Şimdi Ara

Pakistanlı Tiktok Kullanıcısı Türk kızlarının Görüntülerini Hesabında Paylaşıyor (Tacizci Yakalandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu rezalete bakın!H.rif Türk kızlarını metroda,sokakta kısaca gördüğü her yerde kameraya kaydedip kendi tiktok hesabında paylaşmaktan çekinmemiş ...Üstelik kendi yüzünü gösterdiği videolar bile var.Yani nasıl bir cesarete sahip olduğunu artık siz tahmin edin.O derece yüzsüz ve bu h.rif aramızda yaşamaya devam ediyor.Bunun sınır dışı edilmesi için daha ne yapması gerekiyor?

Şu hale bakın...Kaçakçılar Türkiye sınır kapısı önünde kendi reklamlarını yapar bazısı lüks yolcu otobüsleriyle Ankara'ya ve İstanbul'a kaçak insan taşırken çektiği görüntülerle reklamını yapar kimiside Türk kızlarının gizlice görüntülerini çekerek paylaşmaktan çekinmez.Üstelik tüm bunları TİKTOK gibi gizli saklı olmayan video paylaşım sitesinde yayınlıyorlar.'Başımıza birşey gelir mi?' korkusu yaşamıyorlar bile...O derece korkuları yok.Bugünler adeta gelecekte yaşanılacak kötü olayların fragmanı gibi...

Pakistanlı Tiktok Kullanıcısı Türk kızlarının Görüntülerini Hesabında Paylaşıyor (Tacizci Yakalandı)

(Kızın görüntüsünü ben sansürledim.H.rifin hesabında yığınlarca taciz görüntüleri var.Bu nedenle hesabını paylaşmıyorum)

--GÜNCELEME--

Tacizcinin yakalandığı iddia ediliyor.

Umarım sınır dışı ederler.

Gerçi iş sınır dışı etmekle kalmıyor.Sınırların iyi muhafaza edilmesi şart.Dahası zaman zaman uyuşturucu tacirlerine yapıldığı gibi bunların yaşadığı mahallelere şafak baskınları yapıp ne kadar vizesiz,pasaportsuz,oturma ve çalışma izni olmayan,sığınmacı/mülteci statüsünde olmayan kişilerin sınır dışı edilmesi gerekiyor.

Haber kaynağı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 23 Ocak 2022; 16:8:22 >

• Pakistan kadınlar için adeta 'cehennem' gibi bir yer.Geçen yılın Ağustos ayında Pakistanda bir kız tiktok videosu çekmek istemiş ancak çevredeki Pakistanlı erkeklerin cinsel saldırısına uğramış kadının elbiselerini ve iç çamaşırlarını bile parçalayarak çıplak bırakmışlardı.Öyle bir halde taciz etmişler kız canını zor kurtarmıştı.

https://onedio.com/haber/tiktok-videosu-ceken-kadini-yuzlerce-erkek-cinsel-taciz-etti-ciplak-kaldim-kiyafetlerimi-paramparca-ettiler-1000096

Bu konuyu 'ırkçılığa' çekmeye çalışanlar Avrupa'nın sırf bunlar kendi ülkelerine gelmesin diye Türkiye'ye para ödediğini,Yunanlıların sınırlarında bunları döverek ve çıplak bırakarak ortada bıraktıklarını unutmuşa benziyorlar.

Pakistanın nasıl bir ülke olduğu ortada...Oradan yüzlerce ve binlerce erkek Türkiye'ye akın akın geliyor.Bizlerin isteği sınırlarda bunların geçişlerine engel olunması sadece pasaportu ve vizesi olanların ülkeye alınması.Sığınmacı veya mülteci başvurusunda bulunanların başvuruları onaylanana kadar toplum içine dağılmalarının engellenmesi ve ülkeye pasaportsuz,vizesiz,hiçbir güvenlik soruşturmasından vs geçmeden giren 'kaçakların' yakalanarak sınır dışı edilmeleri.

Kimse kusura bakmasın elin Avrupalısı bunlar ülkelerine gelmesin diye Türkiye'ye para öderken elin Yunanlısı bırakın bunları ülkelerine sokmayı sınırlarında tekme tokat dövüp don külot ortada bırakırken bizlerin bunları ülkemizde istememesi ırkçılık değildir.

Sorma hocam benimde sinirlerim bozulduğu için bu konuyu açtım.Pek fazla konu açan birisi değilimdir ama görüntüleri görünce dayanamadım.H.rif utanmadan önüne gelen (türbanlılarda dahil) her kızı çekmiş yetmemiş sanki yaptığı normalmiş gibi bir de kendi görüntüleriyle videolarda atmış.Ne yaptığını gizleme ne de kimliğini gizleme gereği bile hissetmemiş...H.rifin bu iğrenç özgüveni daha da sinirimi bozdu.

Umarım yakalanıp sınır dışı edilir...Zira h.erif hem eşgalini açık açık vermiş hem de muhtemelen yaşadığı çevreyi göstermiş.İstenirse kolayca bulunur sınır dışı edilir diye düşünüyorum.

• Bu adamlara boşuna sand nigger demiyorlar.

• Paylaşın hocam hesabını. Trolleri etiketleyelim bakalım ne diyecekler.

edit: buldum hesabı. şerefsiz evladı şerefsiz. kanım çekildi görüntülere bakınca.

ulan en az 500 türk kızının görüntüsünü çekmiş herif. bunu alırlar göstermelik 2 gün sonra salarlar sokaklara. allah kahretsin ya akşam akşam nasıl sinirim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-534CA33BA -- 22 Ocak 2022; 21:35:16 >
  • adresini yazın açık açık çekinilecek birşey yok

yada dm ile iletirmisiniz bana

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

Görüntüdeki vatandaşlar için link atmadım buraya hocam. Long Night haklıymış atmamakla..

• Ekşi hesabı olan var mı birisi orada dile getirsin bu olayı.

• Sorma hocam benimde sinirlerim bozulduğu için bu konuyu açtım.Pek fazla konu açan birisi değilimdir ama görüntüleri görünce dayanamadım.H.rif utanmadan önüne gelen (türbanlılarda dahil) her kızı çekmiş yetmemiş sanki yaptığı normalmiş gibi bir de kendi görüntüleriyle videolarda atmış.Ne yaptığını gizleme ne de kimliğini gizleme gereği bile hissetmemiş...H.rifin bu iğrenç özgüveni daha da sinirimi bozdu.

Umarım yakalanıp sınır dışı edilir...Zira h.erif hem eşgalini açık açık vermiş hem de muhtemelen yaşadığı çevreyi göstermiş.İstenirse kolayca bulunur sınır dışı edilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 22 Ocak 2022; 21:49:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Kızları ve Tinder
    10 yıl önce açıldı
    Türk kızı vs Çinli kız
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

Hocam birde her videosunda 300 500 beğeni var. Güzel ülkemizi ne hale getirdiler ah ah.. Bu günleri mumla arayacağız.

• Maalesef hocam öyle...Durum gerçekten vahim.Bunların acilen ülkeden gönderilmesi şart.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Acilen gönderilmesi gerekirken katlanarak çoğalıyorlar. Hem ülkede ürüyorlar hem sınırları aşıyorlar akın akın. Şaka gibi gerçekten.

• Gittikçe iğrençleşiyorlar, mülteci değil terörist bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

Adresini bulsan ne yapcan bir evde 15 kişi kalıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

adres derken tiktok adresi hocam

• AKP ZİHNİYETİ MUTLUMUSUN...

BUNLAR SENİN ESERİN...

KARARSIZ SEÇMEN

Z KUŞAĞI GENÇLER İYİ GÖRÜN BU ZİHNİYETİ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk kızları kendi geleceklerini düşünüyorsa akpye oy vermemeli

• Umarım iş işten geçmeden birşey yapılır bunlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda Pakistanlı adamı suçlayacak kadar ne zaman masum olduk.

Lan daha çok uzak değil Taksimde sapık gibi turistin peşinden giden it sürüsü görüntüleri.

Bu konularda birilerini suçlayabilecek en son ülkelerden biriyiz.

• Adam 500 tane kızı tiktokda paylaşmış birsey olmamış,siz adamın hesabını paylaşmaya korkuyorsunuz. Korkaklar sürüsü !!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamın kullanıcı adını paylaşan bi kişi yok, neden çekiniyorsunuz? Adam sosyal medyada paylaşmış zaten arkadaşım?????

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.