Şimdi Ara

Paket servis hakkında sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu havada pAket servis yapıyorum sorunuz varsa buyrun
    Aracım Honda fizy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakıt ne durumda?
  • bende spacy ile yapıyorum thermal içlik falan vücudu üşütmüyor ancak ayak ve ellere çözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Yakıt ne durumda?

Ben bireysel bi restaurantta çalışıyorum günde 10 15 servis oluyor yakıtı fulledikten sonra ne zaman fullendiğini unutuyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

bende spacy ile yapıyorum thermal içlik falan vücudu üşütmüyor ancak ayak ve ellere çözüm yok

Çorabı 2-3 kat giyiyorum içine Termal içliği sokuyorum bir nevi iyi gibi oluyor hocam eller için kar eldiveni kullanıyorum sorun olmuyor

• Allah yardımcınız olsun.Bende bugün aöf sınavına geç kalktım.Taksici 20 liraya götürürüm deyince atladım motora gittim.Ama nasıl gittim bende bilmiyorum.1 saatte anca vücut kendine geldi.
    soruma gelelim.Emeğinin karşılığını alıyor musun?Yaz ve kış zamanı ücretler aynı mı?kışın bu iş gerçekten zor..
  • Hocam yazın da kışın da aynı Ücret Yağmur'u bile sorun etmiyorum artık veya kar yağmasını tek sorun buzlanma hiçbir tepki veremeden yere yıkıyor motoru.emeğimin karşılığını bilemiyorum benden daha kötü şartlarda çalışanlar var işsizler varken buna da şükür hocam dizede kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam maaş ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Hocam maaş ne kadar?

Kadının yaşı Erkeğin maaşı hocam :) ama saatlik 5 tl civarı asgariden az

• Oha hocam MC de çalış daha fazla verirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Oha hocam MC de çalış daha fazla verirler

Oturduğum çevrede mc yok malesef

• 30 dakikada gelmezseniz paranızı vermeyenlere ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

30 dakikada gelmezseniz paranızı vermeyenlere ne diyorsunuz

Dominosta çalışmadığından bilmiyorum ama 30 dakika olayı eğer tek paketin varsa yetiştirirsin ama sana 2 3 paket yüklerlerse bide yetiştiremedin diye para keserlerse ağır küfür ederim ama tabii müşteriye değil şirketime

• Merhaba, oncelkkle Allah kolaylik versin. Sigorta durumu nasil peki birde motor size mi zimmetli benzin km kontrolu filan yapiyorlar mi ?

• Hocam sigorta yapıyorlar ama bazı şirketler yapmayadabiliyor motor bana zimmetli km fazla bakılmıyor benzin de bittiğinde ya ne çabuk bitti bu benzin derler yada normalse ses çıkarmazlar
  • İstanbul Kartal civarında isen elcik koruma verebilirim, eğer yoksa. Honda fizy'ye uyar, kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

İstanbul Kartal civarında isen elcik koruma verebilirim, eğer yoksa. Honda fizy'ye uyar, kullanmıyorum.

Hocam Sarıgazi yakınlarındayım çok teşekkürler yolum düşerse uğrarım size

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba, oncelkkle Allah kolaylik versin. Sigorta durumu nasil peki birde motor size mi zimmetli benzin km kontrolu filan yapiyorlar mi ?

Hocam mesaj yazmıştım ancak gönderilmemiş
    Benzine hızlı veya yavaş bitmesi sorun olabiliyor ama fazla bakmıyorlar km'ye bakmıyorlar sigorta yapan var yapmayan var motor da bana zimmetli benim sorumluluğum yani

• JEANT kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Allah yardimciniz olsun. Kazasiz belasiz Allah sevdiklerinize bagislasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba, Allah yardimciniz olsun. Kazasiz belasiz Allah sevdiklerinize bagislasin.

Teşekkürler hocam sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.