türkiye de çalışan iş gücünün %47si asgari ücretle çalışmaktadır. verdiğiniz %35 oranı doğru değil. |
Pakdemirli: Et fiyatlarında Avrupa'yla aynı seviyedeyiz (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Avrupa'da 16-17 bin TL den aşağı çalışan olmadığından haberi varmı acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
almanyada 1 kilo beef 12 euro asgari ücret 1557avro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 23 Haziran 2020; 17:39:48 > -
Avrupa derken edirne tekirdag, yanlis anlamayin
-
Dolar tl hesabi mi yapiyorlar yoksa ? A haber gibi
Umarim kendi secmen kitlesinin kapasitesini bildigi icin boyle bir aciklama yapmistir. Eger bu dediklerine devlet kademesinde inanilarak soyleniyorsa durum vahim demektir. Bu isler alim gucune bakar. Istedigin kadar carp bol ayni fiyati cikarmaya calis, onemli olan senin vatandasin onu maasinin kacta kaciyla alabildigi.
-
Almanya'da ben mi yaşıyorum sen mi anlayamadım doğrusu!!!quote:
Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6Dalmanyada 1 kilo beef 12 euro asgari ücret 1557avro
İyi bir beef istersen en az 35€ bayılmalısın ve asgari ücret brüt 1380€ iken neti ise bekar bir insan için ortalama 1100€ civarı.
Sitelerin ortalama hesapları yanlış. Burayı bilmeyenlerde inanıyor o sitelerde yazanlara.
Konu güzel bu arada. Böyle yöneticileri gördükçe vah ülkemin gençliğinin haline demeden edemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 23 Haziran 2020; 20:34:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Meclisteki mi?
Ama para gücüyle aynı seviyede değiliz! Şaka gibi ya!!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam haklı, benim de gelirim milyonlar olsa idi, ben de her şeye ucuz, bunlar da para mı derdim.
-
-
Gerçekten şaka gibi ya
Sen git en iyi bildiğin şeyi yap, orman yak. Boşver et fiyatını avrupayı falan o kur hesabındaki 4 işlem sana fazla gelir.
klasık turkıyedekılerın almanyaya gelmesını ıstemeyen kıskanc bır turk işine bakquote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Almanya'da ben mi yaşıyorum sen mi anlayamadım doğrusu!!!
İyi bir beef istersen en az 35€ bayılmalısın ve asgari ücret brüt 1380€ iken neti ise bekar bir insan için ortalama 1100€ civarı.
Sitelerin ortalama hesapları yanlış. Burayı bilmeyenlerde inanıyor o sitelerde yazanlara.
Konu güzel bu arada. Böyle yöneticileri gördükçe vah ülkemin gençliğinin haline demeden edemiyorum.
Alıntıları Göster
gelip burada ezmeyı bılıyon aklı sıra ömrünü böyle gecırmek ıcın kımse gelsın istemiyor.
oyunuzda belli düşüncenizde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X