Şimdi Ara

PAL/NTSC KAMERADA NE ANLAM İFADE EDER? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

convert ederken ://www.effectmatrix.com/ dan total video converter ı ücretsiz indirebilir ve kullanabilirsin mts yani bulue ray formatını direk mpeg4 kutucuna tıklamadan üzerine gelince sana mpeg4 yada h264 mpeg4 diye mi konvert seçeneği verecektir.. birde konvert etmeden sana normal/lower/high quality yani mpeg4 H264 high quality seçeneğini seçip aşağıdaki convert now a tıkla öyle bir dene.. %100 net convert eder kayıpsız
    High Defination olarak tabiki.. 3.12 beta versionu en son.. yani piyasadaki en iyi convert proglarından biir bence şu an bu .. hem hızlı hem kayıpsız ..verdiğin dosya mts olduğu için hiç bir prog net çalıştırmıyacaktır.. mutlaka convert gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 26 Nisan 2008; 22:00:03 >
  • Dediğiniz proğramı indirdim ancak ücretli diyor. ancak yeni aldığım HDR-SR5 kamera ile kaydettiğim MTS uzantılı dosyaları MPEG2 Yüksek kalitede değiştirince kayıp olmadan çok net birşekilde değiştirdi. ama proğramın ücretli olması kötü. Ayrıca yaptığım kayıtları video ayrı ayrı dosyalar halinde kayıt yapmış herhalde cd ye yazdırınca arka arkaya gösterimini yapar herhalde. Paylaşımınız için teşekkürler.
  • Bir alışveriş sitesinden aldığım HDR-SR5 kamerada örnek olarak yaptığım çekimleri bilgisayara yükledikten sonra total video converter ile MPEG2 hih quality olarak convert ettikten sonra Nero 8 ile SVCD olarak CD yekayıt ettim ve kabul edilebilir netlikte kayıt yaptığını gördüm ve memnun oldum. Zaten Benim içim önemli olan bilgisayara aktarma ve cd ye kayıt etmekti bunuda başardığım için sevindim.Tabi bu arada forumda yardımcı olan özellikle "Humam77" ve convert linkini veren "panasonica"ya çok teşekkür ederim.Benim gibi fazla elektronikten anlamayan bir kaç basit işlem ile işini görmek isteyeler için gerçekten yardımcı oldular.
  • ücretli değil. allatki iki kutucukjtan sağdakine tıkla.. birde dosyaı import etme ..mausla taşı bırak..o zaman teklemez kendi playeri arda arda ne varsa izletir 45 kısa filmi bile izledim bir ara
  • baba sr5 den memnunmusun..bende ilk çıkan hdr-sr1 arıyorum..sirkecide düşürebilirsem 700-1000 ytl arasına alayım diyorum.. ilk çıkan modeldi ama olsun işiimi görür benim..kullanan olsada sorsak..bu kaset oalyına dönmek istemiyorum uoka hc1 de iyi
  • Panasonica kardeş dediğin sitedeki total video converter Beta sürümü olan3.12 yi indirip kurduktan sonra çalıştırma esnasında register edilmesini ve ücretinin 45 USD olduğu belirtiliyor. Proğramlardan fazla anlamamam nedeniyle hangi alttaki kutucuk dediğini çıkarmadım. sadece Total Video Converter 3.12 Beta sürümü paralı, ücretsiz değil. Benim için gerekli olan çektiğim MTS kayıtları MPEG veya Nero'nun CD'ye yazabileceği bir dosya haline getirmek. Dediğin proğramda tam uydu ama üretli olunca birazcık canım sıkıldı ama bakalım gerekli olursa satın alacaz ne yapalım başka çaremiz yok. Ayrıca kamerayı daha yeni aldım ama ilk çekimlerim iyi. Dönüştürme sonrası cd ye kayıtlarda hemen hemen kayıpsız gibi tv den çok net olarak seyrediliyor. Tabi bu benim görüşüm. Kişiden kişiye zevkler değişir, bana iyi gelen görüntü başkasına iyi gelmeyebilir.
  • procoder 3 kullan

ara bulursun internette

bulamazsan özel mesajla bulamadım de:)
  • Butun yazilanlari okumaya üşendim fakat konuyu acan panasonica dostum işin ozeti su.

diyelim kamera NTSC sistemini kullaniyor. Turkiye'deki bircok televizyon sadece PAL sistemini desteklemektedir. Eger cektiginiz videolari bilgisayardan izleyecekseniz hicbir problem olmayacaktir. Yine ayni sekilde eger videolari HD televizyonda izleyecekseniz hicbir problem olmayacaktir. Ama eger normal televizyonda izleyecekseniz televizyonunuz NTSCyi desteklemesi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 3 Mayıs 2008; 18:54:12 >
  • dvd player ı unutmuşsun benim geçen sene aldığım sony dvd player sadece pal..ntsc yi desteklemez diye katoloğunda yazmış adam.. tek tv değil..aynı zamanda dvd playerinde desteklesi lazım.. para yok baba bizde ps3 alacak.. bırak yazılımları bile sağdan soldan indir-bindir yapıyoruz
  • Müsadenizle konuya bazı eklemeler yapayım ;

1.Ben DVD ye attıktan sonra görüntüleri PAL tvde seyredeceğim için beni esas NTSC ile PAL arasındaki kalite farkının ne olduğu ilgilendiriyor. Her iki görüntü formatında TV seyreden birileri varsa aralarında bariz fark(renk, keskinlik,..vs) olup olmadığını söyleyebilirlermi? (teknik farkları değil, onları biliyorum.)

2.DVD ye NTSC den PAL olacak şekilde software kullanıp aktarım yaparken sözü geçen programlar kalitede çok etkin rol oynarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerrose -- 24 Haziran 2008; 13:24:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.