Şimdi Ara

Paladin healer için ui önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle videolarda falan bazen karşıma çıkıyor onlardan bulabilirsem sorarım ama sizinn önerileriniz varsa indiriyim bakayım bi

• TukUI tavsiye ederim.Healer modu var.
  • ben heal için sadece clique addon'unu kullanıyorum.
    blizzard'ın raid frame'ini 5 kişilik partyde bile çalışcak şekilde ayarlayabiliyorsun. buff-debuff, gelcek heal vs hepsini göstertebiliyorsun. büyüklüğü de iyi, benim işimi görüyor.
  • bikaç ui denedim healer için ama 10 dk sonra sildim hepsini blizzard ui gerçekten güzel oluyor ayarladığın zaman frame'leri büyük yap health'leri ve dispellable debuff'ları aç tamamdır. pvp için ekstra addon gerekir ama
  • 1 2 addon lazim sadece bide classina gore macrolarini yazdinmi ui ye falan gerek yok bence
  • HealBOT'u yükle. Oradaki kombinasyonlara göre büyülerini tanıt. Hiç bir sıkıntı yaşamazsın.
  • bişey sorcam bende de holy pri var, ben de bi addon arıyorum grid kurdum, pek bi kullandığım söylenemez. tek kullanım amacım ekranın ortasında duruyo addon, acil durumda daha hızlı player ı seçebiliyorum yakın olunca.

ne işe yarıyo bilmiyorum am healbot mu kuruyum bana ne önerirsiniz?
  •  Paladin healer için ui önerisi lazım

Arkadaşlar şu hangi ui bide adam targetını ve kendini böyle arkada karakterin 3 boyutlu resmini nasıl yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 19 Kasım 2011; 16:16:11 >
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seppuku.

Paladin healer için ui önerisi lazım

Arkadaşlar şu hangi ui bide adam targetını ve kendini böyle arkada karakterin 3 boyutlu resmini nasıl yapmış

http://www.tukui.org ve gözlemlediğim kadarıyla verdiğim sitedeki (2 benzer UI bulunmakta) UI son zamanlarda en çok kullanılanlar. Bende kullandım ve gerçekten kullanışlı olduğunu düşünüyorum ancak benden dolayımı bilmem bazen hata veriyor. Gel gelelim fightlarda hiç zor durumda bırakmadı sağolsun

Ayrıca arkadaş sormuş karakterin 3 boyutlu resmi falan hepsi UInin ayarlarında mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenotr -- 23 Kasım 2011; 4:12:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.