Şimdi Ara

PAL mı NTSC mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar beyler, şu sıralar xbox 360 slim almayı düşünüyorum ve e bay dan bakınıyorum, burada PAL ve NTSC girişli olmak üzere 2 ye ayrılıyor. ben hangi girişli olanı tercih etmeliyim ? bana PAL gibi geliyor ama emin olmak istedim.

• PAL tabii ki.
  • teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsnlky

merhabalar beyler, şu sıralar xbox 360 slim almayı düşünüyorum ve e bay dan bakınıyorum, burada PAL ve NTSC girişli olmak üzere 2 ye ayrılıyor. ben hangi girişli olanı tercih etmeliyim ? bana PAL gibi geliyor ama emin olmak istedim.

ntsc alırsan oyun sıkıntısı çekersin; adaptörle makinayı kullanabilirsin, senin için bir'ton dert olur. anlıyacağın en mantıklı, olarak avrupa yane ''pal'' alman olacakıtır.
  • Bir NTSC kullanıcısı olarak kesinlikle PAL diyorum. Canada'da Slim ilk piyasa çıktığında 200$'a kapmıştım bir tane Tabi oradaki görevlilere defalarca sordum voltaj farkı var sıkıntı olur mu diye, Slimler voltaj farkına dayanıklı üretildi hiçbir problem olmaz avrupa'da da kullanabilirsin dediler. Getirdim ilk takışta adaptör uçtu Ayrıca orjinal kullanacaksan oyun bulmak gerçekten zor söyleyeyim. Kısacası PAL.
  • yurt dışından oyun alırım diyosan istediğin makineyi al ama ikinci el pal daha kolay bulursun türkiyede
  • ben 2 senedir ntsc kullanıyorum sorun yok hiç bişeyi kafaya takma hangisi ucuzsa onu al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle PAL al bence. NTSC alırsan hem oyun sıkıntısı çekersin (FW yapmazsan, ki ben yapma derim) hemde ekstra olarak bir adaptör almalısın.
  • PAL.
  • teşekkürler beyler PAL siparişini verdim
  • arkadasımda da ntsc bir makine var dün firmware attırdık . ancak hangi yunları ındırcegımızı bılmıyoruz yardımcı olabılecek birisi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

arkadasımda da ntsc bir makine var dün firmware attırdık . ancak hangi yunları ındırcegımızı bılmıyoruz yardımcı olabılecek birisi varmı

Hangi oyunları derken ? İstersen pm at forumda fw muhabbeti yasak dostum.
  • Ucuz diye ntsc alma sonra zahmet çekersin dvd filmleri yeşik izlersin hulk hesabı :D ama pal'e cıkmayan 2-3 oyun için ntsc almana değmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.