Şimdi Ara

Pakistan'daki sel felaketi ile ilgili bir fotoğraf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu fotoğrafı tiyatro sanatçısı ve aynı zamanda dizi oyuncusu bir arkadaş,okuduğu gazeteden çekmiş.Bu nedenle görüntü kalitesi iyi değil ama zaten görüntü kalitesi de umrumda değil.Çünkü bu fotoğraf,insanı derinden sarsacak bir haber fotoğrafı.Ayrıca gazetenin internet sitesine de baktık ama fotoğrafın orjinalini bulamadık.Pakistan'daki sel felaketi sonrası böylesi görüntüler insanın ruhunu acıtıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 23 Ağustos 2010; 1:22:34 >

• Gerçekten insanların durumu çok kötü orada.Zaten iyi olmayan hayatları şuan bitmiş durumda.Umarım dünya daha duyarlı davranırda bir an önce yaralarını sarabilirler
  • Şu yaz Ramazan günlerinde Allah yardımcıları olsun işte fotoğrafın insan pisikolojisine etkisi birkez daha bu karede açıkça belli oluyor.
  • Allah kolaylık ve sabır versin inşallah en kısa sürede yaraları sarılırda huzura kavuşurlar
  • ALLAH yardımcıları olsun. Sözler yetmez bu duruma. Dualarımız onlarla.
  • Arkadaşlar bu fotoğrafın orjinal halini nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Arkadaşlar bu fotoğrafın orjinal halini nerden bulabilirim?

Merhaba,
    Ben de araştırdım ama bulamadım.Bu fotoğrafı ismini veremeyeceğim tiyatro sanatçısı ve aynı zamanda dizi film oyuncusu bir arkadaş,okuduğu gazeteden cep telefonuyla çekmiş.Kendisi okuduğu gazetenin internet sayfasına da bakmış ama resmin orjinalini bulamadığı için mecburen cep telefonuyla gazeteden fotoğraflamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 23 Ağustos 2010; 1:10:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardımcıları olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.