SenJi nin avukatıysan her şey yerli yerinde. Seninle konuşmuyorum ki Sonra smile koydun diyor gelde koyma şimdi.

Ekleme:

Şunu da koyayım tam yerinde

Paladins (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 22 Eylül 2016; 13:23:31 >

• Açıkçası parası olan 130 lira verip Overwatch oynar. Zaman geçirmek isteyen ücretsiz bir alternatif arayan Paladins indirir onu oynar. Geri kalan oydu buydu tartışmaları ben aşırı gereksiz buluyorum. Fps Moba olarak yeni bir tür çıktı artık sonuç olarak. Bundan sonrada alternatif olarak benzer sınıflarla benzer oyunlar çıkacaktır. Üzmeyin birbirinizi. Haydi ekleyin steamden oyun atalım.

Oyun içi : Punk4Life

Edit: Free skin etkinliklerini de gömeyim şuraya yararlansın millet.

-Buck
    PCGamesN
    Our Paladins giveaway has ended :( But sign up to keep informed about the next one
    http://www.pcgamesn.com/Paladins/Paladins-open-beta-champion-giveaway

-Evie
    IGN
    Paladins: Evie + Black Ice Skin Giveaway
    http://www.ign.com/prime/promo/paladins-evie

-Viktor ve Binek
    www.paladins.com
    Mixer_Icon_White
    https://www.paladins.com/#community

-Skyehttp://www.mmogames.com/giveaways/paladins-skye-operative-skin-giveaway/

-Cassie
    MMORPG.com
    MMORPG.com: Free MMO and MMORPG Games Reviews & News
    http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/768/Paladins-Free-Cassie-Skin-Key-Giveaway.html

http://contest.mmosite.com/index.php/activity/sendkey/paladins_cassie_northern_watch_skin_codes_giveaway

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 22 Eylül 2016; 21:35:35 >

• Oyunu sevdim bayağı güzel olmuş overwatch oynamadım ancak herkes overwatch'a benzetmesine rağmen overwatch da team fortress 2'den esinlenerek yapıldığı aşikar. zaten yapımcı reddit'ten kanıt da sunmuş bu oyunun karakterleri, türü daha eski tarihlere dayanıyor diye. Arayüzü çok kalitesiz duruyor yalnız Wolfteam gibi aynı. Biraz daha geliştirirlerse güzel olur.
  • Oyunda şuan sadece launcher'da hata aldım onuda sorun gider kısmına tıklayarak çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skillerine kadar overwatch'in aynısı olmuş ve server problemi var oyunda. saçma sapan servera atıyor 300 ping ile oynuyoruz
  • İlk bakışta herkes OW'a benzetecek. Çünkü team-based first person shooter olarak herkes OW'ı konuşuyordu bu sene. OW da ilk çıktığında TF2'dan çalıntı dendi. Sonra herkes sevdi, oynadı vs. Paladins'in karakter özellikleri OW'a benzese bile oynadıkça atmosferinin Moba'ya kaydığını hissediyorsunuz. Kartlar vs. Ayrıca karakterlerin görünüşleri ve haritalar da fantasy temasından oldukça nasibini almış. F2P olması da ayrı bir güzellik. Aç gözlü blizz'in oyununa verdiğimiz gibi buna da 100 küsür mü verseydik? Şu anda biraz boş gözükse de önceki patchleri ve kapalı betayı incelerseniz büyük değişiklikler yapıldığını görürsünüz. Oyun gelecek vadediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 23 Eylül 2016; 22:15:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.