Şimdi Ara

Paladins (Ana Konu) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
8
Favori
24.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynamak isteyen PM atsın, en son Plat 1 mi Dia mı neydim

Edit: PM falan atmayın arkadaşlar, bu oyunu da sakın oynamayın, matchmaking saf kanser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 20 Eylül 2018; 21:28:41 >
  • bu yeni güncelemeyle oyun ing oldu nasıl türkçe yapçaz öncden açılışta oyunun kendi programı gelirdi yapardık şimdi o gelmiyo direk oyun açılıyo
  • pandora666tr kullanıcısına yanıt
    Launcher kalktığı için oyun dili Steam'den ayarlanacak.

Steam kütüphanesinde Paladins'e sağ tıklayıp "özellikler" deyin. "Başlatma seçeneklerini ayarla"ya tıklayıp -language=tur yazın. Oyun Türkçe olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 16 Kasım 2018; 20:1:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wizakizyoutube
    Top FPS MOBA Games | FPS-MOBA Hybrid for PC
    https://www.youtube.com/watch?v=JUiDZD7opO4

Arkadaşlar bu videoda 27 saniyesinden sonra okcu karakterinin ismini ogrenmek istiyorum. Benim bildiğim cassie böyle değil :)
    Yada kostümmü var acaba ? Yada başka heromu ? Yeni sayılırım teşekkürler.

• animalmtr kullanıcısına yanıt
    Cassie eskiden böyleydi. Sha Lin eklendikten sonra Cassie'yi değiştirdiler.
  • Unutmadan oyun içi nick OlanzapineML ekleyin discorddan gireriz. Çok vaktim son zamanlarda yinede arada arkadaşlarımla giriyorum rekabetçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

Launcher kalktığı için oyun dili Steam'den ayarlanacak.

Steam kütüphanesinde Paladins'e sağ tıklayıp "özellikler" deyin. "Başlatma seçeneklerini ayarla"ya tıklayıp -language=tur yazın. Oyun Türkçe olacaktır.
    teşekürler sorun çözüldü geç yazdım ama kusura bakmayın
  • Oyundaki nickim FetishForMyLove. Ekleyin oynarız. Steam'den oynuyorum.
  • Ya arkadaşlar bilen bir Allah’ın kulu söyleşin Nolur BU PALADİNSe Xbox PC birlikte oynama yani crossplay özelliği geldimi gelmedimi???
    Şubatta gelecek yazıyor soruyorum gelmedi diyen var buna göre xboxa gold alıcam

• BREATH kullanıcısına yanıt
    Geldi.
  • Oyuna bayıldım. Yıllar önce COD: MW2'nin başından kalkamadığım günleri hatırlattı bana. Oyunda sabahlıyorum resmen. Sadece sevmediğim bir nokta var: Oyun esnasında kill score göremiyoruz. Shooter bir oyunda çok saçma.
  • Rekabetçi modu açmak için altın kasıyorum pm atın beraber oynayalım
  • Rekabetçi oynamadan önce her sınıftan birkaç tane şampiyonda iyi seviyeye gelmeye çalışın. Aceleye gerek yok.
  • Oyuna yeni başladım birlikte oynamak isteyen var ise ekleyebilirsiniz, keyifli olur

nick: MicrowaveMayo
  • Oyundaki nick Atılay. Steam nick 0MG90. Normal maç atıyorum, isteyen ekleyebilir.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Ben sana karşı 1-2 kez oynamıştım diye hatırlıyorum.Hatta yanında başka türkçe nickli bi arkadaş vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Ekleyin hocam nickiniz ne?
  • Oyundaki nickim: CENKHOCA

Sevdiğim karakterler: Seris,Raum,Zhin,Vivian,IO,Khan,Jenos

Genel ağırlıkta destek ve tank sınıflarıyla oynuyorum takım oyunu oynamayı çok sevdiğim için takıma destek olmak onları sürekli canlı tutmak çok hoşuma gidiyor.

Hasarcı yada Vurkaççı'da iyi olan arkadaşlar eklesin eşimle beraber oynadığımız için o genelde tank ve healer olur, beraber oynarız;)
  • Var mı yaşayan birileri toplanıp bir iki el atalım

• Forumda pek oynayan yok galiba.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.